Astro

Tjedni Horoskop: 22.11. – 28.11.

admin 21. studenoga 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Pažljiv pregled i vježbanje Vaših vještina sada će donijeti sreću u karijeri. Vaše komunikacijske vještine i prirodna diplomacija mogu pomoći u izgradnji morala. Očekujte mnogo ugodnih i korisnih kontakata. Ako želite novi ili bolji posao, ovo je najmoćnije vrijeme za promjenu. Sada obratite veliku pozornost na financijske detalje. Budite jasni o svim uštedama ili planovima naknada vezanih uz posao. Ovaj tjedan donosi Vam veličanstvene vijesti u pogledu karijere i financija, koje se također mogu pretočiti u Vaš ljubavni život. Vaše samopouzdanje dobiva značajan poticaj. Konačno, stvarno i istinski, znate svoju vrijednost kada je ljubav u pitanju. Ako ste sami, Vaše samopouzdanje i snažno držanje su vrlo privlačni u ovom trenutku. Iskoristite to! Horoskop za zdravlje pokazuje kako je možda Vašem prijatelju potrebna neka vrsta poticaja. Možda se on ili ona osjeća malo loše. Vaša prisutnost i sposobnost da se ljudi osjećaju ugodno bit će dobrodošli u nadolazećim danima. U međuvremenu, nastavite s dobrim radom sa svojom tjelesnom aktivnosti, pogotovo ako imate sjedilački posao.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Možda se sada osjećate posebno strastveno u karijeri. To Vas može motivirati na pozitivan način, ali i pokrenuti sukob. Provedite više vremena sa suradnicima kojima se divite. Ovo je najsretnije vrijeme za prijavu za novi posao ili održavanje timskih sastanaka. Ozbiljno i oprezno pristupite onome što radite na poslu. Nemojte se obeshrabriti zbog ograničenja s kojima se susrećete. Dajte sve od sebe s užim fokusom. Ovog tjedna uistinu možete imati sve što želite u ljubavi, a sve što trebate učiniti je znati da to zaslužujete. Međutim, Vi i partner se trebate potruditi kako biste svoju vezu ponovno pokrenuli. Petak bi Vam trebao pružiti potpuno emocionalno ispunjenje i svjesnost moći koju imate da vodite svoju sudbinu prema želji Vašeg srca. Čak i ako to znači da iza sebe ostavljate istrošenu vezu ili romantični obrazac, to je za Vaše najveće dobro i Vi to znate! Kad je riječ o zdravlju, možda ćete imati koristi od alternativnog liječenja. Aromaterapija može snažno utjecati na nečije raspoloženje, osobito ako patite od promjena raspoloženja. Redovite masaže s eteričnim uljima pomoći će Vam da se osjećate lakše i manje zabrinuti. Također biste mogli pronaći korist u esencijama cvijeća za određene zdravstvene probleme. Budite spremni istražiti razne opcije.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Sada s entuzijazmom uskočite u bilo koji zadatak. U svom najboljem izdanju otvoreni ste, znatiželjni, prisutni i iskreno zainteresirani za druge. Energija u ovom trenutku podržava timski rad. Budite tolerantni prema ljudima koji su kritični. Ovo je najbolje razdoblje ako tražite novi ili bolje plaćen posao. Povežite se s povjerenjem kako biste poboljšali svoju situaciju. Ovo su pozitivni dani za istraživanje i iskrenost prema kupcima ili suradnicima. Možda će Vam trebati odmor od drame u ljubavnom životu kako biste se mogli vratiti sebi i pružiti si malo ljubavi. Ovog tjedna će Vam svemir vrlo vjerojatno pružiti okolnosti koje će omogućiti takav predah. Možda ste upravo prošli kroz ozbiljan prekid ili razvod, ili ste možda prepoznali da imate nezaliječenu traumu iz prošlosti koja Vas blokira da ponovno otvorite svoje srce i krenete naprijed u ljubavi. Ako je to slučaj, ovog tjedna možete pronaći savršenog terapeuta, duhovnog savjetnika ili drugu metodu iscjeljivanja koja će Vam pomoći da vratite kontrolu nad svojim životom. Horoskop za zdravlje bi Vam mogao otvoriti oči za stalni zdravstveni problem. To bi moglo biti nešto što se već manifestiralo ili bi se moglo pojaviti ako se prepustite određenim navikama. Mogli biste postati svjesniji vlastite situacije i osjetiti potrebu da svaki dan maksimalno iskoristite.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaša ambicija je sada jaka. Ovo razdoblje je sretno za kreativnu prezentaciju. Učinite što možete da poboljšate svoje vještine. Ako ste usred velikog projekta, često pravite pauze kako biste ostali budni. Donosite važne odluke u suradnji s obitelji. Možete postići bodove iza kulisa pomažući nadređenima da obave svoj posao. Obratite posebnu pozornost na male detalje. Uz to, dobivate tjedan u kojem se želje mogu ostvariti u ljubavi. Koje god teme da se odvijaju u Vašem ljubavnom životu, trebali biste se osjećati slobodnije nego ikad da u potpunosti izrazite svoje najistinitije ‘ja’ i znati da ste potpuno voljeni i prihvaćeni takvi kakvi jeste. Ako ste slobodni, moguć je iznenadni preokret u Vašem ljubavnom životu, onaj koji bi Vas mogao šokirati i oduševiti odjednom. Nemojte pretjerivati o pojedinostima, samo znajte očekivati neočekivano! Bez obzira koliko vježbate, pazite na svoje zdravlje ili se trudite dobro jesti, neočekivani događaji mogu prekinuti Vaše najbolje namjere. To bi moglo dovesti do toga da Vas skrene s kursa i da izgubite entuzijazam. Nemojte odustati, bez obzira koliko se puta ovo dogodilo. Počnite iznova gdje ste stali i dajte sve od sebe. Na kraju ćete doći do cilja.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovo bi moglo biti neobično razdoblje koje bi, između ostalog, moglo donijeti flert na poslu. Ako ste na rukovodećoj poziciji, bit će greška ako budete tvrdoglavi, što bi nesretne okolnosti samo pogoršalo. Sukobi se mogu previše usredotočiti na razlike i razočaranja ljudi. Pokušajte pronaći zajednički jezik. Donosite odluke na temelju onoga što je najbolje za posao. Budite otvoreni za razgovor o svim stranama situacije. Značajno ispunjavajuća energija je na djelu za Vas ovog tjedna u ljubavi. Mogli biste slaviti profesionalnu prekretnicu s iznenađujućom vezom s Vašim ljubavnim životom. Vaš partner bi mogao biti razlog za ovo slavlje karijere! Tjedan također može promijeniti dinamiku u Vašoj romantičnoj vezi – osobito ako živite s nekim ili ste u braku. Podjela rada u vašoj ljubavnoj vezi mogla bi donijeti veliki pomak. Druga mogućnost je promjena Vašeg bračnog statusa. Što se tiče zdravlja, puni ste dobrih namjera. Sada želite postići trenutni napredak, što nije moguće. Obitelj i prijatelji mogu Vas smatrati uzorom u tom pogledu. Sada će biti drugačije. Prestanite skakutati i držite se jedne metode.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete sada pomiješati posao i igru. Pronađite razloge da budete zahvalni bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Zahtijevajte pažljiv pregled svega što radite. Provjeravajte stvari dok ne nađete nikakve probleme. Ako tražite posao, ovo su sretni dani za prijavu. Ne možete poboljšati stvari ako ne pokušate. Budite iskreni kada dijelite svoja mišljenja na poslu. Suradnici će Vam htjeti pomoći, stoga prihvatite ruku pomoći. Možda ćete iznenaditi čak i sebe koliko ste otvoreni i iskreni prema svom ljubavniku, ili potencijalnom ljubavniku, u vezi s onim što uistinu želite. Još dobrih stvari se sprema. Možda se sprema iznenađenje u ljubavi koje će Vas oduševiti preko svake mjere! Ako ste sami i želite ostvariti vezu, to iznenađenje lako može biti nova romansa. Sada ima puno energije u Vašem životu, stoga je pokušajte iskoristiti. Dobar je tjedan za vježbanje ili bilo koji oblik treninga izdržljivosti koji zahtijeva izdržljivost. Iskoristite ovu priliku da oslobodite svu ljutnju i druge štetne emocije koje bi mogle biti uzrokovane stresom. Ako intenzivno vježbate, osjećat ćete se preporođeno.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je moćno vrijeme da se izrazite. Plan vezan za posao mogao bi privući iznenađujuću pažnju. Događaji potiču zabavu na poslu radeći stvari u kojima najviše uživate. Stoga odaberite stvari koje zaista možete odraditi ovog tjedna. Netko čiji govor postaje problem možda će trebati ispravak. Budite diplomatski, ali izravni o tome što treba promijeniti. Energija je sada posebno jaka i sretna ako tražite novi ili bolji posao. Potrebe za intimnošću mogle bi Vam biti i osvijetljene i ispunjene ovog tjedna. Veća vjerojatnost je da ćete uživati u zadovoljstvu nego u tipičnom gubitku koji se može dogoditi tijekom tjedna. Ako ste u predanoj vezi, Vi i Vaš partner biste mogli proslaviti i pozitivnu financijsku pobjedu ovog tjedna. Ako ste slobodni, vjerojatno ćete se osjećati spremnim riskirati ponovno otvaranje srca – samo za pravu osobu. Ova potencijalna veza mogla bi zaslužiti Vaš trud i pažnju! Horoskop za zdravlje poručuje da je njegovanje sebe sada vrlo važno. Odgovara li Vam Vaša prehrana doista? Trebate li uzimati više ili različite suplemente? Jedete li zdravo ili grabite sve što nađete u žurbi? Problemi s probavom mogu Vas navesti da razmišljate o tome što jedete i zašto.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Prihvatite svaku pomoć koja Vam se ponudi ovog tjedna. Možda ćete se sada osjećati opsjednuti određenom idejom nego inače. Ovo može biti dobra stvar ako se ne dovede do krajnosti. Ne brinite opsesivno. Navedite što želite učiniti prije nego što počnete. Dajte sve od sebe da postavite ili poboljšate planove za ponovnu upotrebu na svom radnom mjestu. Ako tražite novi posao, tjedan Vam pruža bezbroj mogućnosti. Ovog tjedna je isključivo o ljubavi i odnosima koji su važni za vas, Škorpioni! To bi moglo donijeti neočekivani događaj kada je riječ o vama ili ponašanju vašeg partnera. Možda je to iznenadna odluka da napravite potez u vašoj ljubavnoj vezi kada ste u prošlosti oboje odugovlačili. Zatim petak može donijeti obvezu za neke ili produbiti postojeću vezu za druge. Ako ste slobodni, planeti su na vašoj strani! Horoskop za zdravlje pokazuje da je ovo dobro vrijeme da promatrate način na koji razgovarate sami sa sobom i vidite koliko je to pozitivno ili negativno. Je li većina vaših misli uzdižuća ili iscrpljujuća? Ako možete promijeniti svoje razmišljanje, automatski ćete se početi osjećati fizički i psihički bolje. Samo tako nastavite!

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Kako uvjeriti druge da rade s Vama, a ne protiv Vas? Prihvatite sve oblike kritike i naučite iz njih rasti. Budite spremni pomoći nadređenima da izgledaju dobro tako što ćete ih poduprijeti. Energija sada počinje svijetliti, čineći Vašu prijateljsku narav još privlačnijom. Stoga su ovo moćni dani za razgovore i pronalaženje novog posla. Budite konzervativni u procjeni koliko razumno možete učiniti. Kad govorimo o ljubavi, nepredvidiv razgovor ili komunikacija koja razdvaja, a ne spaja, mogao bi se pojaviti ove srijede. Ako ste zaljubljeni u nekoga, možete iznenada napasti previše snažno, što će tu osobu vjerojatno odbiti. Budite oprezni! Energija u petak mogla bi Vas natjerati da razmislite o fizičkim i emocionalnim posljedicama koje je veza, prošla ili sadašnja, imala na Vas. Je li ova osoba štetna za Vaše zdravlje? Možda ćete morati osloboditi otrovnu osobu, bilo u stvarnosti ili u svojim sjećanjima, za vlastito ozdravljenje. Razmislite o kako biste sebi pomogli da nastavite dalje. Novi počeci su na pomolu. Vrijeme je da razmislite o tome koliko novca želite potrošiti na svoje zdravlje i kondiciju. Pogledajte što trenutno trošite i vidite možete li si priuštiti da izložite malo više. Možda biste željeli uložiti u članstvo u teretani ili neku opremu za vježbanje za svoj dom.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj će Vas tjedan potaknuti na ulaganja, a možda ćete zbog toga biti pod utjecajem bilo koga. Zato Vam se posebno savjetuje da trenutno izbjegavate bilo kakva rizična ili nezakonita ulaganja, jer biste mogli upasti u velike probleme. Cijeli tjedan bit će povoljan u obiteljskom životu. Pomoći će Vam da dobijete podršku članova obitelji i vodite miran život. Osim toga, kolega može iskoristiti Vašu nevinost. Možda ćete s njima podijeliti svoja razmišljanja ili planove u vezi s Vašim karijerom i oni će Vam povećati nevolje ako to iskoriste. Vaš ljubavni život gori ovog tjedna, donoseći obećanja i ispunjenja! Ako ste potpuno slobodni, mogla bi Vas zateći nova mogućnost s određenom osobom. Ova osoba će vjerojatno biti stabilna, odana i spremna na nešto ozbiljno. Nemojte se bojati istražiti mogućnosti! Ako ste u vezi, onda biste Vi i Vaš partner mogli biti toliko zaljubljeni da ste spremni zasnovati zajedničku obitelj ili svoju postojeću proširiti novom bebom. U svakom slučaju, čestitamo! Svako iznenađenje u koje se zaljubite sigurno će Vam izmamiti osmijeh. Ovo je dobro vrijeme za nove početke, posebno kada je u pitanju Vaše zdravlje. Imate priliku za novi početak. Planirajte novi plan prehrane i rutinu vježbanja i pokrenite se. Ako osjećate da bi Vam osobni trener pomogao na Vašem putu, isplatilo bi se.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Možda ste sada pomalo osjetljivi na kritiku. Podijelite poslovne brige s nekim u koga vjerujete. Ozbiljne povratne informacije mogu biti od pomoći ako stavite po strani Vaš ego. Naporno radite i ostanite usredotočeni. Ovo su sretni dani za prijavu na novu ili bolju poziciju. Vaš prirodno srdačan način ponašanja vrlo je privlačan. Događaji mogu zahtijevati dodatnu diplomaciju kako biste se nosili s teškim ili zahtjevnim ljudima. Vaš se život ovog tjedna ubrzano mijenja, posebno kada je u pitanju Vaš domaći svijet. Planeti će u petak zasigurno utjecati i na Vaš ljubavni život, stvarajući ispunjenu situaciju za Vas i mogućeg partnera. Ako izlazite s nekim, onda bi vas dvoje mogli odlučiti da se uselite zajedno. Također je moguće da ste već u predanoj vezi i u tom slučaju Vi i Vaš bračni drug možete početi razmišljati o zajedničkoj kupovini prvog doma. Ovo bi mogla biti fantastična investicija za vašu budućnost! Vrijeme je da svoje zdravstvene odluke preuzmete u svoje ruke i usredotočite se na napredak. Ako ste zabrinuti da ste dobili pogrešan savjet ili Vam se ne sviđaju rezultati tretmana, nemojte čekati da se nešto promijeni. Možda se to neće dogoditi. Razgovarajte s drugim stručnjacima, prikupite informacije i shvatite gdje ste. Poduzmite korake.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna biste se trebali suzdržati od psihičkog stresa. Ljudi oko Vas imat će više zahtjeva i očekivanja od Vas, a Vi ćete osjećati pritisak da ispunite svaki njihov zahtjev. Svi Vaši financijski problemi iz prošlosti bit će otklonjeni odmah početkom tjedna, a vidjet ćete da kupujete važne stvari za sebe. Međutim, u Vašem obiteljskom životu postoje šanse za svađe s članovima obitelji. Cijeli ovaj tjedan na radnom mjestu vidjet ćete kako sve radite odgovornije, fokusiranije i organiziranije i s tim promjenama na sebi, a moći ćete i bolje raditi na radnom mjestu. Vaša uvjerenja o ljubavi mogla bi se radikalno promijeniti u srijedu. Možda ste se dugo borili sa svojim partnerom da u nečemu budete u pravu, da biste shvatili da to zapravo nije važno. Zatim, ovog petka planeti trebali bi Vam pomoći ukazati na praktičnu stranu ljubavi u Vašem umu. Jedan od Vaših prijatelja vjerojatno će utjecati na Vaš misaoni proces. Zapravo, ovaj bi Vam prijatelj mogao dati savjet koji će Vam promijeniti život! Ako ste slobodni, primjena ovog savjeta mogla bi dovesti do iznenadne ljubavne veze. S gledišta zdravlja, što više pokušavate prevladati probleme s prehranom, to ste više frustrirani. Barem se čini da stvari sada idu ovako. Horoskop ukazuje da možda sabotirate svoje najbolje interese što se više trudite uspjeti. Morate pronaći način da se izvučete iz ovog začaranog kruga. Počnite tako što ćete prihvatiti sebe onakvima kakvi jeste i nastavite odatle.