Ribe

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

RIBE

Ovaj znak je najsenzibilniji od svih znakova, a posebno je potaknut sklonošću raznim iracionalnim sanjarenjima o životu. Voli svoje navike i često im se prepušta pa i pod cijenu svoje egzistencije.

LJUBAV

Ukoliko je netko iz ovog horoskopskog znaka silno usamljen može očekivati poboljšanje i sretnije okolnosti jer će upoznati osobu značajnih kvaliteta i osebujnog karaktera koja će mu promijeniti život. Kod pripadnika ovog horoskopskog znaka koji su u vezama ili u braku nema većih niti značajnih promjena.

POSAO

Pod podrškom zvijezda mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje zatvaranje otvorenih stavki koje su stvarale pritisak tjednima, pa čak i mjesecima. Dotok novaca je nekako otvoren i sve je pod savršenom notom prosperiteta i uspjeha. Ukoliko netko očekuje razgovor vezan uz posao i karijeru može očekivati dobre vijesti. Pogodno je vrijeme za kredite i administrativne poslove, posebno za sudske procese.

ZDRAVLJE

Mjesec je pun iznenađenja, ali ugodnih. Izgled će biti vrlo dobar, energija na visini pogotovo u odnosu na druge osobe iz okruženja. Kod rijetkih pripadnika moguća su manja zdravstvena pitanja, ali ništa kobno, već prolaznog karaktera. Sačuvajte se hladnoće i promjena temperatura, kako ne biste imali viroznih problema.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant