Vodenjak

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

VODENJAK

Znak koji potiče zajedništvo i guši svaku individualnost. Gotovo utopistički njeguje ideje o sveopćem miru i sjedinjenju u zajednički sretniji kozmos. Prijateljstvo mu je temelj životnih odluka no vrlo često sve upropasti upravo zbog nedostatka realnog analiziranja pojedinih situacija

LJUBAV

Ovo je mjesec koji će nositi, onima koji su slobodni, ali i onima koji su u čvrstim partnerskim odnosima niz iskušenja. Bilo bi dobro izbjeći takve situacije koje ne možete emotivno kontrolirati da vam se ne omakne neka pogreška za koju bi platili previsoku cijenu. Sve osobe koje su imale nedavno konflikt riješit će to u miru i krenuti dalje tamo gdje su stali. Osobe koje se razvode preboljet će to bez većih problema.

POSAO

Igre na sreću i iznenadne dobitke s neba zaboravite. Primite se kalkulacije na zdravim osnovama, te ukoliko želite promijeniti posao, radite to kako se radi; traženjem i kontaktiranjem. Također ako želite imati sređeniju novčanu situaciju posložite si prioritete i prestanite trošiti tamo gdje uopće ne trebate. Ukoliko zatrebate kratkoročnu pozajmicu, dobit ćete je, a ukoliko rješavate kredit to ćete krajem mjeseca uspješno realizirati.

ZDRAVLJE

Osrednje zdravstveno stanje i to zato jer ste ušli u mjesec nekakvog nedefiniranog raspoloženja. Preispitajte zašto imate neke tegobe, te ih sanirajte na pravi način. Uzmite slobodno kuru vitamina. Slabijeg ste imuniteta pa bi se lako na vas mogla zalijepiti kakva viroza ili gripa. Jedna mala nepažnja zbog nedovoljno toplog odijevanja i mogli biste imati glavobolju ili upalu pluća.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant