Bik

29. listopada Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.11. – 30.11.

BIK

Zemljani znak sklon skupljanju materijalnih dobara, obožava solidan životni status, voli se osjećati zbrinuto i sigurno te iznimno cijeni obiteljski odnos. Također je vrlo osjetljiv i senzualan, ali tvrdoglavost koju nosi često mu je velika zapreka.

LJUBAV

Neki će vrlo vjerojatno upasti u ljubavne probleme, i samo zato što se neće moći odlučiti koji je put ispravan. Naime, u studenom je doba kada bi svi trebali odvagati što i koliko daju, i koliko primaju. Zbroj je najbolji putokaz. Ne upuštajte se u duple igre. Rizik je prevelik.

POSAO

Odrađujte zadatke i sav posao s voljom i na vrijeme. Opuštanje u ovom dijelu godine ničim nije opravdano, iako je izvjesno da bi planetarni utjecaji mogli raditi od vas lijenčinu i neodgovornu osobu. Gužve u prometu, čekanje na administrativne stvari, više obveza, zamjene kolege, veća angažiranost u obavljanju poslova…sve je to za očekivati, ali isto tako kada dobijete neke konkretne novčiće za to .

ZDRAVLJE

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka ovo je mjesec u kojem nema naznaka većim zdravstvenim problemima. Dobra kondicija, dobra prehrana, i sve će i tako nastaviti. Ukoliko imate vremena i mogućnosti doradite svoj izgled, priuštite sebi neke tretmane koji će vas osvježiti i nakon kojih ćete biti odmah primijećeni.

Life Coaching

03 Pet

Lady Gaga

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj.

Latest From Instagram

search
Elegant