Poznati

Suza Za Zagorske Brege – Maestralan nastup Tome kao Vice Vukova!

Viktoria Mikulić 29. travnja 2024.

Ostali smo bez teksta...

Iako je sinoć pobjedu odnio Faris popularnom izvedbom “Još i danas zamiriše trešnja” tamburaškog sastava Gazde koji su mu se i pridružili na pozornici, još jedan nastup izmamio je suze radosnice u našim očima.

Toma je utjelovio Vice Vukova pjesmom “Suza za zagorske brege” i time ponio titulu počasnog kajkavca.

Ovaj nastup u žiriju i u publici pobudio je neviđenu nostalgiju, a Toma je ovom transformacijom još jednom dokazao da je pred njime svijetla budućnost.

Martina Tomčić izjavila je kako je Toma više urbani pjevač, no on je i ovog puta maestralno izveo stihove zauvijek zapamćenog Vice Vukova.

„Ovo je bio fenomenalan Vice Vukov. I duhovno i glasovno, apsolutno je bilo impozantno i dostojanstveno kako je samo on i znao“, izjavio je Goran.

„U dušu si me dirnuo, ToMa… Ovo je bilo dirljivo, bilo je dostojanstveno, bilo je prelijepo i bilo je veličanstveno“, složio se Mario.

„Ti si danas bio fenomenalan. Imam osjećaj da kroz svaku svoju transformaciju ti doneseš jedan dio sebe, jedan dio duše svoje, a danas si toliko duše donio da je to nevjerojatno“, komentirala je Minea.

„Ti si jednostavno pjevač s dušom“, za kraj je poručio Enis.

Ovdje možete pogledati spektakularan nastup:

Prošlu izvedbu kao Jacques Houdek mnogi su komentirali da je bolja od originala, a sada je ponovno sve ostavio bez teksta. Jedva čekamo vidjeti što nam Toma sprema u narednim sezonama…