Lav

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

LAV

U zodijaku je ovaj znak najzabavniji i gotovo najopušteniji. Njegove su težnje biti u središtu događanja kako bi mogao pokazati svoje veliko i dobro srce. Emocionalni odnosi Lavu su vrlo bitni i izgubljen je ako nema dobrih ljubavnih događanja.

LJUBAV

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka koji su u vezama ili brakovima, mogao bi se dogoditi kratak period u kojem će se osjećati zapostavljeno od strane partnera, a posebice oni koji naiđu na fatalne osobe i započnu s njima komunikaciju. Samci će imati jak i intenzivan društveni život, puno simpatičnih trenutaka, i jedno specifično novo poznanstvo koje ima perspektivu pretvoriti se u dublji odnos.

POSAO

Financije su nešto što će većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka mučiti i stavljati na razna iskušenja. Ali ostanite vjerni sebi i pokušajte se sabrati, te napraviti neki plan kako ćete preživjeti i kako ćete se izvući na najbezbolniji način. U obavljanju svakodnevnih poslova bilo bi dobro proispitati sebe s malo više samokritike jer neke stvari ostavljate uporno za kasnije i za ispod tepiha, a to nažalost može samo rezultirati novim nizom problema.

ZDRAVLJE

Kako planete ne pomažu previše pripadnicima ovog horoskopskog znaka, a kako ni sami pojedinci to ne žele promijeniti, ovaj nezgodan položaj u kojem su se našli vjerojatno će dovesti do zdravstvenih poteškoća. Puno toga je psihosomatski stoga pokušajte djelovati preventivno i mudro da biste izbjegli glavobolje, nervozne epizode, mučnine i slično.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant