Rak

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

RAK

Tako poželjan znak zbog svojih osobina dobrog domaćina, zaštitnika, romantičnosti Njegova odanost često može biti čvrsta poput omče oko vrata jer sam nikada ne uviđa svoje mane. Često je dobar dok je njemu dobro, a pođe li što po zlu netragom nestaje.

LJUBAV

Postoji jedan broj pripadnika ovog horoskopskog znaka koji će se, ukoliko je u vezi ili braku, osjećati zapušteno, nedovoljno voljeno i generalno nezadovoljno. Dijelom je to opravdano. Dijelom se može popraviti, ali neki će zaista donijeti odluku kako je bolje biti sam nego u lošoj priči. Ne žurite se provođenjem svojih odluka kako kasnije ne biste žalili, ali isto tako ne pristajte na mrvice kada znate da možete dobiti više.

POSAO

Jako dobro razdoblje za okončanje sudskih sporova, ishođenje raznih dozvola, završetak dugogodišnjih administrativnih saga… Također vrijeme pogodno za dizanje kredita, povrat nekih dugova, i čak za pokretanje novih samostalnih poslova. U novčaniku ne znači da ćete imati višak novaca, čak niti dovoljno za osnovno, ali ćete ipak sve nekako lakše trpjeti.

ZDRAVLJE

Unatoč dosta intenzivnom razdoblju na emotivnom i poslovnom planu, mnogi će se osjećati sasvim dobro bez ikakvih zdravstvenih tegoba. Izgled će biti sasvim u redu. Samo će oni rijetki dobiti želučanu nervozu ili nešto slično, ali će se to regulirati uz malu ljekarničku pomoć. Preporuka je pažnja u prometu.

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant