Astro

Tjedni Horoskop: 15.04. – 21.04.

admin 12. travnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Mnogi čimbenici koji su odgodili ili zaustavili napredak počet će popuštati ovog tjedna. Ako se osjećate frustrirano, možda je vrijeme da se prihvatite većeg ili ambicioznijeg projekta. Utorak je sretan dan za putovanja vezana uz posao i istraživanje kako biste unaprijedili svoju obuku ili obrazovanje. U srijedu može doći do sukoba s kupcima ili suradnicima. Moglo bi biti pitanje pažljivijeg slušanja kako bi se razumjela njihova stajališta. Možda ćete se osjećati kao da ste izgubili sposobnost da se dobro borite ako ste u ljubavnoj vezi. Stvari nisu puno bolje ni za samca Ovna – možda ćete se osjećati iscrpljeno, kao da nemate više što dati ili čemu se nadati. Nemojte pasti u tu zečju rupu! Najbolji način da to spriječite je da se ovog tjedna usredotočite na svoju duhovnost sa svime što imate. Bez toga bi vam možda bilo teško pronaći izlaz iz bilo koje romantične nevolje u kojoj biste se našli. Kontrolirajte ono što možete, otpustite ono što ne možete – i tražite mudrost da saznate razliku. Neka hiper planetarna energija može otežati dobar san, osobito u onim trenucima kada se možda osjećate pod stresom. Kao protuotrov, meditacija vam može uvelike pomoći. To će vam dati priliku da utonete u dublje razine svjesnosti, što će imati iscjeljujući učinak na cijelo vaše tijelo. Također će vam pomoći da bolje spavate i općenito se više opustite.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan pune energije za vas! Sve za što ste entuzijasti naći će dodatnu podršku. Proračuni i financijski izazovi imat će koristi od pažljive i realne analize. Veliki snovi zahtijevaju čvrste temelje. Moguće je previše zauzetosti sredinom tjedna, pogotovo ako se nadate ostaviti dobar dojam. Energija u petak zahtijeva izravan pristup. Sretan je dan za uspostavljanje kontakata kako biste osigurali svoju poziciju u organizaciji. Mogućnosti za zaljubljene će se znatno otvoriti ovog tjedna, a sigurno će biti divne! Vrijeme je da se manifestira nešto veliko! Moguće je da je proširenje vaših društvenih horizonta ključ koji će vam pomoći da dobijete ono što želite u svom ljubavnom životu. Obratite pažnju na lijepe mogućnosti oko sebe! Planetarne struje mogu iznijeti određene zdravstvene simptome na svjetlo dana, ali vi ćete biti raspoloženi da se uhvatite u koštac s njima. Bez obzira na problem, svakako posjetite svog zdravstvenog radnika za brzo rješenje. Nemojte to zanemariti u želji da nastavite sa svakodnevnim zadacima i poslovima. Budite dobri prema sebi. Kvalitetni suplementi mogu pomoći u poboljšanju vašeg sustava.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Budite sigurni da spavate dovoljno i da ne dopustite stresu da pojača sukobe na poslu. Dajte sve od sebe u svakom zadatku. Možda ćete se u utorak osjećati nemirno i mogli biste se odmoriti od uobičajenih rutina. Težak šef ili mušterija može ovog tjedna odbaciti najbolje smišljene planove. Mudro je ne uzimati osobno negativne reakcije drugih ljudi. Recite što stvarno mislite u četvrtak i petak. Možete dati važan doprinos svakom timskom radu. Vaš bi ljubavni život mogao eksplodirati ovog tjedna – i to ne baš na dobar način. Nekima može dovesti do emocionalnog ispunjenja, vjerojatnije je da će pokrenuti vaše ranjive ili neriješene probleme u pitanjima srca. Mogli biste sabotirati novu vezu iz samozaštite baš kad stvari počnu biti ozbiljne. Mogli biste potaknuti svađu sa svojim trenutnim partnerom jer želite zadržati prednost. Budite svjesni i spremni za razvoj ako je potrebno. Problemi koji su zakopani u vašoj podsvijesti mogu utjecati na vaše zdravlje, a da toga niste ni svjesni. Tijekom ovog tjedna možda ćete početi naslućivati što bi to moglo biti. Doći će do snažnog uzbuđenja vaše psihe, što će ih iznijeti na vidjelo. Ako ih možete izliječiti i osloboditi, možete se trajno riješiti simptoma.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Mnoga područja koja su zastala konačno će dobiti dobrodošlu dozu kretanja naprijed. Ovo je dobar tjedan za timski rad i razmišljanje o pronalaženju grupnog konsenzusa. Utorak je dan pun energije koji podržava marketinške napore i putovanja vezana uz posao. Postoji mala šansa da ćete potrošiti previše na odjeću kako biste napravili dobru prezentaciju. Kraj tjedna donosi izazove koji se ne smiju zanemariti. Sve što uključuje tjelesnu aktivnost bit će posebno zadovoljavajuće. Namjerili ste proširiti svoje horizonte — a to uključuje i vaše romantične horizonte! Svi znakovi upućuju na izvanredne blagoslove kada se usudite sanjati drugačiju vrstu romantičnog sna. Samci Rakovi bi mogli uživati u učenju o izgledima za spojeve koji nikada prije nisu razmatrani – možda biste željeli ispitati inkluzivniju, multikulturalnu perspektivu. Ima prekrasan potencijal! Međutim, ako ste u vezi, tjedan bi mogao donijeti neke kućne probleme u raju. To bi se moglo pretvoriti u potpunu borbu za moć oko vas i različitih ideja vašeg partnera oko domaće sigurnosti. Polako! Vaše zdravlje će se poboljšati ovog tjedna kako se problemi povezani s vašom karijerom budu rješavali. Morali ste podnijeti napade frustracije i stresa, koji su mogli uzrokovati glavobolje zbog napetosti i ukočenost mišića. Od srijede će sve biti puno lakše. Jedan od načina da ublažite simptome stresa je svakodnevno vježbanje. To će vam također dati snažnu mentalnu prednost. Neka vam ovo postane redovna navika.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Možete biti frustrirani ljudima koji tvrdoglavo odbijaju raditi stvari prema utvrđenim procedurama. Postoji nemirna energija koja potiče promjenu posla ili istraživanje o dodatnom obrazovanju ili osposobljavanju. Utorak je sretan što ostavlja dobar dojam u javnosti. Bit ćete diplomatičniji ako morate pregledati nečiju izvedbu. Budite što izravniji u petak. Mogući su nesporazumi ako ne odvojite vrijeme da pažljivo objasnite stvari. Ovaj tjedan puno vam obećava u erotskim pitanjima, bez obzira na to gdje se trenutno nalazite kada su u pitanju vaši osobni odnosi. Ako ste potpuno slobodni, odjednom biste mogli imati hrabrosti pristupiti nekome za koga ste mislili da je samo materijal za fantaziju. Samo naprijed – vrlo je vjerojatno da ćete biti nagrađeni ekstazom! Ako ste u vezi, izvođenje senzualne fantazije kao što je igranje uloga s partnerom može poboljšati vašu intimnu vezu. Partnerski Lavovi mogu se veseliti maloj jasnoći u subotu, osobito ako morate donijeti važnu odluku o vezi ili sa svojim partnerom. Snažna kozmička energija ovog tjedna može utjecati na vaše cjelokupno zdravlje. Ako primijetite da se osjećate napetije nego inače, pokušajte si olakšati raspored. Ako se možete odvojiti od preplavljujućih emocija, to bi vam također moglo pomoći da se opustite i osjećate se puno sretnije u životu. Vježbanje je vrlo moćan alat koji će vam pomoći da se osjećate opuštenije i sretnije. Radite to svakodnevno za najbolji učinak.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo će za vas biti vrlo pozitivan tjedan kada prihvatite da ne razmišljaju svi na isti način kao vi. Srijeda je sretan dan da se raspitate o nadogradnji svoje pozicije ili tražite sredstva za dodatnu obuku. Uredski bi se flert ovog tjedna mogao pretvoriti u nešto više. Budite sigurni da je ovo mudro. U petak ćete zablistati u svim timskim naporima. Budite razumni o tome koliko zapravo možete postići. Zatražite pomoć ako trebate. Ovo će zasigurno biti monumentalan tjedan za vas u pitanjima ljubavi i veza. To će u vašu trenutnu ljubavnu vezu uliti onu vrstu energije zbog koje se osjećate kao da se snovi zaista mogu ostvariti. Ovaj uistinu blagoslovljen događaj želi vam pružiti puno ljubavi kojoj se možete veseliti! Uz to, ohrabrujući vas i vašeg bračnog druga da poduzmete važne korake kako biste osigurali da će sve dobro što se događa trajati. Sami? Nemojte dvaput razmišljati. Ljubavna veza za kojom ste čeznuli mogla bi se materijalizirati – ravno iz etera! Možda ćete biti skloni prehladi ili drugim infekcijama tijekom ovog tjedna. Budite posebno oprezni tijekom druženja i uzimajte cink, vitamin C ili druge dodatke za jačanje imunološkog sustava. Drugi mogući problem mogu biti alergije. Ako dobijete osip ili osjetite neke čudne simptome, može vam pomoći da se testirate na alergijsku reakciju. Ovog tjedna takvi problemi mogu biti posebno uočljivi.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna možete se osjećati povučeno u nekoliko smjerova odjednom. Vaše su vještine s ljudima sjajne, ali možda ste prilično raštrkani. Napravite popise kako bi vam prioriteti bili izravni. Budite strpljivi i zadržite smisao za humor ako učite nešto novo. Izgled može ljudima ostaviti pogrešan dojam, pa progovorite! Najsretniji ćete raditi sami sredinom tjedna. Suradnici imaju dobre ideje i treba ih poslušati. Veći dio tjedna osjećat ćete se emocionalno sirovo. Možda ste odagnali neke prilično teške osjećaje jer se niste željeli suočiti s činjenicom da se zbog nečega između vas i vašeg partnera osjećate bilo što osim njegovani i zbrinuti. Srećom, možete donijeti odluku da uvažite svoje potrebe bez obzira na spremnost vašeg partnera da učini isto. Ipak, ovo može bockati! Ako ste sami, ovo bi mogla biti prošla romantična trauma koja ostaje nerazriješena i treba je osloboditi. Vrijeme je za prepuštanje. Neka problematična planetarna energija koja se ovog tjedna vrti oko vas može iznijeti na površinu sve vrste simptoma. Neće biti previše ozbiljne, ali mogu biti posljedica stresa. Vrijeme je da se opustite i usporite. Shvatite svoje zdravlje i svoj život ozbiljnije. Ako imate priliku napraviti kratku detoksikaciju od dva ili tri dana, ovo je pravo vrijeme za to.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme visoke energije za vas. Budite vrlo iskreni. Možda imate sklonost pretjerivanju. Možda ćete pronaći načine da spojite posao s užitkom. Vaš prirodni šarm i optimizam su jaki. Odjenite se najbolje što možete i očekujte da ćete ostaviti dobar dojam. To može dovesti do kontakata koji će vam kasnije pomoći. Kraj tjedna je pozitivan za timski rad i pronalaženje boljih ili jeftinijih izvora za podršku vašim interesima. Razina slatkoće u vašem ljubavnom životu ovog tjedna mogla bi vas ostaviti na visokoj razini! Vjerojatno ćete dobiti upravo ono što ste najviše željeli u stvarima srca. Moglo bi se osjećati kao da je cijelo vaše biće uhvaćeno u mrežu slastice od šećerne vate. Uživajte u blaženstvu, što doprinosi fizičkom zadovoljstvu svega toga. Ako niste imali ničega na području ljubavi i seksa, praktički je zajamčeno da će se ovog tjedna to promijeniti. Zvijezde ističu novu želju za postizanjem vrhunca kondicije. Ako imate određeni zdravstveni problem, rado ćete pronaći resurse koji vam mogu pomoći da ga prevladate. To može uključivati knjige, seminare ili lokalne grupe. Povezivanjem s drugima koji dijele vaše iste probleme, osjetit ćete podižući osjećaj podrške. Također je dobro vrijeme da se pridružite teretani.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Moglo bi se osjećati kao da se dugo razdoblje kašnjenja i razočaranja počinje mijenjati, poput dizanja magle. Ovog tjedna uspostavite kontakte sa starim klijentima ili dobro uhodanim izvorima znanja ili materijalnih sredstava. Srijeda je sretno vrijeme za napredak na bilo kojem planu ili projektu. Energija podržava putovanja i marketing kako biste proširili vaše izglede. Izbjegavajte ozbiljno shvaćanje bilo kakve među uredske drame. Ljudi su ponekad nezreli kada su pod stresom. Razmislite o promjeni izgleda kako biste izgledali profesionalnije. Možda ćete se ovog tjedna pozabaviti s nekim od svojih prijatelja, zbog njihovog beskrajnog miješanja u vaš ljubavni život. Ovaj bi vam prijatelj mogao previše voljeti iznositi mišljenja o vezi, ali onda izravno proturječiti njihovim savjetima kada je u pitanju njihova vlastita ljubavna životna stvarnost. Imate priliku prozvati ovog prijatelja zbog njegovih dvostrukih standarda – a kada to učinite, to može dovesti do sukoba. Uzmite u obzir da vam možda iz srca daju smjernice za koje bi željeli da imaju hrabrosti slijediti ih sami. Vaš vršnjak možda ima najbolje namjere za vas! Nadajmo se, sve što im treba je neki nježan savjet kako bi vas pustili da radite svoje. Trenutno se puno toga događa u vašoj zdravstvenoj zoni. Trebali biste se naći s novom odlučnošću da blistate dobrim zdravljem. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da isprobate detoksikaciju na dan ili dva. Jedite voće i povrće i izbjegavajte masnu hranu. Ne zaboravite piti puno svježe vode i pokušajte izbjegavati kofein. Na kraju ćete se osjećati puno osvježenije.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je snažan tjedan za pravna pitanja, ugovore i druge sporazume. Možete biti vrlo diplomatski, ali u isto vrijeme nećete zaboraviti svoj osobni rezultat. Srijeda je izvrstan dan za prepoznavanje i širenje baze kupaca. Ako vam nešto treba, nemojte se ustručavati tražiti. Dajte sve od sebe da izbjegnete osuđivanje u situaciji ili vezi koja ne funkcionira kako biste željeli. Mentalna pozitivnost u pitanjima srca mogla bi se u svakom trenutku popeti na potpuno novu razinu za vas. Kao rezultat toga, trenutni romantični partner koji vas ne može naći tamo gdje ste, mogao bi se iznenada početi osjećati kao da mu ne odgovara. Ne dopustite da vas sputava bilo tko odluči da ga pasivno kontroliraju okolnosti ili tko ne želi rasti! Ovog tjedna vrijeme je za razgovor s ljubavnikom kojem se čini da je sasvim u redu ostati na mjestu. Ako ste slobodni, možete početi mentalno manifestirati romantični rast na potpuno novoj razini. Vaša vizija ljubavi se lako može ostvariti! Ne dopustite da vas stres zahvati ovog tjedna, pogotovo u utorak. Ako se počnete osjećati umorno ili primijetite druge simptome, pokušajte olakšati svoj raspored. Tjedan, u vašoj zoni zdravlja, djeluje kao podsjetnik da nastavite jesti dobru, zdravu hranu. Vaše tijelo će vam zahvaliti što jedete na način koji ga podržava na optimalnoj razini.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaše upravljačke vještine su jake, ali vam mogu biti izazov ljudi koji imaju jak ego ili inzistiraju da je njihov način jedina opcija. Dajte sve od sebe da slušate i stvorite grupni konsenzus. Ako ne možete, najbolja opcija je da radite samostalno. Četvrtak je sretan dan za podučavanje drugih ili poboljšanje vlastitih vještina. Neke stvari koje biste željeli prevladati jednostavno vam se neće maknuti s puta. Budite strpljivi i pazite na svaku sklonost davanju oštrih primjedbi. Vaše bi romantično samopouzdanje moglo skočiti! Ovo otvara vašu sposobnost da uskladite svoje srce i dušu, kao i da razvijete divnu vjeru u sebe i sve svoje potencijale. Kao rezultat toga, drugima možete pružiti najprivlačniju energiju – zbog čega bi vas trenutni ili potencijalni ljubavnik trebao primijetiti čak i više nego inače. Zapravo, ova samouvjerenost postaje potpuno seksi. Niste samouvjereni, samouvjereni ste – i nitko osim vas neće definirati vašu unutarnju vrijednost. Kakav ste gazda! Pokušajte ne dopustiti da loše navike poremete vaše pokušaje da ostanete dobro i zdravi. Možete ići na dva načina: možete se ili odlučno potruditi da razvijete zdravu rutinu ili možete upasti u napade prejedanja u neprikladno vrijeme. Disciplina je ključ za stvaranje potpunog zdravlja. Iznad svega, pokušajte redovito vježbati. To će vam učiniti svijet dobra.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovo može biti vrlo uzbudljivo vrijeme. Mnoga područja koja su zastala ili su pretrpjela nedostatak resursa konačno će početi pokazivati napredak. Ako pazite na poštivanje ustaljenih procedura, vaša će prirodna ekspanzivnost osvojiti priznanje u četvrtak. Jednostavan tijek u petak podržava prijavu za posao ili bilo koju vrstu aktivnog marketinga vaših poslovnih interesa. Bit će lakše predstaviti svoje proizvode široj publici. Ovog tjedna letite više nego ikad – i praktički vas ništa ne može srušiti! Ova energija vam može ponuditi toliko uistinu iznimnih prilika za magiju i inspiraciju. Imate priliku iskusiti nalet duhovnog rasta kao ništa drugo što ste ikada osjetili! Kao rezultat toga, imat ćete sposobnost da pristupite svojoj trenutnoj priči o ljubavnom životu iz vrlo fokusirane perspektive duboke duše. Možete odlučno poduzeti akciju u četvrtak kako biste bili sigurni da vodite svoj duhovni razgovor, s ili bez srodne duše. Ovo bi mogao biti dobar tjedan da se vaša glava i mozak potpuno odmore. Čini se kao da ste u posljednje vrijeme puni mentalnog rada. Previše toga može uzrokovati zatezanje mišića u vratu i ramenima. Tome se možete suprotstaviti dubokim opuštanjem svaki dan i obraćajući posebnu pozornost na ta mjesta. Osim toga, dajte si česte pauze ako svakodnevno koristite računalo.