Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal Elegant.hr

Elegant.hr vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja na portalu koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Elegant.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela Elegant.hr portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Elegant.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Elegant.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Elegant.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Portal Elegant.hr se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te poveznica na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala Elegant.hr koristite na vlastitu odgovornost i portal Elegant.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala Elegant.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal Elegant.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.