Astro

Ovi horoskopski znakovi su najgori vozači! Čuvajte ih se na cesti!

Engineer 12. rujna 2019.

Pojedini znakovi su izvrsni vozači, neki su loši, a neki nikad ne bi smjeli sjesti za upravljač

Svaki dan sigurno na cesti uočite barem jednog lošeg vozača, a loša vijest je da ih, nažalost, ne možete izbjeći! Slanje poruka ili prespora vožnja samo su neki od razloga zašto loši vozači trebaju voziti bicikl! Saznajte treba li se vaš horoskopski znak vratiti u autoškolu!

Prebrza ili prespora vožnja, telefoniranje, nekorištenje žmigavca prilikom skretanja ili mijenjanja traka, zauzimanje dva mjesta na parkiralištima – sve su osobine lošeg vozača i najgore je to što ih na cesti viđamo sve češće.

Svaki je horoskopski znak različit. Neki od njih su izvrsni vozači, neki su loši, a neki ne bi smjeli niti sjesti za upravljač.

Saznaj koja su to 3 najgora vozača zodijaka:

3) Blizanci – dekoncentrirani vozači!

Entuzijastični i živahni Blizanci puni su energije i često imaju problema kada predugo sjede za volanom. Za njih je najbolja i najsigurnija vožnja ona s puno stajanja i pauza. Blizanci su jedni od onih vozača koji najlakše zaspu za volanom. Blizanci su ogromni brbljavci i mogu pričati sto na sat. Kao suvozači svojim pričama ponekad ometaju vozača, a kao vozačima bitnije im je ispričati priču nego pratiti cestu ispred sebe.

2) Vaga – neodlučan vozač

Vage su poznate po svojoj ljubaznoj i toplom karakteru, što za vrijeme vožnje može postati problem. Vage su za upravljačem poznate po svom oklijevanju i neodlučnosti sto može zbuniti druge vozače, i sasvim nenamjerno Vage postaju glavni krivac za nastalu gužvu.Vage su nesebični vozači, ali njihove osobnosti znače da često oklijevaju za volanom, pogotovo kada odlučuju hoće li pretjecati ili ne. Vage neće biti ljute kada im netko “ukrade” parkirno mjesto ili se bez žmigavca ubaci u njihovu prometnu traku.

1) Ovan – najgori pokretač zodijaka!

Ovnovi su vrlo impulzivni i imaju vrlo energične osobnosti, a te iste osobine se preslikavaju i na njihovu vožnju. Ovnovi će u 90% slučajeva ubrzati kada se upali žuto svjetlo čak i ako procijene da će se možda upaliti i crveno! Nemaju prevelik respekt prema kočnici, a papučica gasa stvara poseban adrenalin u Ovnu. Nabrijani i hiperaktivni Ovan mrzi kada se zaglavi u prometnim gužvama! Iako su Ovnovi uvijek sigurni u svoje odluke za volanom one su u dosta slučajeva i krive.