Vaga

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

VAGA

Znak koji je obilježen vezama, partnerstvom, ispunjen je često osjećajem neodlučnosti i velikim dilemama. Vaga teži životu u kojem su vanjska i unutarnja ljepota usklađene, no teško je to njoj sve ostvariti jer je ovisna o tuđem mišljenju.

LJUBAV

Iako realno niti oni usamljeni niti oni koji su u dugoročnim vezama ili braku neće imati razloga za tugu, depresiju ili nezadovoljstvo, vjerojatno će vas mjesec koji je u tijeku dovoditi u razna raspoloženja. Sve je dobro dok se ne svađate ili dok niste bezobrazni prema prilikama koje vam život pruža. Za mnoge moguć je susret sa osobom iz prošlosti, od kojeg neće biti ništa ali godit će duši.

POSAO

U ovom mjesecu najbitnije je da ostanete kakvi jeste ili još malo ažurniji. Neće se dogoditi nikakav poremećaj, sve će teći glatko i bez većih zastoja, samo ćete vi možda koji dan upasti u letargiju koja nije ničim objektivnim izazvana. Novac je onako kako je i do sada bilo. Razliku će doživjeti i osjetiti osobe koje već dugo čekaju na nagrade, ili nasljeđa, odnosno da im netko vrati njihov dug.

ZDRAVLJE

Pripadnici koji su imali zdravstvenih problema u zadnje vrijeme biti će bolje. Osjećat će se zdravije i poletnije. Osobe koje žele imati neki kozmetičko operativni zahvat imat će podršku planeta. Svi koji su zanemarili tjelovježbu osjetit će probleme s leđima i općenitom kostoboljnom krizom. U obitelji je moguća zdravstvena uzbuna zbog jednog člana no ipak to neće biti tako strašno kako se na prvi znak mislilo.

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant