Astro

Tjedni Horoskop: 12.02. – 88.02.

admin 09. veljače 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Zadržite smisao za humor ovog tjedna! Možda ćete se morati kretati složenom mrežom različitih mišljenja i eventualno skrivenih emocionalnih problema. Sredina tjedna donosi pozitivne kontakte u bilo kojem području interesa. Sjajite na bilo kojoj upravljačkoj poziciji. Energija na kraju tjedna može donijeti kritike i probleme iz neočekivanih smjerova. Ako ste previše odlučni da budete u pravu, možete sebi stvoriti nepotrebne probleme. Govorite manje, a više promatrajte. Nemojte se sramiti priznati, Ovnovi – ovog tjedna novac, moć i netko s mjerom fizičke prisutnosti vjerojatno vas nevjerojatno uzbuđuju! Ako netko pokaže interes da vas upozna, možete ga brzo provjeriti i odlučiti je li na razini ili ne. Nije snobovski imati standarde i ne morate se ispričavati za svoje. Dopustite sebi da završite s izlaskom ili smanjivanjem sebe samo da biste dobili mrvicu ljubavi ili pažnje od pogrešne osobe. Ako netko želi dio vas, neka dokaže da je vrijedan toga. Možda ćete uskoro dobiti novi pogled na svoje zdravstvene probleme. Ako vaš trenutni način rješavanja stvari ne funkcionira, stvarno trebate promijeniti svoj pristup. Knjiga ili razgovor mogli bi vas potaknuti na razmišljanje u novom smjeru. Alternativno, možete pronaći upravo ono što tražite dok surfate internetom. Ako stvarno želite odgovore, dobit ćete ih.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ponedjeljak je sretan dan. Možete očekivati pozitivne povratne informacije i podršku. Samo budite svoj uobičajeni šarmantan ja. Nakon toga energija je prilično raspršena. Možda ćete provesti više vremena na mreži ili umrežavanju nego što biste trebali. Timski projekti favoriziraju se sredinom tjedna. Nešto će vam skrenuti pažnju na dugogodišnje probleme s drugim ljudima. Ovo nije vrijeme da započnete nešto novo. Jednostavno dajte sve od sebe i budite spremni ponovno posjetiti staro tlo. U Vaš romantični svijet mogao bi doći čitav niz mogućnosti. Možda ste se nedavno osjećali kao da ste predugo spavali za volanom, kao da je praćenje dosadne rutine dovelo do toga da izgubite dio svog osobnog sjaja. Spremite se da izađete iz svoje zone udobnosti i krenete u novu ljubavnu avanturu! Ovog tjedna podsjetit ćete se da je najbolji izlaz iz kolotečine prisiliti se na radikalno drugačiju akciju. Sve počinje s Vašim mislima. Oni Vas mogu dovesti do nečega uistinu čarobnog u Vašem ljubavnom i seksualnom životu. Možete Vi to! Možda želite ili trebate potrošiti novac na svoje zdravlje. Ako ste u dobroj formi, trošenje može biti stvar kupnje nove opreme za vježbanje ili ulaganja u članstvo u teretani. Ako imate problema, možda ćete htjeti istražiti nekoliko načina. Nemojte trošiti novac na privremene popravke ako želite trajne rezultate, jer oni rijetko djeluju.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Vaša prva želja bit će očuvati mir. Ako se nosite sa stresnom situacijom na poslu, odlučite koliko jako želite zadržati status quo. Ako nadređeni ne podržavaju, možda je vrijeme da razmislite o promjeni. Situacije bi mogle zahtijevati veću fleksibilnost od uobičajene. Pažljiva pažnja na ono što je već započeto Vaš je najbolji tečaj. Istraživanje Vaših mogućnosti pomoći će Vam da se ovog vikenda osjećate uravnoteženije. Vjerojatno ćete imati malo strpljenja ovog tjedna za površne razgovore. Ako Vaš ljubavnik ili ljubavni interes nije zainteresiran za upuštanje u dubine uz Vas, možda biste radije krenuli na ovo putovanje sami. To bi u Vama moglo stvoriti želju da izvučete informacije koje Vam se netko tko voli i trudi se držati u bocama. Da, to također može značiti da ćete se spremati razotkriti nečije laži ili podmuklo ponašanje – ali ako je to slučaj, vjerojatno je dugoročno bolje da o tome saznate sada. Neka Vam zdravlje bude prioritet i budite spremni učiniti sve što je potrebno da biste bili stvarno dobro. Ako niste dodijelili dio svog proračuna za dodatke ili druge mjere koje će Vas održati u vrhunskom stanju, vrijeme je da to učinite. Saznajte što Vam možda nedostaje i dajte si priliku da iznutra ostanete u savršenom stanju. Nagrade će biti velike.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Budite dobar timski igrač. Nemojte odgađati traženu papirologiju. Vrijeme je puno energije i trebali biste se osjećati optimistično. To je sreća za putovanja i obuku kako biste poboljšali svoju karijeru. Sredina tjedna može biti stresna ili donijeti dodatne zahtjeve šefovima. Niste Vi krivi. Vrijeme je da usporite i pažljivo pregledate što ste već učinili. Budite strpljivi suočeni s kašnjenjima ili kritikama. Pitanja ljubavi i odnosa zasigurno će Vam u ovom trenutku biti intenzivna – i jako ukusna! Vaš bi partner mogao biti spreman baciti se na Vas na vrlo zabavan način koji potakne i Vaše i njegovo srce. Sve misli o radu na svom popisu obaveza mogle bi nestati. Možda ćete imati tajnog obožavatelja koji čeka pravu priliku! Vjerojatno misle da su diskretni, ali Vaša osjetljiva priroda može Vam pomoći da ih lakše shvatite. Vaši snovi Vas mogu unaprijed upozoriti na sve zdravstvene probleme. To možete iskoristiti ako vodite redoviti dnevnik snova. Morate ostaviti vremena da ga pročitate i protumačite simbole. Međutim, možete uvelike poboljšati svoje zdravlje snagom pozitivnog razmišljanja te oslobađanjem i iscjeljivanjem intenzivnih emocija. Prakse poput meditacije dat će Vam dodatne alate za potporu Vašem putu do dobrobiti.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ako se ovaj tjedan čini dosadnim, možda ćete Vi morati pojačati i prodrmati stvari. Podijelite svoje ideje i budite što optimističniji i razigrani. Ne vjerujte glasinama ili rabljenim informacijama sredinom tjedna. Spustite glavu, radite svoj posao i završite što je više moguće. Vikend donosi izazove za djelovanje unatoč svim strahovima ili brigama. Dajte sve od sebe da budete korisni nadređenima. Iznenadni poremećaj Vaše rutine možda neće biti tako iritantan kao što se na prvi pogled čini – zapravo, mogao bi se pretvoriti u prekrasnu pogrešku koja vodi do romantičnog potencijala. Moglo bi se dogoditi mnogo različitih stvari – razgovor za posao može uključivati drugu osobu nego što očekujete, a između vas dvoje mogu proletjeti neke iskre! Plan s Vašim potencijalnim trenutnim partnerom mogao bi propasti, samo da biste se vas dvoje puno više zabavili s onim što na kraju radite umjesto toga. Shvaćate ideju. Ne može se reći kakve će slučajne okolnosti dovesti do strastvenih trenutaka. Iskoristite duhovno orijentirane tehnike koje će Vam omogućiti da ostanete u izvrsnoj formi i uživate u visokoj razini energije. Joga je duhovna disciplina koja može imati duboko pozitivan učinak na Vaš um, emocije i, zauzvrat, Vaše tijelo. Slično, tai chi pomaže u obrani od bolesti balansirajući suptilni protok energije u Vašem tijelu. Ako osjećate da Vas privlači isprobavanje nečeg drugačijeg, nastavite.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ponedjeljak obećava dobre odnose s kupcima ili suradnicima. Uradite što je više moguće. Vi i drugi možete se zabavljati radeći. Ovo su dobri dani za marketing, obuku i svaki posao koji Vas drži na nogama. Nažalost, neke teške ljude jednostavno nije briga. Sukobi su mogući. Važno je postići dogovor o pozitivnim načinima kretanja naprijed. Bit će pregled nečega za što ste mislili da je završeno. Vaš bi ljubavni život mogao postati seksi i mnogo intrigantniji ovog tjedna. Netko nov mogao je potaknuti Vaše zanimanje u posljednje vrijeme. Kako se upoznajete, možda ćete se osjećati kao da konačno počinjete guliti njihove brojne slojeve. Da, potencijal između vas dvoje je kompliciran – ali to je točan razlog zašto se toliko privlačite. Bez obzira jeste li potpuno slobodni ili ne, budite spremni na sve! Iznenadni romantični trenuci vrlo su mogući. Vaše cjelokupno zdravlje može biti povezano sa stresom koji doživljavate u svojoj karijeri. Ako se Vaše odgovornosti pokažu previše za Vas, poduzmite pozitivne mjere. Delegirajte neke svoje zadatke i dajte si više prilika za opuštanje. Ako imate drugih problema, učinite nešto da ih riješite. U svakom slučaju, ključ svog zdravlja držite u svojim rukama. Preuzmite kontrolu!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan može donijeti dramu na poslu. Razmislite o rješenjima s ljudima kojima vjerujete. Ako ste predmet napada ili Vaš šef ne podržava, može biti teško jasno vidjeti stvari. Energija se posvjetljuje sredinom tjedna i trebala bi donijeti više dobre volje i entuzijazma. Vaš šarm podržava dobre odnose s kupcima. Kraj tjedna zahtijeva veću ozbiljnost. Svatko će možda morati obratiti veću pozornost na dosadne detalje. Budite strpljivi i dajte sve od sebe. Ne zna se što će se dogoditi ovog tjedna u Vašem ljubavnom životu! Nepredvidiva energija mogla bi Vas staviti na emocionalni tobogan – ali na sreću, što god da je, ipak bi Vam trebalo izmamiti osmijeh na lice. Moguće je da će Vam netko od rođaka dogovoriti spoj na slijepo s nekim, a da Vam ništa ne kaže o tome. Možda ćete se ugodno iznenaditi! Ako ste u vezi, ta energija bi se lako mogla manifestirati kao iznenadna odluka da imate dijete. Nemojte se bojati posegnuti i zatražiti ono što želite. Toliko toga želite učiniti. Imate planove, ideje i ciljeve; međutim, Vaša energija može biti ograničena. Ovog tjedna možete primijetiti da nemate uobičajeno ustajanje i odlazak. Možda ćete morati ritam srediti i izrezati zadatke koji nisu toliko važni. Pazite da jedete dobro i pijte puno vode.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Podrška korisnih suradnika i timski projekti donijet će najviše zadovoljstva. Uradite što je više moguće početkom ovog tjedna. Možda ćete se sredinom tjedna osjećati prilično raštrkano. Nepažljiv šef može biti posebno iritantan. Petak podržava bolje planiranje. Najbolji posao koji ćete raditi bit će na postizanju specifičnih, mjerljivih ciljeva. Može doći do frustracija i kašnjenja. Jednostavno obavite svoj uobičajeni kompetentan posao i sve će biti dobro. Ljubavna i partnerska pitanja se zahuktavaju za Vas ovog tjedna! Prijevod? Vi i Vaš partner imat ćete priliku donijeti brzu odluku da učinite nešto zajedno što bi zaista moglo začiniti stvari u vašoj vezi. Ako ste sami, u svakom trenutku možete sresti nekoga tko Vas potpuno privlači. Ovo novo potencijalno ljubavno zanimanje moglo bi biti posebno privlačno zahvaljujući njihovom znanju o neobičnoj temi. Držite oči otvorene! Ako imate naporan raspored, odvojite vrijeme za opuštanje i uklanjanje stresa. Ako odvojite pola sata u kojem ćete odmoriti svoj um i tijelo, to će Vam pomoći da općenito budete puno učinkovitiji. Međutim, nemojte samo prolaziti kroz pokrete. Ako se opustite, nemojte trošiti vrijeme na brigu o svojim problemima i na još više napora. Odvojite se od svega ovoga da biste dobili pravu korist.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Pažljivo obratite pozornost na financijska pitanja. Nemojte žuriti ili davati informacije ako niste sigurni. Vrlo je pozitivno vrijeme za obuku ili putovanja vezana uz posao. Možda ćete se morati javno suočiti s teškim ponašanjem suradnika. Jednostavna iskrenost i diplomatski govor bolje će funkcionirati od sarkastičnog ometanja ili potisnutog ogorčenja. Nadolazeći tjedni uključuju naporan rad i potencijalna usporavanja. Održavajte raspoloženje i dajte sve od sebe. Ako želite nešto drugačije u svom ljubavnom životu, morate učiniti nešto drugačije – i svakako morate razmišljati o nečem drugom. Ovog tjedna želite poduzeti djelotvorne korake prema progresivnim promjenama. Svemir Vam pomaže da budete jaki i ponosni na ono što Vam je potrebno u romantičnoj vezi. Možete uistinu znati da, iako niste odgovorni za bilo kakvu traumu ili bol koja Vam se dogodila, Vi ste odgovorni za jednu stvar: ozdravljenje od toga. Osim toga, dok ste usredotočeni na ovaj način samopomoći, možda nećete ni shvaćati koliko drugima postajete privlačniji. Vrijeme je da pazite na svoje tijelo i da se redovito detoksirate. Također ćete naučiti vezu između intenzivnih osjećaja i Vašeg zdravstvenog stanja. Vaše zdravlje će se dramatično poboljšati ako rješavate teške probleme kako biste donijeli osjećaj zatvaranja i rješenja. Ako ne možete otpustiti gorčinu ili ogorčenost, primijetit ćete da se ne osjećate sasvim isto kao inače.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Možda se osjećate posebno emotivno. Moguće je da će se obiteljski problemi prenijeti na Vaš radni život. Budite posebno oprezni u pregovorima umjesto primjene grube sile. Dobri odnosi sa suradnicima trebali bi biti prioritet. Tražite prilike da nasmijete ljude. Postoji velika podrška odlukama uprave. Vikend donosi priliku da pažljivo pregledate ono što ste već postigli i pronađete pomoćnike za poboljšanje izvedbe. Ovog tjedna ste seksi koliko god možete, Jarci – i znate to! Možete biti sigurni da će vaš ljubavni život postati prilično zanimljiv. Lako biste mogli upoznati nekoga tko uopće nije vaš tipičan tip, a opet se odmah nađete da poželite skočiti s njim u krevet. Ili, ako ste u partnerstvu, možete izaći iz svoje zone udobnosti i prošetati divljom stranom sa svojim partnerom. Uživajte! Činite sve što možete kako biste bili sigurni da je Vaše zdravlje na visini. Čini se da volite vježbati i vježbati na dnevnoj bazi i pobrinite se da Vam to bude navika koje se možete držati. Također ste odlučni da iskorijenite sve prepreke koje Vas sprječavaju da budete što spremniji. Napravite strategiju koja Vam odgovara i nastavite tako. Samo naprijed!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna budite povučeni. Ljudi mogu biti zahtjevniji nego inače. Ovaj tjedan je sretan jer radite više stvari u kojima najviše uživate na poslu, ali zahtijeva oprez. Vješti ljudi su Vaši najbolji mentori. Četvrtak može donijeti frustracije zbog usporavanja, kvarova opreme ili mrzovoljnih šefova. Raspravljajte o problemima neemocionalno, s pogledom na rješavanje problema. Unatoč svim problemima, ovo je izvrsno vrijeme da posao učinite zabavnim. Neki diskretni i intimni užici mogli bi vas dočekati ovog tjedna, Vodenjaci! Ako se pitate što vas čeka, možda će trebati malo vremena da to shvatite. Moguće je da ćete, igrajući se teško dobiti, dobiti točno onoga koga želite. Ili, ako ste u vezi, vi i vaša ljubav biste mogli učiniti nešto što nitko nikada ne bi pogodio. To je u redu – to se ionako njih ne tiče. Čini se da svoj put do zdravlja shvaćate vrlo ozbiljno. Također se jako zabavljate. Ovog tjedna nemojte se iznenaditi ako tijekom vježbanja u teretani ili svakodnevnog džogiranja upoznate nekoga vrlo posebnog. Ljubav vam dolazi na put i vas dvoje ćete uživati u zajedničkom radu. Nemojte pokvariti svoje divno mršavljenje uživanjem u bogatoj hrani.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Napravite sva potrebna istraživanja kako biste sebi pružili najbolju prednost. Ovaj tjedan donosi prilike za ostvarivanje korisnih kontakata na daljinu. Obiteljske obaveze Vas mogu ometati. Dajte sve od sebe da svi budu u toku s onim što radite. Žene mogu biti od posebne pomoći, ali morate tražiti ono što Vam treba. Vikend donosi priliku za pregled svih područja koja ne daju rezultate koje želite ili očekujete. Možda Vas prijatelj neobjašnjivo privlači. Iako ste vjerojatno oduvijek mislili pozitivne stvari o ovoj osobi, mogli biste se iznenaditi kako ovog tjedna istog trena osjetite električni žamor kad god ste vas dvoje u neposrednoj blizini. Ne možete to objasniti, ali također možete shvatiti da se ovakvi osjećaji ne javljaju baš često. Kemija je izvan ljestvice, potencijalno dovoljno da vas dvoje uvjerite da brzo djelujete i vidite kamo sve to vodi. Ako ste u vezi, onda je moguće da ćete bliskoj osobi povjeriti neke od svojih velikih strahova od veze ili tajnu o svom bračnom drugu. Uvjerite se da možete vjerovati ovom prijatelju! Skloni ste biti vrlo osjetljivi na atmosferu, pa čak i na bolesti drugih ljudi, a ovaj tjedan nije iznimka. Ali možete učiniti nešto po tom pitanju. Imate moć poboljšati svoje zdravlje i cjelokupno stanje zamišljajući da ste dobro i puni energije. Podsvijest će vrlo brzo reagirati na Vaše pozitivno razmišljanje. Ako možete trenirati svoj mozak da razmišlja zdravo, bit ćete zdravi.