Astro

Tjedni Horoskop: 13.11. – 19.11.

admin 12. studenoga 2023.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN

Dio vas želi rezervirati last minute putovanje u Pariz. Drugi dio vas želi uzeti mjesec dana odmora i pohađati obuku učitelja joge. Još jedan dio vas želi odbaciti sve i vratiti se u školu. Inspiracija je velika ovaj tjedan, ali s Vašim vladajućim planetom Marsom u kvadratu s Neptunom 19., tako su i zablude i iscrpljenost. Vaše vas nestrpljenje često navodi da neozbiljno odustanete od stvari prije nego što im date poštenu priliku, ali ovaj put umjesto toga pokušajte uzeti pauzu. Meditirajte o onome što stvarno želite.

BIK

Nakon nekoliko tjedana u kojima ste se osjećali užurbano ili izolirano u svom društvenom životu, ovaj tjedan otkrivate da je više lakoće u odnosima i vezama. Tekstovi dobivaju odgovore. Čak i sat veselja s vašim suradnicima donosi radost. Vaš vladajući planet Venera prelazi u Vaš sektor zajedničkih resursa 16. donoseći dobre vijesti o otpisu duga ili zahtjevu za kredit. Unatoč ovim općenito dobrim vibracijama, prošli ste kroz mnogo toga ovaj mjesec, stoga svakako ostavite prostora za oslobađanje nekih osjećaja na terapiji ili u razgovoru od srca s prijateljem.

BLIZANCI

Posljednjih nekoliko tjedana bili ste i osoba s neprestanim popisom obaveza i osoba koja uvijek ima izgovor da sve odgodi za sutra (i sljedeći dan i sljedeći dan). Ovaj tjedan, srećom, konačno osjećate poticaj da se bacite na posao, obavite stvari i date sve od sebe. Ali svejedno, ima toliko toga što morate obaviti. Kako Vaš vladajući planet Merkur prelazi u Strijelca 17., vaš fokus se pomiče na izgradnju odnosa. Kako možete slatko nagovoriti svog partnera (ili kolegu) da skine dio odgovornosti s Vašeg tanjura?

RAK

Vrijeme je da se vratiš u teretanu! S Venerom i Merkurom koji se kreću u Vaš dnevni sektor, ono za čime žudite više od svega jest da se vratite u rutinu, bilo da se radi o svakodnevnom trčanju, jutarnjim meditacijama ili tjednim satovima vruće joge. Bilo je mnogo razloga za brigu u proteklih nekoliko tjedana, ali možete pronaći puno olakšanja u kretanju tijela, čak i ako je to samo popodnevna šetnja ili vrijeme ručka. Ovo je također odličan tjedan za ponovno postavljanje rasporeda spavanja, pospremanje kućnog ureda ili njegu lica samo zato.

LAV

Ljubavni planet Venera kreće u Vaš romantični sektor 16. donoseći prijeko potreban poticaj Vašem životu u vezi s ljubavnim sastancima. 2023. nije bila najseksi godina za tebe. Ali pod tim utjecajem možete malo raspustiti kosu nakon dugog ljeta i jeseni razočaranja i frustracija na ljubavnom planu. Ovo je također odličan tjedan za organiziranje zabave ili bavljenje kreativnom praksom. Davanje prioriteta stvarima koje volite raditi donosi više radosti i lakoće u vaš život. Počasti se.

DJEVICA

Komunikacija u svakom obliku bila Vam je teška posljednjih nekoliko tjedana. Šale nisu padale u grupni chat, sestra Vas je ostavila na čekanju, a ono što ste mislili da je stručni e-mail Vašem timu nije dobilo nikakav odgovor. Olakšanje dolazi ovog tjedna jer se čini da se svi vraćaju na mrežu, a vi shvaćate da to niste bili vi, već i svi drugi prolaze kroz to. Vaš vladajući planet Merkur prelazi u vaš kućni sektor 17. signalizirajući da je možda vrijeme da prekinete svoj raspored i počistite svoju kuću. Usredotočite se na temelje.

VAGA

Ovaj je mjesec bio ispunjen stresom oko Vaših financija, i iako ovaj tjedan ne briše sve vaše probleme, lagano ulazite u njega osjećajući više nade da će se sve nekako riješiti. Obraćanje pozornosti na potrošnju i inače briga o sebi prvi je korak! Zatim 16., vaš vladajući planet Venera prelazi u Strijelca donoseći prijeko potreban protok Vašem rasporedu, komunikacijama i lokalnom okruženju. Ne morate trošiti novac na veliko putovanje kada je avantura za kojom žudite u vašem susjedstvu.

ŠKORPION

Oluja koja je bila Vaš život ovog mjeseca konačno se malo razjašnjava ovaj tjedan, a Vama preostaje procijeniti štetu. Tko je ostao uz tebe u lošem vremenu? Što ste naučili, a bez čega zapravo možete živjeti? Nastavite putem smanjivanja i otpuštanja, ali ne zaboravite se usput nagraditi. Također, s Vašim vladajućim planetom Marsom u kvadratu s maglovitim Neptunom 19., nemojte se prisiljavati na bilo što vam se čini previše neodoljivim. Odmorite se i otpustite. Postupajte sa stvarima onako kako dolaze.

STRIJELAC

Koliko god studeni bio težak za sve oko Vas, gotovo ste plutali kroz njega — osjećali ste se pomalo udaljeno, kao da ste na drugom planetu. To se mijenja ovog tjedna kako Merkur i Venera ulaze u Vaš znak pomažući vam da se vratite u svoje tijelo i stvarnost. Venerin godišnji tranzit kroz vaš znak (do 10. prosinca) donosi poticaj Vašem samopouzdanju i izgledu. Vrijeme je da nadogradite svoju garderobu, šminku i rutinu njege kože. Merkurov utjecaj također vas čini prilično brbljavim. Govorite u svoje ime! Svakome bi dobro došao dio vašeg prepoznatljivog humora!

JARAC

Toliko se toga promijenilo u Vašem društvenom životu tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a ovaj tjedan osjećate se kao da ste se uhodali u svoju novu rutinu. Vaš klub planira još jedan sastanak, radni mail na Vašem novom poslu čini se manje prisilnom, a konačno ste pronašli pravo vrijeme za odlazak u teretanu u svom prenatrpanom rasporedu. Dok se Venera i Merkur ovog tjedna kreću u Vaš nesvjesni sektor, pobrinite se da planirate malo vremena za razmišljanje o svemu što se dogodilo ove godine. Ponekad pravi napredak dolazi kada si date prostora za obradu.

VODENJAK

Ovaj tjedan posvećen je prisjećanju kako se smijati (i sa) samim sobom, Vodenjače. Toliki je pritisak na Vas u posljednje vrijeme i stres da ste svima sve je uzeo danak. Ali s brbljavim Merkurom i zabavnom Venerom koji se ovog tjedna kreću u Vaš društveni sektor, ne možete a da sebe (i svoje odgovornosti) ne shvaćate manje ozbiljno. Blagdanska društvena okupljanja stižu i iako ste u iskušenju ostati kod kuće i umjesto toga cijelu sezonu pijančiti Ispod palube, osjećate se bolje kada ste uključeni. Izađite i zabavite se!

RIBE

Polako se oporavljate od cijele drame i zbivanja prethodnog tjedna. Obiteljski i kućni problemi i dalje su neodoljivi, i da, u vremenskoj ste stisci da nađete novi stan, uklonite taj gadni korov iz svog vrta ili smislite plan igre za odmor. Ali to ne znači da ne biste trebali odvojiti vrijeme za istraživanje novih horizonata. Zaroniti u online tečaj, dugo očekivani roman ili Vašu omiljenu glazbenu ploču – dobro je za Vašu dušu. Dajte si prostora za snove.