Ovan

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

OVAN

Prvi zodijački znak koji nam predstavlja čovjekov ego i razmišljanje. Pripadnici ovog horoskopskog znaka po prirodi su rođeni vođe i pokretači mnogih stvari. Oni su sami sebi često dovoljni i stavljaju sebe ispred svega. Izrazito su jaki borci koje treba uvijek imati na svojoj strani.

LJUBAV

Uz planetarnu podršku ovo bi mogao biti mjesec kojeg će obilježiti mnogi bitni susreti. Od osoba s kojima ste nekada imali vezu, prijateljstvo ili brak, pa do onih koji nose sasvim nove priče i zaokrete. Pred vama su dobri dani, oporavak od razočarenja na ljubavnom planu, pomirbe i zaustavljanja razvodnih parnica.

POSAO

Tek druga polovica studenog nosi bolje uvjete za stvaranje novca, naplatu potraživanja, zatvaranje kredita, odnosno za lakše manipulacije sa novcem koji vam je na raspolaganju. Kod osoba koje traže promjenu posla ili posao naći će se prilika koju ne bi bilo loše prihvatiti. Osobe koje planiraju inozemstvo mogu očekivati promjene na tom planu.

ZDRAVLJE

Nagle promjene temperature, i dolazak prvih jesenjih kiša mnogim mogu izazvati i psihičke i fizičke tegobe. Ukoliko vas često boli glava, ili ste stvarno bezgranično umorni, pokušajte sa nekom dobrom kurom vitamina i rekreativnim sportom. Kod osoba koje su imale teških zdravstvenih problema ovo je razdoblje dosta vidnih oporavaka. Dani su pogodni za sve vrste lakših operativnih zahvata.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant