Škorpion

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

ŠKORPION

Vrlo poseban znak ispunjen svojevrsnim misticizmom jer je okupiran svime što je duboko ispod površine. Vrlo je strastven i odlučan, zna pomoći sebi i drugima te je obdaren samoiscjeliteljskim sposobnostima

LJUBAV

Definitivno je ovo mjesec sređivanja velikih emotivnih nereda. Kod osoba koje su u raskolu, dilemi, razvodnim situacijama, prekidima, ratovanjima i slično strasti će se smiriti, i sve će nekako biti manje bolno i traumatično. Samci će većinom prestati biti samci. Bilo veza, bilo avantura osjećaj usamljenosti za većinu će pripadnika netragom nestati.

POSAO

Biti će dana u kojima se nećete moći sabrati i raditi sve ono što se od vas očekuje. Također, po pitanju novca imat ćete osjećaj da možete kupiti cijeli svijet, a onda da nemate za osnovno što vam treba. Konkretno se ništa neće promijeniti i ne prijeti vam nikakva opasnost od gubitka posla, dugova ili neimanja za sve ono nužno u životu.

ZDRAVLJE

Planete će utjecati na one bolesne, da im bude bolje te na one umorne da se osjete jakima i svježima. Potaknut će mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka na njegu, aktivnosti, rekreaciju, pa čak na manje promjene imidža. Okolo ćete imati neku posebni energiju koju će drugi komplimentirati i vi ćete biti zadovoljni sa sobom svojim zdravljem i svojim izgledom.

 

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant