Djevica

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

DJEVICA

Znak perfekcionizma, istraživanja, analiziranja, Djevica je često vrlo štedljiva i sklona kritiziranju, koje sama nije u stanju prihvatiti. U svojoj dubini ima uvijek velike količine razumijevanja i dobrote, no ne zna ih uvijek pokazati na pravi način.

LJUBAV

Bilo je u proteklim tjednima dosta nezadovoljstva i brige oko emocionalnih odnosa, sa time da su planete sklone pomoći u popravku svega Dakle, participirajte i razgovarajte sa partnerom ili eventualnim partnerom jer puno toga će vam se otvoriti kao zrela i potpuno dobra prilika. Ovo je jedan od onih mjeseci kada biste se mogli osjećati vrlo dobro.

POSAO

Pojedinci će se osjetiti dobro i bit će puni entuzijazma pa će mijenjati dosta toga unutar svojeg poslovnog svijeta. Neki će samo započeti promjene, ali i to je dobro jer mjesec vodi u pravcu poslovnih i novčanih prilika na bolje. Dani su dosta dobri za zamjenu ili kupnju stana, veće investicije, promjenu posla pa čak i do promjene profesije.
Ohrabrite se i krenite.

ZDRAVLJE

Uglavnom će vas služiti dobro zdravlje, volja, energija, polet i zanos. Ako se i dogodi neki dan u mjesecu u kojem nećete biti u vrhunskoj kondiciji ne brinite, proći će. Odspavajte i odmorite se te naravno obavljajte i one preventivne preglede i pazite na njegu. Vama je važan vaš izgled, a za to treba vremena, novaca i volje.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant