Astro

Tjedni Horoskop: 08.04. – 14.04.

admin 04. travnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Očekujte da ćete ovog tjedna pronaći podršku za svoje ambicije. Umrežavanje i društveni kontakti mogu donijeti važne resurse tijekom prve polovice tjedna. Nemojte se ustručavati tražiti ono što vam treba. Ovo je sretan tjedan za donošenje odluka i postavljanje konkretnih ciljeva koji će podržati vaš dugoročni uspjeh. Odvojite dodatno vrijeme da pažljivo pregledate pojedinosti bilo kojeg plana ili projekta. Ako tražite novi ili poboljšani posao, u petak ćete moći zablistati na osobnim razgovorima. Možda ćete se osjećati kao da su vam ruke vezane kada je u pitanju moguća romansa između vas i prijatelja. S jedne strane, vjerojatno biste željeli istražiti međusobnu kemiju, a mislite da to čini i vaš prijatelj. Možda više ni ne znate sto želite po pitanju srca! Razmislite o povlačenju iz romantike na privremeni odmor kako biste sabrali svoje misli. Iskoristite sprave za vježbanje za svoj dom, ako imate prostora da ih stavite. Ako biste radije vježbali negdje drugdje, pridružite se lokalnoj teretani. Trošenje novca na održavanje forme i zdravlja donijet će vam mnoge prednosti. Možda ćete odlučiti kupiti neke dodatke, vitamine i minerale ili posebnu hranu kako biste izgledali u formi i mladi. Ako vam treba nova odjeća za teretanu, nabavite je sada dok imate poticaja!

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Očekujte da ćete ovog tjedna uživati u podršci i pozitivnom doprinosu suradnika ili kupaca. Možda ste puni velikih snova koji podržavaju dobro svih. Svaki trošak novca treba pažljivo razmotriti. Svakako vodite financijski plan od nekoga tko je konzervativniji i orijentiran na detalje. Ako je moguće, ovo je izvrsno vrijeme za kratak odmor ili putovanje radi izgradnje posla. Petak je sretan dan za svako otvaranje, dogovor ili traženje posla. Ljubav je posvuda za vas ovog tjedna, a taj pomak biste mogli osjetiti već u utorak. Što se više izlažete, veća je vjerojatnost da ćete uživati u obilju romantičnih prilika. Bilo da je više vremena za druženje s prijateljima ili provjeravanje najnovije aplikacije za sastanke, gotovo ste sigurni da ćete se osjećati kao da romansa – bilo da je dugotrajna, nova ili potencijalna – može donijeti blaženstvo upravo sada. Uzmite svoje zdravlje u svoje ruke i odlučite napraviti razliku u svom tijelu. Što se vašeg wellnessa tiče, imate snagu volje i volju da idete na mjesta. Samo se nemojte previše truditi. Skloni ste pregorjeti kada želite postići cilj. Budite strpljivi jer možete oštetiti mišiće ili izgorjeti prije nego što išta postignete. Budite dobri prema sebi.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Energija početkom ovog tjedna može biti izazovna. Možda ćete morati pregledati zadatke ili komunikaciju s drugima kako biste bili sigurni da se svi slažu i da se obveze mogu ispuniti. Upamtite da je bolje ostati u bliskom kontaktu oko bilo kakvog kašnjenja ili kvara nego se pretvarati da će problem jednostavno nestati. Obratite pažnju na svoju odjeću i napravite najprofesionalniju osobnu prezentaciju. Petak je sretan za traženje novog ili boljeg posla. Možda ćete se početkom ovog tjedna osjećati iscrpljeno zbog romantične situacije – ako to učinite, možete imati na umu da je um doista iznad materije. Svaki privremeni neuspjeh koji doživite u ljubavi lako bi se shvatio kao potpuni neuspjeh. Pogodite što? Nije! Pokušajte to mentalno preoblikovati kao nužno usporavanje kako biste strateški mogli dobiti sve što znate da zaslužujete. Jednom kada svoje misli stavite na njihova prava mjesta, ne bi vas više trebale držati zarobljenima. Upotrijebite svoje moći vizualizacije kako biste stvorili tijelo svojih snova. Ovo je vrijeme da vidite sebe onakvim kakvi želite biti, i psihički i fizički. Zamislite kako je imati oblik tijela kakav priželjkujete ili težinu kakvu želite, i stvarno osjetite ovo svim svojim osjetilima. Ako to nastavite raditi redovito, postići ćete sjajne rezultate.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna možete osjetiti određenu razinu frustracije jer bi sve moglo potrajati dulje ili biti više posla od očekivanog. Svejedno, vaši odnosi s nadređenima i suradnicima vjerojatno će biti ugodni i korisni. Možda se osjećate više društveno nego produktivno. Izazovi s kojima se suočavate pomoći će vam da razjasnite svoju poziciju i možda neće biti tako negativni kao što ste prvo zamislili. Četvrtak je sretan dan za svaki novi početak, uključujući pronalaženje posla ili poboljšanje trenutne situacije. Ljubav za vas ovog tjedna ne počinje s praskom, Rakovi. Ako ste u vezi, vi i vaš partner biste mogli imati financijski zastoj ili razočaravajući intimni susret početkom tjedna. Zbog toga ćete se vi i ljubavnik osjećati manje nego zadovoljni! Dajte sve od sebe da se ne zadržavate na tome – samo idite naprijed. Ako ste slobodni, nakon utorka vam može biti dostupna nova romantična prilika, sve dok ste spremni proširiti svoje horizonte i razmisliti o izlasku s nekim tko nije vaš uobičajeni tip. Mogli biste biti vrlo ugodno iznenađeni. Čini se da su vaše zdravlje i vaš posao ovog tjedna povezani. Ako ste bili pod velikim stresom, nađite vremena za izlazak u prirodu ili uživanje u opuštajućoj masaži. Ne morate se tako snažno voziti. Ako želite postići izvrsne rezultate svojom prehranom i zdravstvenom rutinom, pravo je vrijeme da pitate stručnjaka. Pronađite nekoga tko vas može uputiti da poduzmete prave korake.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je snažan tjedan za polagani i postojani napredak. Vaša pouzdanost i praktični savjeti čine vas važnim dijelom svakog ambicioznog timskog rada. Energija također podržava poduzetničke napore, osobito ako tražite nove klijente ili partnere. Financijski detalji i ispunjavanje potrebne dokumentacije trebali bi biti glavni prioritet sredinom tjedna. Od sredine tjedna do petka posebno je sretno za prijavu na posao, potpisivanje ugovora ili postavljanje određenih ciljeva. Osobni intervjui su najbolji jer zračite kompetencijom i šarmom. Ljubav može izgledati kao težak posao početkom tjedna. Ako ste u vezi, možda ćete čak poželjeti odustati zbog dodatnog pritiska koji se događa u ponedjeljak. Potpuno sami? Možda ćete naići na melankoliju “jao jao” zbog izolacije ili usamljenosti. To se može prevladati, suprotno onome što mislite, pozivanjem osjećaja i sjedenjem s njim! To će vam omogućiti da ga istražite prije nego što ga potpuno otpustite. Budite iskreni i realni u pogledu zdravstvenog stanja. Nema smisla nadati se najboljem ili zanemariti stalne simptome. Uzmite stvari u svoje ruke tako što ćete otići kod zdravstvenog radnika. Možda imate tendenciju ignoriranja očito očitog. Ako želite ostati u formi, suočite se s činjenicama i učinite pravu stvar.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna možete se osjećati nemirno i raspršeno. Želja da proširite svoje horizonte i slijedite svoje snove može se sukobiti s potrebom da budete odgovorni i da se pridržavate ustaljenih rutina. Opušteni razgovori mogu promijeniti vaše stajalište. Očekujte neku odgodu u najbolje pripremljenim planovima sredinom tjedna. Izbjegavajte širenje tračeva na radnom mjestu. Vjerojatno će se dogoditi neke igre moći koje biste trebali izbjegavati. Petak je sretan za svaki novi početak. Vaša fizička vitalnost možda neće biti tako jaka u ponedjeljak, ostavljajući vam malo strpljenja ili energije za romantične stvari. Na sreću, ovo bi trebalo brzo proći – do utorka biste se mogli osjećati kao da ljubav nema ništa osim slatkog potencijala! Dakle, ako ste u braku ili ste u obvezi, možete se radovati većoj lakoći i harmoniji sa svojim bračnim drugom. Slobodne Djevice mogu se radovati povoljnoj ljubavnoj sezoni. To čak može privući vezu srodne duše s vama! Vaše psihičko stanje ima dubok utjecaj na način na koji se osjećate i na vaše zdravlje. Ako vas problemi zabrinjavaju, učinite nešto s njima. Ako ih ostavite da se gnoje i stvaraju gorčinu ili ogorčenost, utjecaj na vaše tijelo može biti dubok. Dobijte savjetovanje ako vam je potrebno ili pronađite nekoga s kim možete razgovarati o problemima kako biste se izliječili na svim razinama.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme puno energije kada će vaše diplomatske vještine morati biti oštre kako biste izbjegli sukobe. Ali ako radite na izgradnji tima ili udovoljavanju svojim klijentima, možete stvoriti situacije koje će imati dugoročne koristi. Ovo je sretno vrijeme za razgovor s nadređenima ili traženje savjeta stručnjaka. Suradnici će cijeniti vaše suosjećajno uho. Ako tražite bolju poziciju, kraj polovice tjedna je sretan za razgovor za posao. Početkom tjedna vaš ljubavni život može izgledati kao da je potpuno zapeo u blatu. To može biti zbog toga što vaša simpatija ne pokazuje nikakav interes, ili može biti o seksualnoj frustraciji između vas i vašeg trenutnog ljubavnika. Možda je jedan od vas zainteresiran, ali drugi je ometen životnom dilemom. Srećom, kakav god da je problem trebao bi biti kratkotrajan i moći ćete se vratiti svojoj uobičajenoj rutini u ljubavi. Zapravo, nakon utorka, vi i vaš partner vjerojatno ćete uživati čak i više nego što ste očekivali. Pridruživanje partneru u zajedničkom zdravlju isplatit će velike dividende. S fokusom na zonu vaše veze, vježbanje u tandemu i jedno drugo ohrabrivanje na novu zdravu prehranu je način koji vam najviše pomaže. Ne dopustite da vam disciplina padne. Držite se svoje dnevne rutine kako biste postigli najbolje rezultate. Sjajan seks također će vam pomoći. Zabavite se!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Možda se osjećate posebno optimistično. To može imati energizirajući učinak na suradnike. Možda biste razmislili o tome da donesete neku vrstu ukusne poslastice ili cvijeća kako biste podigli moral u uredu. Sredina tjedna je moćno vrijeme za prijavu za posao ili početak novog projekta. Kreativni i vizionarski ljudi i ideje čine ovo izvrsnim vremenom za razmišljanje ili razvoj planova koji uključuju razmišljanje izvan okvira. Vaš ljubavni život uskoro će se osjećati kao ostvarenje sna! To vam može donijeti apsolutno blaženstvo u stvarima srca, bez obzira na vaš trenutni romantični scenarij. Samci Škorpioni će imati priliku uspostaviti iskrenu vezu s nekim tko se ne boji osjetiti najdublje osjećaje – možda čak i na razini srodne duše. Parovi bi mogli razmisliti o zajedničkom djetetu ili bi jednostavno mogli uživati u fazi medenog mjeseca koja izgleda kao bajka. Da, to se uistinu može dogoditi. Vidite, vjerujte i prigrlite! Želja vam je da vaša dobrobit bude glavni prioritet. Fokus na svoju zonu zdravlja znači da imate zlatnu priliku da uđete u redovitu rutinu. Možda biste željeli istražiti mogućnosti svoje teretane i klubova zdravlja i saznati što je dostupno. Pronaći prijatelja za vježbanje također bi bio dobar potez. Ovo je vrijeme da budete pozitivno inspirirani za postizanje savršenog zdravlja.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Energija ovog tjedna zahtijeva pažnju na svaki nedovršeni plan ili zadatak. Povremeno neočekivano kašnjenje ili mehanički kvar mogu biti stresni. Budite strpljivi sa svime što nije u skladu s vašim standardima. Srijeda i četvrtak su moćni dani za reviziju proračuna i organiziranje ambicioznih ciljeva. Posebno će se posrećiti rad koji ima umjetničku ili društvenu komponentu. Ako još uvijek tražite posao, petak je vrlo sretan dan za osobni razgovor. Biti saslušan početkom ovog tjedna moglo bi biti prilično teško. Što se tiče ljubavi, to bi moglo biti posebno problematično ako trebate voditi važan razgovor sa svojim partnerom ili potencijalnim ljubavnim interesom. Sačekajte do kraja tjedna! U međuvremenu, nakon utorka, možda ćete se osjećati optimističnije u pogledu prihvaćanja ponude rođaka da vam s nekim dogovori spoj na slijepo. Vjerujte procesu. Imate strastvenu želju da pokrenete svoje tijelo i doživite veću fleksibilnost. Vrlo ste odlučni razviti tijelo i težinu koji vam odgovaraju. Jedina opasnost koju možete iskusiti je da se prerano natjerate. Počnite polako; inače možete povući mišić i osujetiti svoje pokušaje potpunog fitnesa. Imajte strpljenja za najbolje rezultate.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Očekujte da ćete ovog tjedna imati posla s ljudima jake volje. Vjerojatno ćete naići na sile koje blokiraju ili barem osporavaju vaše planove. Možda postoje neki uspostavljeni sustavi ili modeli koje je potrebno ponovno procijeniti. Sredina tjedna je sretna za putovanja, marketing i dogovaranje dodatnog obrazovanja ili osposobljavanja za karijeru. Ako još uvijek tražite novi ili bolji posao, kozmička energija u petak je moćan dan za promjenu. Možda ćete se početkom tjedna boriti s osjećajem dovoljno samopoštovanja kada je ljubav u pitanju. Ako ste slobodni, to vas može natjerati da si počnete pričati vrlo lažnu priču: da ste slobodni samo zato što niste dovoljno dobri ni za koga i stoga niste vrijedni ljubavi. To uopće nije istina! Već ste u vezi? Mogli biste se brinuti da vas vaš partner jednostavno ne voli kao osobu kakva jeste. Hranjenje tog glasa samoprijekora je situacija gubitka/gubljenja! Umjesto toga, izgladnite ga okružujući se pozitivnim romantičnim utjecajima. Na sreću, nakon toga, moći ćete početi mnogo ljubaznije govoriti sami sa sobom. Vrijeme je da dobijete energiju i uživate u izlasku. Ako ste dio sportskog tima ili igrate golf s drugima, osjećat ćete se motiviranim izaći i učiniti više. Želja za natjecanjem i pobjedom bit će pozitivan korak na putu dobrog zdravlja. Ako ste zabrinuti da nećete biti na vrhuncu svoje igre, odvojite vrijeme za vježbanje. Uključivanje na bilo koji način donijet će pozitivne koristi.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Energija ovog tjedna prilično je jaka za stalni napredak koji podržava timske napore. Sve što ima veze s novcem, uključujući proračune, osiguranje, obveze ili potraživanja, možda će trebati pažljiv pregled. Ako radite sami, sredinom tjedna potražite savjet stručnjaka za najbolje rezultate. Ovo je pozitivno vrijeme za donošenje upravljačkih odluka. Možete očekivati da će nadređeni cijeniti vaše razumne ideje. Petak je moćan dan za prijavu na posao ili bilo koji drugi novi početak. Možda ćete se početkom tjedna osjećati kao da su život i ljubav izuzetno teške stvari, gotovo kao da ne možete pobjeći od svoje trenutne situacije. Ipak, to ne mora biti loše! Zapravo, to bi mogao biti sjajan korak da budete brutalno iskreni prema sebi i odlučite je li trenutna odgovornost u ljubavi ono što stvarno želite. Ili, ako se osjećate usamljeno, to bi vas moglo prisiliti da se suočite sa svime što možda činite kako biste odgurnuli romantični potencijal. Iskoristite ovaj tjedan da istražite svoje mogućnosti i saznate kako možete održati optimalnu razinu kondicije. Dobijte povratne informacije od drugih ljudi koji su postigli ono što želite postići. Iskoristite pozitivan nalet energije koji trenutno proživljavate da dođete do vrhunca zdravlja. Kupite knjigu o dijeti i isprobajte nekoliko zdravih recepata kako biste krenuli na pravi put.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete se ovog tjedna osjećati posebno emotivno. Može doći do frustracija ako vam je sloboda kretanja ograničena. Ozbiljniji i orijentirani na detalje tipovi mogu biti zahtjevni ovog tjedna. Može biti pozitivno ako tražite kompromise u kojima svi dobivaju i zadržite smisao za humor. Budite oprezni s pretjeranim ulaganjem dragocjenog vremena ili resursa, osobito u potrazi za velikim snovima. Konzervativni pristup je najbolji. Kraj tjedna je sretan za potpisivanje ugovora ili traženje novog ili boljeg posla. Taman kada ste možda počeli vjerovati da će vaš ljubavni život zauvijek ostati u fantazijskom modu, mogao bi se dogoditi čarobni pomak! Ovo je nevjerojatno romantična, slatka energija i sigurno ćete imati najviše koristi od nje. Ne samo da ćete postati privlačniji i magnetičniji, već ćete osjetiti i nalet vjere u ljubav i sve njene mogućnosti. Što najviše želite da vam se dogodi u ljubavnom životu? Ako obavite posao i zadržite svoju nadu jakom, ona uistinu može postati stvarna! Vrijeme je da se opustite i ponovno otkrijete kakav je osjećaj biti fleksibilan. Ovog tjedna imate tendenciju ukočiti se, posebno kada ste pod stresom. Tome se morate suprotstaviti vježbanjem tako da opustite cijelo tijelo. Yoga ili tai chi bili bi savršeni za vas, jer usklađuju i um i tijelo u jednu skladnu cjelinu.