Film

Netflixova limitirana serija “Eric” prikazuje očajnog oca u potrazi za otetim sinom

admin 03. svibnja 2024.

Dokaz da se prava čudovišta ne kriju ispod kreveta... Pogledajte trailer!

Netflix je upravo objavio prvi trailer za limitiranu seriju psihološkog profila u kojem Benedict Cumberbatch tumači glavnu ulogu.

Premijera serije zakazana je za 30. svibanj, a prema riječima kritičara čeka nas još jedna uzbudljiva serija prožeta napetim i neizvjesnim trenucima.

Serija je snimana u SAD-u, a Benedict Cumberbatch tumači ulogu očajnog oca koji traži svog nestalog sina na ulicama New Yorka 1980-ih godina.

Ova limitirana serija od šest epizoda u fokus stavlja emotivnog oca koji se bori s činjenicom da je njegov devetogodišnji sin nestao jednog jutra na putu do škole.

Pun samoprijezira i krivnje zbog Edgarova nestanka, on se drži sinovljevih crteža lutke plavog čudovišta, Erica, uvjeren da će se njegov sin vratiti kući ako uspije protumačiti crteže.

Dok Vincentovo progresivno destruktivno ponašanje otuđuje njegovu obitelj, kolege s posla i detektive koji mu pokušavaju pomoći, Eric postaje njegov jedini saveznik u potrazi za vraćanjem sina kući.

Ljubitelji ovog žanra trebali bi doći na svoje stoga budite spremni za jedno popodnevno binganje zakazano za kraj svibnja.