Jarac

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

JARAC

Ovaj znak slika je i prilika pouzdanosti, realizma praktičnosti i izdržljivosti. Kao rijetko koji zodijački znak životne udarce prihvaća čvrsto i ponosno, i nanovo kreće u borbu. Iako po prirodi zna biti sklon pesimizmu, to ga ne sputava u stvaranju.

LJUBAV

Planete će biti jake i utjecajne, no nažalost u slučaju mnogih pripadnika ovog horoskopskog znaka bit će to loš scenarij. Nezadovoljstvo, gunđanje, nezainteresiranost, izbjegavanje dobrih društvenih zbivanja, sve će to dovesti do toga da se okomite na one koji su vam najbliži. Vidljive su svađe, čak nekoliko njih i zato pokušajte prespavati ili prešetati dan kada ste takvi.

POSAO

Poslovno ste dosta angažirani i već pomalo zasićeni stalnim jurenjem za rokovima i vremenom. Izdržite još malo jer baš ovaj mjesec pojačava se tempo i gužva oko vas, ali kada znate da tome dolazi kraj strpite se još malo i odradite sve korektno i profesionalno. Novac nije problem, u smislu da ćete trebati više nego obično, čak možda i manje jer nećete imati vremena za šalu i trošenje. Ako vas netko traži financijsku pomoć ne odbijajte jer ne znate gdje vama može zapeti u životu.

ZDRAVLJE

Ukoliko osjećate bolove u predjelu vrata i ramena onda se nemojte bojati jer je to samo znak da ste se u zadnje vrijeme ulijenili i da trebate aktivnije sudjelovati u rekreativnoj aktivnosti i brinuti se za svoje zdravlje. Također bi bilo bolje da se zakažete neki tretman .

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant