Strijelac

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

STRIJELAC

Ovaj se zodijački znak može pronaći među istraživačima, filozofima i mudracima, jer ga na to tjeraju porivi traganja za dubljim istinama. Sklon je preuveličavanju događaja.

LJUBAV

Mjesec u kojem nećete znati s kime bi podijelili život, da li biste nešto mijenjali, ostajali u tome u čemu jeste..i tako iz tjedna u tjedan. Najvažnije bi bilo da ne radite nikakve radikalne poteze na ljubavnom polju nego da jednostavno pokušate biti ljubazni, u najmanju ruku prema svima.

POSAO

Osobe koje očekuju novi posao, novi ugovor, neke promjene sada bi to mogle i doživjeti, ali tek iza sredine mjeseca. Potpisat će mnogi dobre ugovore, ili barem dogovoriti dobre osnove koje se odnose na poslovanje, život i materijalno . Ukoliko se odlučujte na neke veće investicije savjetujte se s onima koji to razumiju i koji će isključiti emocije i poslušati glas razuma.

ZDRAVLJE

Generalno, u tom pogledu za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka nema iznenadnih niti negativnih očekivanja. Planete su podrška svima koji se žele baviti više svojim zdravljem, izgledom i njegom. Postoji jedan broj pripadnika ovog znaka koji stalno provocira i zanemaruje svoje zdravlje te bi se njima mogle razviti kojekakve upale, zubobolje i bolesti.

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant