Astro

Tjedni Horoskop: 18.12. – 24.12.

admin 15. prosinca 2023.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN

Za Vas je ovo najromantičnije godišnje doba u godini! Velik dio ovog ljeta proveli ste više u stanju hibernacije – provodeći puno vremena na poboljšanju doma i radeći prekovremeno u uredu. Ali više ne možete odoljeti porivu da izađete vani i malo se zabavite. Kreativni projekti također dobivaju koristan poticaj kada se Merkur poveže s Jupiterom. Sada je vrijeme za igru.

BIK

Za vas je ovo doba godine vrijeme za provođenje vremena s obitelji i raščišćavanje doslovnog ili metaforičkog podruma. Bilo da trebate raščistiti neku emocionalnu prtljagu ili ste samo spremni riješiti se sve one odjeće koju niste odjenuli od 2009., nema vremena poput sadašnjosti za čišćenje i čišćenje kod kuće. Kasnije tijekom ljeta imat ćete više ometanja od posla ili javne službe, pa iskoristite ovaj tjedan da razmislite o onome što treba učiniti.

BLIZANCI

Za vas je ovo sezona brzih putovanja, dugih šetnji po susjedstvu i druženja s prijateljima. Ovo je također odlično vrijeme da steknete naviku svakodnevnog vođenja dnevnika ili pisanja ili vježbate neke vještine poput šivanja ili kuhanja. Razgovor koji imate sa starim poznanikom 20. može dovesti do neočekivane karijere ili prilike za zarađivanje novca. Držite svoj um otvorenim za sve što Vam dolazi ovaj tjedan.

RAK

Dok završavate svoju rođendansku sezonu, možete osjetiti da će se jedan od Vaših najbližih odnosa uskoro promijeniti. Možda se udaljavate od prijatelja. Možda ste spremni posvetiti se nekome za koga ste mislili da je samo povremeni partner. U svakom slučaju, ovaj prijelaz vas jako opterećuje. Zatim sunce prelazi, prebacujući Vaš fokus na Vaš novčani tok i Vaše vrijednosti. Sljedećih nekoliko tjedana je za donošenje odluka koje će Vam donijeti ono što vam je potrebno.

LAV

Tjedan počinje pomalo teško jer trčite uokolo obavljajući poslove i opterećujući se detaljima. Ali kad Merkur prijeđe u vaš znak, a sunce ga slijedi, Vi ponovno imate kontrolu i u središtu pozornosti gdje i pripadate. Ne samo da Vam svi poklanjaju gomilu pažnje jer dobro izgledate, već ste i prepuni kreativnih ideja i želite izraziti svoje mišljenje.

DJEVICA

Za Vas je ovo doba godine kada se najbolje povući, uzeti slobodno i osloboditi se nepotrebnih obaveza. Ovo je bila još jedna godina gotovo stalnih promjena, a vjerojatno niste odvojili vrijeme koje vam je potrebno da sjednete i osjetite svoje osjećaje. Kako se Merkur povezuje, katarzična terapija, razgovor s prijateljem ili terapija pomažu Vam da obradite ono što se dogodilo.

VAGA

Početak tjedna donosi olakšanje na poslu, ali čak i uz manji pritisak na Vama, ne možete se osloboditi osjećaja da ne radite dovoljno. Zapamtite da je odmor neophodan. Srećom, Vaš fokus se prebacuje na Vaš društveni život i zajednicu. Osobito 20., imate gotovo neodoljivu količinu pozivnica i veza koje dolaze. Ako tražite ljubav, ovo je također vrijeme da zamolite prijatelja da vam smjesti nekoga.

ŠKORPION

Za Vas je ovo doba godine i snažno i bolno jer Vas se potiče da se usredotočite na svoju karijeru i sliku u javnosti. Ponosite se svojim radom više od većine, ali još uvijek imate poteškoća s priznanjem za svoj trud. Dok, od kolege s posla ili nekoga tko radi za Vas dobivate slatku poruku koja vas inspirira da nastavite ići prema svojim ciljevima.

STRIJELAC

Početkom tjedna vjerojatno ćete biti pod stresom zbog svojih financija. Možda ste riskirali s ulaganjima ili ste možda zabrinuti da je nedavno unapređenje na poslu predobro da bi bilo istinito. U svakom slučaju, dobro je vrijeme da se usredotočite na ono što možete kontrolirati kada je u pitanju novac. Planiranje Vašeg sljedećeg (jeftinog) odmora ili bavljenje istraživačkim projektom donosi Vam radost pa se prepustite bijegu u maštu.

JARAC

Rani dio tjedna je težak za Vas, Jarac, jer intenzivni razgovori s partnerom mogu dovesti do povrijeđenih osjećaja. Trebali ste ovo izbaciti iz sebe već neko vrijeme, stoga nemojte odustati od toga da kažete ono što Vam je na umu. Zatim 22., prebacujući Vaš fokus na zajedničke resurse. Sada je vrijeme da smislite kako bolje podijeliti financijske i energetske obveze. Ovo je također odlično vrijeme za traženje mogućnosti zajma, pokroviteljstva za Vaš novi posao ili suradnika za nadolazeći projekt.

VODENJAK

Za Vas je ovo doba godine sve oko Vaših najbližih veza. Tvojoj je najboljoj prijateljici rođendan, tvoja žena s posla treba podršku u velikom projektu, a tvoj partner radi prekovremeno pa si ti taj koji vozi djecu po gradu. U sljedećih nekoliko tjedana također postoji mogućnost da se zbližite s nekim novim, pogotovo jer planeti čine aspekt podrške 23., potičući vas da se povežete sa susjedom ili kolegom iz razreda.

RIBE

Sunce za Vas započinje sezonu usredotočenosti na Vaše zdravlje, dnevne rutine i tijek rada. Budimo iskreni: Jeste li uzimali svoje vitamine? Jedete svoje povrće? Vježbate onoliko često koliko želite? Kako se planeti povezuju, imate priliku razraditi najsitnije detalje o tome što Vam je potrebno da bi se Vaše tijelo i um osjećali dobro.