Blizanci

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka često su simpatični, otvoreni, komunikativni, no osobe su i vrlo proturječnih raspoloženja i osobnih karakteristika. Negativno je što kod njih uvijek možete naići na različita raspoloženja i opredjeljenja te na osobitu sposobnost da žive i rade na nekoliko fronti.

LJUBAV

Dobar dio mjeseca većina će pripadnika ovog horoskopskog znaka provesti u nekoj brizi, nezadovoljstvu, mrzovolji i možda čak u svađi. Uzrok tome nije baš apsolutno u samom partneru. Također je kod samaca u ovom mjesecu moguće da će se čudno ponašati, a da za to nemaju neki opravdani razlog. Da bi se osobe srele i stvorile neku priču moraju imati šansu za to. Ukoliko niste raspoloženi za ništa, kako ćete doživjeti lijepe stvari?

POSAO

Iako je planetarni utjecaj negativan, što u prijevodu znači zastoj, probleme u komunikaciji, gubitak entuzijazma i slično, vi ćete ono što morate obaviti napraviti na vrijeme i bez greške. U odnosu na novac neke stvari će morati doživjeti kod vas preslagivanje, i ako to napravite kako treba ništa vam neće nedostajati pa čak možda mjesec završite i sa nekom kunom u džepu.

ZDRAVLJE

Glavobolje, nesanice, nervoza…jedan dio mjeseca, a onda nekim čudom uskrsnuće volje, dobre snage, izdržljivosti, pa čak i strpljivosti. Naravno, ovdje je preduvjet da se pokuša realizirati neki redoviti pregled, bilo zubar, bilo kardiolog…samo da se drži zdravlje pod kontrolom. Neki pripadnici ovog znaka koji su prije imali ozbiljnije zdravstvene probleme sada mogu očekivati poboljšanje i ozdravljenje.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant