Astro

Kompletan godišnji horoskop za 2024. godinu

admin 22. prosinca 2023.

Saznaj što te čeka u novoj godini...

Promjenjiva vremena donose određene izazove u naše živote, unatoč svim pripremama koje imamo. Dok se opraštamo od odlazeće 2023., nova godina zasigurno donosi novu nadu.

Ovaj novogodišnji horoskop za 2024. dat će vam potpuni pregled godine, mješavinu dobrih i loših perioda, od ljubavi, novca, karijere do zdravlja.

Ova predviđanja horoskopa za 2024. uvijek možete uzeti kao korisnički priručnik za svoju nadolazeću godinu kako biste spriječili neviđene probleme ili pronašli popravna rješenja za neizbježne okolnosti. Pomoći će vam da bolje ovladate svojim radnjama i ishodima. Nema ljepšeg osjećaja nego donijeti važnu odluku koja ispadne baš onako kako ste željeli!

Od Ovnova do Riba, pogledajte svoj horoskop za 2024. i provjerite donosi li vam nadolazeća godina nemir ili mirne vode.

Godišnji horoskop za 2024. godinu
Godišnji horoskop za 2024. godinu

OVAN – godišnji horoskop

Članak otkriva da će se vaš vladajući planet, Mars, poravnati sa Suncem u vašoj devetoj kući pod znakom Strijelca na početku godine. Ova konjunkcija nagovještava mogućnost upuštanja na duža putovanja. Značajno, vaša će reputacija doživjeti uzlet, što će vjerojatno dovesti do društvenog priznanja. Vaš angažman u duhovnosti i odgovornosti će se nastaviti, a pojavit će se i pozitivni znaci napretka u vašim poslovnim aktivnostima. Očekujte i poboljšanja u svom zdravlju.

Tijekom početne faze godine, dobronamjerni Jupiter boravit će u vašoj prvoj kući, dajući snagu vašem ljubavnom životu, bračnim poslovima, poslovnim nastojanjima i duhovnim potragama, potičući tako povoljne ishode u ovim domenama. Nakon 1. svibnja, Jupiterov pomak u vašu drugu kuću ukazuje na potencijal za financijski rast i stabilnost. 

Rahu će nastanjivati vašu dvanaestu kuću tijekom cijelog mjeseca, što će rezultirati stalnim izdacima. Unatoč tome, ti se izdaci mogu izbjeći, što zahtijeva vaše napore da njima učinkovito upravljate.

Sukladno godišnjoj prognozi, Ovnovi uključeni u romantične veze naići će na fluktuacije na početku godine. Saturn će testirati autentičnost vaše romantične veze, naglašavajući važnost održavanja transparentnosti u vašem odnosu. Oni nevezani mogli bi pronaći ljubav tijekom ove godine. Razdoblje između kolovoza i listopada potaknut će povoljne odnose s vašom drugom osobom, potencijalno dopuštajući dijeljenje iskustava s putovanja. Također se mogu dogoditi i značajne promjene u vašoj karijeri.

Utjecaj Saturna, vladara desete kuće, smještenog u vašoj jedanaestoj kući, unijet će stabilnost u vaš profesionalni život i predstavljati izglede za značajan napredak. Učenici će svjedočiti ubrzanom kognitivnom razvoju, što će vjerojatno dovesti do akademskog uspjeha. Jupiterovo vodstvo doprinijet će vašem poboljšanom iskustvu učenja.

Godina će započeti pozitivno za obiteljski život, s harmoničnom dinamikom. Međutim, pozornost prema zdravlju vaših roditelja bit će ključna kako godina bude odmicala. Početak godine obećava bračne odnose, s prilikama za sudjelovanje u svečanim prilikama. Nevjenčane osobe mogu se susresti s izgledima za brak.

Znakovi upućuju na postizanje novih prekretnica u poslovnim nastojanjima, iako financijske okolnosti mogu varirati. Mogu se pojaviti povremeni nepotrebni troškovi. Zdravstveni ishodi bit će mješoviti. Dok će Jupiterov utjecaj ponuditi zaštitu od izazova, utjecaj Rahua, Ketua i drugih nebeskih tijela mogao bi dovesti do zdravstvenih problema poput problema povezanih s krvlju, glavobolja i manjih bolesti.

BIK -godišnji horoskop

Godišnji horoskop za Bika predviđa da će se na početku godine Jupiter nalaziti u dvanaestoj kući, što potencijalno može dovesti do povećanih troškova. Međutim, vaša predanost moralnim i pravednim djelima ostat će postojana. Od 1. svibnja Jupiter će prijeći u vaš znak, što će možda ublažiti neke od ovih briga, iako biste se i dalje trebali usredotočiti na svoje zdravlje. Tijekom cijele godine, blagotvorni Saturn boravit će u vašoj desetoj kući, potičući marljive napore.

Očekuje se da će ova predanost donijeti pozitivne rezultate, a međuigra sreće i karme može potaknuti napredak u vašoj karijeri. Vaše profesionalno putovanje vjerojatno će napredovati, a prisutnost Rahua u vašoj jedanaestoj kući tijekom cijele godine sugerira ispunjenje vaših želja. Vaš društveni status će rasti, popraćen širenjem vašeg društvenog kruga i povećanjem samopouzdanja.

Međutim, godišnje predviđanje upozorava na potencijalne fluktuacije u romantičnim vezama početkom godine. Tijekom godine, Ketu će se nastaniti u vašoj petoj kući, što bi moglo doprinijeti izazovima u potpunom razumijevanju vaših voljenih, što dovodi do složenosti odnosa. Povremeni utjecaji Venere pomoći će održati vaše odnose, naglašavajući važnost razumijevanja ovih veza. U svojoj profesionalnoj sferi, spremni ste za zadovoljavajuće i optimistične rezultate jer se vaša marljivost isplati.

Ohrabrujući znakovi napretka vidljivi su ove godine, posebno u ožujku, travnju i prosincu. Iako bi učenici mogli naići na obrazovne prepreke, mogu očekivati dublje razumijevanje određenih predmeta. Financijski, vaši će se dobici nastaviti, osiguravajući čvrst financijski položaj. Iako se u početku mogu pojaviti prilike za gomilanje skrivenog bogatstva, izgledi za izdatke i dalje postoje.

Što se tiče obiteljskog života, početak godine je dobar, bez obzira na moguće zdravstvene probleme za vaše roditelje pred kraj godine. U bračnim odnosima vaš bi se partner mogao suočiti s većim fizičkim izazovima. Na početku godine Merkur i Venera nalaze se u sedmoj kući, Jupiter u dvanaestoj kući, Saturn u desetoj kući i Rahu u jedanaestoj kući, stvarajući pogodno okruženje za poslovne pothvate.

Iz zdravstvene perspektive, početak godine mogao bi pokazati određenu ranjivost. Prisutnost Ketua u petoj kući, Jupitera u dvanaestoj kući, Marsa u osmoj kući i Sunca u dvanaestoj kući potencijalno može manifestirati zdravstvene probleme. Unatoč tome, očekuju se postupna poboljšanja zdravlja kako godina bude odmicala.

BLIZANCI – godišnji horoskop

Prema predviđanju za 2024., rasporedi planeta sugeriraju povoljan početak godine za vas. Prisutnost Jupitera u jedanaestoj kući donijet će brojne uspjehe te značajno ojačati vaš financijski položaj. Ljubazni napori nastavit će cvjetati u ljubavnim pitanjima, a očekuje se da će se problemi u bračnim odnosima smanjiti.

Strateški položaj Saturna, vladara sreće, u kući sudbine doprinijet će širenju vaše sreće. To će dovesti do rješavanja neriješenih pitanja i održivih postignuća, povećavajući vaš ugled u društvu. Dok prisutnost Rahua i Ketua u vašoj desetoj i četvrtoj kući može uzrokovati fizičke brige, obiteljski život se također može suočiti s poremećajima.

U skladu s godišnjom prognozom, na početku godine Sunce i Mars će krasiti sedmu kuću, potencijalno pojačavajući stres u bračnim odnosima i unoseći fluktuacije u vaše poslovne pothvate. Utjecaj Merkura i Venere u šestoj kući na početku godine mogao bi ubrzati izdatke. Davanje prioriteta vašem zdravlju ključno je za cjelokupni napredak.

Početna faza godine pogodovat će romantičnim vezama, s Jupiterovim dobronamjernim aspektom u petoj kući koja potiče ljubav. Ove godine biste mogli čak postići uspjeh na ljubavnom i bračnom planu. Preporučljivo je biti oprezan u vezi s prečacima u svojoj profesionalnoj domeni jer su vjerojatni prijenosi poslova. Razdoblje od ožujka do listopada moglo bi ponuditi prilike za promjene u karijeri. 

Prisutnost Ketua u četvrtoj kući mogla bi pojačati obiteljske probleme, potencijalno utječući na vaše akademske aktivnosti. Međutim, vodeći utjecaj Jupitera pomoći će vašem učenju, naglašavajući važnost usredotočenosti. Obiteljska dinamika može doživjeti povećane napetosti, što zahtijeva pozornost. U bračnim odnosima preporučuje se razborita komunikacija.

Iako je Jupiterovo upravljanje na početku godine korisno, potreban je stalan oprez kako bi se spriječile nepovoljne okolnosti. Početna faza godine ponudit će umjerene uvjete za poslovne aktivnosti. Inozemne veze mogle bi donijeti povoljne dobitke.

Sa zdravstvenog aspekta, početak godine bi mogao biti delikatan. Bitno je zaštititi se od problema kao što su nelagoda u želucu i infekcije prsnog koša. Brige vezane uz oči također bi mogle isplivati na površinu jer zdravstveni problemi pokazuju fluktuirajući trend tijekom godine.

RAK – godišnji horoskop

Godišnji horoskop u vašem znaku ukazuje da će godina započeti s Jupiterom smještenim u desetoj kući, što pomaže u ravnoteži između vaše karijere i obiteljskog života. Nakon 1. svibnja, Jupiter će prijeći u jedanaestu kuću, pojačavajući vaš potencijal za povećanje prihoda. Vaša sklonost prema duhovnim stvarima će se probuditi i to tijekom cijele godine, Rahuova prisutnost u devetoj kući ponudit će prilike za sveta hodočašća i uranjanja u posebnim rijekama, potičući vjerojatnost da krenete na duža putovanja. Čini se da ovu godinu karakterizira značajna količina putovanja.

Na početku godine, peta kuća će ugostiti Veneru i Merkur, stoga će se ovo razdoblje pokazati povoljnim za ljubavna i financijska pitanja. Međutim, prisutnost Sunca i Marsa u šestoj kući, zajedno sa Saturnovim utjecajem u osmoj kući, naglašava važnost opreza u pogledu zdravstvenih problema i razboritog upravljanja troškovima.

Godišnja prognoza Raka predviđa početak godine koja će romantici dati svoj puni sjaj. Blagotvorni planetarni utjecaji, prikazani Merkurom i Venerom koji krase kuću ljubavi, unijet će svježu energiju u vaš ljubavni život. Produbljivanje romantičnih veza rezultirat će jačim i trajnijim vezama. Ove godine bi vam mogućnost razmišljanja o braku mogla postati stvarnost.

Što se tiče vaše karijere, početak godine obećava dobre stvari. Saturnov pogled od osme do desete kuće može pojačati pritiske vezane uz posao, ali vaši će marljivi napori uroditi plodom, potencijalno otvarajući vrata značajnim promaknućima. Dolazak Jupitera u jedanaestu kuću 1. svibnja augurirao je poboljšane odnose sa starijim kolegama, što je kasnije dovelo do povremenih profesionalnih uspjeha.

Prvi mjeseci u godini bit će dobri za studente, potaknuti povoljnim utjecajima Merkura i Venere, zajedno s Jupiterovim specijaliziranim aspektom na drugu i četvrtu kuću, njegujući akademsku izvrsnost. Mjeseci svibanj, kolovoz, studeni i prosinac spremni su donijeti iznimne prilike. Trijumf na natjecateljskim ispitima je nadohvat ruke.

Obiteljski život će imati povoljan početak godine, uz dobronamjeran utjecaj Jupitera, koji potiče podršku starijih članova obitelji. Braća i sestre bit će stup ohrabrenja, ali ne smijete zanemariti moguće brige koje uključuju vašeg oca i braću i sestre. Pojačan fokus se savjetuje između 23. travnja i 1. lipnja.

Iako bi bračna napetost mogla obilježiti početak godine, sredinom godine očekuje se skladnija faza. Poslovno okruženje može pokazivati fluktuacije, što jamči nepokolebljivu predanost zdravlju i proaktivno upravljanje fizičkim blagostanjem.

LAV – godišnji horoskop

Prema predviđanju 2024. godina spremna je donijeti povoljne ishode za pojedince rođene u ovom znaku. Saturn će boraviti u vašoj sedmoj kući tijekom cijele godine, jačajući vaš bračni život i pridonoseći pozitivnim promjenama u karakteru vašeg partnera, oblikujući ih u osobe snažne odlučnosti. Štoviše, postoje jasni pokazatelji dosljednog rasta vaših poslovnih pothvata, a vi imate potencijala čak i razmotriti proširenje svog poslovanja. Ova godina obećava daleka putovanja, a mogla bi se ukazati i mogućnost međunarodnih putovanja.

Kako godina počinje, Jupiter će zauzeti položaj u devetoj kući, nudeći dragocjenu pomoć u vašim procesima donošenja odluka. Vaša sklonost prema vjerskim i duhovnim aktivnostima doživjet će uzlet, a na pomolu će biti i organiziranje kućnih događanja. Očekujte poboljšanja u odnosu s ocem. Nakon toga, do 1. svibnja, Jupiter će prijeći u desetu kuću, obogaćujući međuigru između vašeg obiteljskog života i profesionalnih nastojanja. Međutim, zbog Rahuove prisutnosti u osmoj kući tijekom cijele godine, održavanje budnosti nad svojim zdravljem bit će ključno.

Predviđa se da bi početak godine mogao donijeti određene izazove u vašoj romantičnoj sferi. Budući da su Sunce i Mars smješteni u petoj kući, mogli bi se pojaviti poremećaji u vašem ljubavnom životu. Unatoč tome, Jupiterov postupni utjecaj iz devete kuće postupno će vratiti harmoniju, omogućujući vam da učvrstite svoje odnose. Čini se da je uspjeh nadohvat ruke na planu karijere, a oni koji su uronjeni u poslovne pothvate spremni su za plodnu godinu.

Početna faza godine mogla bi predstavljati neke ranjivosti za učenike. Vaš će fokus ostati nepokolebljiv na vašim akademskim težnjama, vođen istinskom željom za učenjem, međutim, utjecaj temperamentno intenzivnih planeta može utjecati na vaše blagostanje i unijeti promjene u vašu okolinu, potencijalno uzrokujući poremećaje u vašem učenju. Ovo služi kao moguće objašnjenje za sve obrazovne poremećaje koji mogu nastati. Početak godine donijet će mješavinu ishoda unutar obiteljskog života, potencijalno uvodeći poremećaje u obiteljski sklad, što zahtijeva pažljivo razmatranje.

Početak godine bit će povoljan za vaš bračni život, jer će životni partneri predano prihvatiti svoje uloge i obveze. Ekonomski, ova godina će pokazivati fluktuacije. Prisutnost Rahua u osmoj kući može izazvati nepotrebne izdatke, naglašavajući važnost fokusiranja na povećanje vaše zarade.

Zdravstveni aspekt mogao bi doživjeti malu ranjivost na početku godine, s obzirom na položaj Sunca u petoj kući, Marsa u sedmoj, Saturna u osmoj i Rahua u dvanaestoj. Njegovanje dobre zdravstvene prakse postaje imperativ. Postoji mogućnost iznenadne pojave tjelesnih bolesti; stoga je razboritost u izbjegavanju bilo kakvog oblika nemara ključna.

DJEVICA – godišnji horoskop

Prema godišnjem predviđanju vaše će zdravlje zahtijevati posebnu pozornost ove godine zbog kretanja nebeskih tijela. Počevši od samog početka godine, Saturn će istaknuto zauzimati vašu šestu kuću, proširujući svoj utjecaj na vašu osmu i dvanaestu kuću. Ovo usklađivanje može rezultirati izazovima povezanim sa zdravljem, ali Saturnova prisutnost također obećava pomoć u njihovom rješavanju.

Njegovanje uravnoteženog i discipliniranog načina života i pridržavanje pozitivnih dnevnih rutina utrt će put uspjehu u svim vašim nastojanjima. Saturnov položaj ima potencijal za značajna postignuća u karijeri. U prvoj polovici godine do 1. svibnja, Jupiter će boraviti u vašoj osmoj kući, potičući pozitivnu perspektivu o duhovnim i vjerskim aspektima.

Ipak, vodite računa o nepotrebnim troškovima i preprekama na poslu. Nakon 1. svibnja, Jupiter će prijeći u vašu devetu kuću, uvodeći razdoblje postignuća u raznim nastojanjima. Osim toga, mogu se pojaviti izgledi za ohrabrujuće vijesti vezane uz djecu. S Rahuom smještenim u vašoj sedmoj kući tijekom cijele godine, savjetuje se razboritost u profesionalnoj i osobnoj sferi.

Početak godine će dati umjerene rezultate za pojedine Djevice kada su u pitanju ljubavna pitanja. Za vas postaje presudno da vješto upravljate svojim emocijama, jer bi razgovor bez dužne pažnje s voljenom osobom mogao opteretiti vaš odnos. Nebeski utjecaji Sunca i Marsa materijalizirat će se u četvrtoj kući tijekom početka godine. To će potencijalno unijeti neke obiteljske napetosti koje bi se kasnije mogle odraziti na vaš romantični život.

Tijekom početne faze godine, prisutnost Merkura i Venere u trećoj kući omogućit će skladne veze s prijateljima, a možda čak i uspostaviti jedinstvenu vezu s nekim od njih. Uz povoljnu poziciju Saturna i kombinirani učinak Sunca i Marsa na početku godine, profesionalni uvjeti bit će povoljni. Ipak, klonite se bilo kakvog ogovaranja. Iako bi vas Rahuovo vodstvo u poslu moglo usmjeriti prema uspjehu, izbjegavajte privlačnost prečaca i impulzivnih odluka. Promišljen pristup pravi je pokretač napretka u vašim poslovnim nastojanjima.

Početak godine je obećavajući za studente, budući da pokazujete odlučnu predanost svom učenju, ulažući značajan trud. Ove godine trijumf na natjecateljskim ispitima također bi mogao biti nadohvat ruke. Obiteljski život mogao bi pokazati određenu ranjivost u početnoj fazi, pri čemu bi dobrobit vaše majke potencijalno mogla postati predmet zabrinutosti. Vjerojatno ćete pokazati privrženost prema svojoj braći i sestrama.

Prisutnost Rahua i Ketua u bračnim stvarima mogla bi pojačati komplikacije. S obzirom na utjecaj na šestu i osmu kuću, savjetuje se fokusiranje na zdravlje supružnika i njegovanje pozitivnog odnosa s njima. Povoljni financijski ishodi su na horizontu, zahvaljujući planetarnim utjecajima koji obećavaju pozitivan razvoj događaja u vašim monetarnim poslovima.

VAGA – godišnji horoskop

U skladu s godišnjim predviđanjem za 2024., oni rođeni u horoskopskom znaku Vage morat će održavati kvalitete marljivosti, vještine i integriteta tijekom cijele godine. To je zbog činjenice što će se Saturn nastaniti u vašoj petoj kući od samog početka godine, vršeći svoj utjecaj na vašu sedmu, jedanaestu i drugu kuću tijekom cijelog trajanja. Što su vaši napori predaniji i iskreniji, to će vaši odnosi i financijska pitanja postati snažniji.

Jupiter, božanski Guru, ostat će smješten u vašoj sedmoj kući do 1. svibnja, proširujući svoj utjecaj i na prvu, treću i jedanaestu kuću, sugerirajući poboljšanje vašeg blagostanja. Vaše poslovne i osobne veze će se učvrstiti, a zarada postupno rasti. Međutim, 1. svibnja Jupiter će prijeći u osmu kuću, što potencijalno može rezultirati povećanim izdacima.

Dok će vaš fokus gravitirati prema duhovnim stvarima, pretjerano trošenje moglo bi dovesti do mentalnog opterećenja. Tijekom cijele godine Rahu će se nalaziti u vašoj šestoj kući, potencijalno stavljajući brige o zdravlju u prvi plan, iako će one vjerojatno biti prolazne prirode. Održavanje kontrole nad vašim troškovima moglo bi predstavljati manji izazov.

Kao što je naznačeno u godišnjoj prognozi za 2024., prvi mjeseci godine pogodovat će ljubavnim pitanjima za neke pojedince. Prisutnost Venere i Merkura u drugoj kući omogućit će elokventan govor, olakšavajući vaš uspjeh u zavoljenju voljene osobe i drugih. Međutim, sredinom godine moglo bi doći do određenih izazova. Nakon toga, ostatak godine bit će ispunjen romantičnim izgledima, pa čak i razmatranjem braka tijekom posljednjih mjeseci. Ove godine mogući su pozitivni rezultati u karijeri.

Zahvaljujući dobronamjernosti Jupitera i prisutnosti Saturna, mogli biste osigurati nove prilike za posao i postupno napredovati u trenutnoj profesiji, uz odobrenje viših instanci. Savjetuje se oprez tijekom mjeseca ožujka i travnja. Za studente će ova godina predstavljati svoje izazove. Saturnov utjecaj potiče marljiv rad. Što više predanosti uložite, veće su vam šanse za uspjeh, potencijalno čak i na natjecateljskim ispitima. Početak godine dobar je za obiteljski život. Prisutnost Venere i Merkura u drugoj kući olakšat će izgradnju posebnog mjesta u srcima članova vaše obitelji kroz ljubazne izraze lica.

Početak godine pogodovat će i bračnim vezama. S Jupiterom koji boravi u sedmoj kući, bit ćete vođeni tijekom cijele godine, naglašavajući važnost razumijevanja svojih odgovornosti i njegovanja svog životnog partnera, doprinoseći skladnom bračnom životu.

Početak godine bit će povoljan za poslovne aktivnosti, unatoč potencijalnim slabostima tijekom polugodišnjeg razdoblja. Očekuje se da će prva polovica godine biti financijski povoljna, dok bi druga polovica mogla donijeti neke izazove. Sa zdravstvenog aspekta, godina će biti obilježena fluktuacijama. Zanemarivanje vlastite odgovornosti moglo bi dovesti do nazadovanja.

ŠKORPION – godišnji horoskop

Nadolazeća 2024. godina obećava nove početke za pojedince Škorpiona. Kako godina počinje, prisutnost Venere i Merkura u vašem znaku ulijevat će vam osjećaj pozitivnosti. Vaše ponašanje i magnetska karizma privući će ljude k vama, čineći vas žarišnom točkom privlačnosti. U početnim fazama godine, Mars, vladar vašeg znaka, boravit će u drugoj kući uz Sunce, uvodeći napredak u vašoj financijskoj situaciji.

Jupiter, dobronamjerni planet, nastavit će svoj boravak u šestoj kući do 1. svibnja, potencijalno uzrokujući zdravstvene probleme i povećanje troškova. Ipak, njegov sljedeći položaj u sedmoj kući doprinijet će ublažavanju izazova i promicanju skladnih odnosa, kako u braku tako i u osobnim interakcijama. Tijekom godine, utjecaj Rahua u petoj kući utjecat će na vaš intelekt, potičući vas da budete oprezni protiv impulzivnih odluka koje bi mogle dovesti do kasnijeg kajanja.

Kao što je navedeno u godišnjoj prognozi Škorpioni mogu predvidjeti povoljne okolnosti u ljubavnim pitanjima na početku godine. Pozicioniranje Merkura i Venere u prvoj kući, zajedno s Rahuovom prisutnošću u petoj kući, pojačat će romantične osjećaje. Vaš žar i spremnost da se potrudite za svoju voljenu osobu rezultirat će produbljivanjem emocionalnih veza.

Međutim, razdoblje od travnja do lipnja moglo bi predstavljati izazove zbog utjecaja Marsa i Rahua u petoj kući. Tijekom ove faze savjetuje se oprez, budući da će drugi dio godine donijeti uspjeh. Prebacujući fokus na vašu profesionalnu sferu, stabilnost će krasiti vašu putanju karijere u nadolazećoj godini. Posvećenost vašem trenutnom poslu polučit će pozitivne rezultate, a prilike za promjenu posla mogu se pojaviti povremeno. Ako želite, promjene posla usklađene s vašim potrebama su izvedive, s izgledima za promaknuća koja bi se mogla pojaviti oko listopada.

Za studente će 2024. godina donijeti mješavinu ishoda. Rahuov utjecaj u petoj kući stimulirat će vaš intelekt, iako bi preusmjeravanje pažnje na obrazovanje moglo predstavljati određene izazove. S obiteljskog stajališta, očekuje se da će ova godina biti umjereno uravnotežena. Saturnova prisutnost u četvrtoj kući može zahtijevati više vašeg vremena, potencijalno ograničavajući vašu dostupnost za obiteljska pitanja.

Preporučljivo je usvojiti pažljiv ton dok komunicirate s drugima, jer oštre riječi mogu zategnuti odnose. Bračni život Škorpiona doživljavat će plime i oseke tijekom cijele godine. Iako je početak godine povoljan s prisutnošću Merkura i Venere u sedmoj kući, savjetuje se oprez tijekom boravka Jupitera u šestoj kući do 1. svibnja, što možda neće biti pogodno za sklapanje braka.

Nakon toga, uvjeti su spremni za postupno poboljšanje. Prilike za uspjeh u poslovnim pothvatima su na pomolu. Ove godine se očekuje financijski napredak. Davanje prioriteta zdravlju, osobito u prvoj polovici godine, ključno je s obzirom na naznake potencijalnih potreba za njegom.

STRIJELAC – godišnji horoskop

Predviđa se godina puna nade za one rođene u horoskopskom znaku Strijelac. Međutim, kako godina počinje, prisutnost Sunca i Marsa u vašem znaku može izazvati stanje pojačanih emocija. Preporučljivo je suzdržati se od impulzivnog govora ili ishitrenih odluka jer ti postupci mogu utjecati ne samo na vaš posao nego i na osobni život.

U početnoj fazi godine, božanski Jupiter će krasiti vašu petu kuću, što će dovesti do poboljšanja vaših romantičnih veza, povećanja sreće i pozitivnih pomaka u financijskim pitanjima. Na pomolu su i ohrabrujuće vijesti ili mogućnost proširenja obitelji. Pozitivni ishodi mogu se očekivati i za učenike. Nakon 1. svibnja, Jupiter će prijeći u vašu šestu kuću, potencijalno uvodeći zdravstvene probleme i fluktuacije u područjima gdje je Jupiter prethodno davao povoljne rezultate.

Tijekom cijele godine Saturnovo prisustvo u trećoj kući prožet će vas hrabrošću i odlučnošću. Svladavanje odugovlačenja ove bi godine moglo utrti put značajnim postignućima.

U skladu s godišnjom prognozom, početni period godine obećava romantične veze. Jupiter, smješten u petoj kući, obećava da će u vaš ljubavni život unijeti užitak. Međutim, utjecaj Marsa i Sunca u vašem znaku može dovesti do izazova. Pažljivo rješavanje ovih izazova pripremit će pozornicu za godinu punu ljubavi. Profesionalno područje je postavljeno za kombinaciju uspona i padova.

Mogu se pojaviti prepreke u karijeri i moglo bi biti slučajeva kada se osjećate manje motivirani, ali važno je izbjegavati iskušenja prema neproduktivnom ponašanju. Početak godine je dobar znak za studente, s Jupiterovim blagoslovima koji olakšavaju kvalitetno obrazovanje. Očekuje se da će drugi dio godine također donijeti zadovoljstvo, s potencijalnim uspjehom za učenike koji se pripremaju za natjecateljske ispite. Obiteljska dinamika bi mogla doživjeti fluktuacije od početka godine zbog Saturnove prisutnosti u trećoj kući i Rahuovog utjecaja u četvrtoj kući.

Za osobe u braku, početak godine može predstavljati neke izazove, potencijalno potaknute učincima Marsa i Sunca, što dovodi do sukoba među partnerima. Za izbjegavanje ovakvih situacija ključan je oprez. Zadnje tromjesečje godine vjerojatno će donijeti stabilnost u bračne odnose. Poslovni pothvati spremni su za pozitivan početak, uz prilike za napredak i potencijalne koristi od državnog sektora. Faza sredine godine nosi obećanje značajnih postignuća.

Dok bi početak godine mogao svjedočiti povećanim izdacima, utjecaj Venere i Merkura u dvanaestoj kući mogao bi povećati potrošnju. Međutim, položaj Jupitera u prvoj polovici godine pomoći će u održavanju ravnoteže između prihoda i troškova, pridonoseći ukupnom uspjehu. Akumulacija značajnog bogatstva tijekom prve polovice godine je mogućnost. Razborito upravljanje nepotrebnim troškovima je ključno.

Očekuje se da će zdravlje ostati umjereno tijekom cijele godine, s Rahuovom prisutnošću u četvrtoj kući i Ketuom u desetoj kući što ukazuje na potrebu za oprezom od mogućih infekcija. Počevši od 1. svibnja, prijelaz vašeg vladara zodijaka, Jupitera, u šestu kuću mogao bi utjecati na vaše zdravlje. Davanje prioriteta brizi o sebi i uključivanju u aktivnosti koje promiču dobrobit je ključno tijekom ovog razdoblja.

JARAC – godišnji horoskop

Prema godišnjoj prognozi Jarca, očekuje se da će nadolazeća godina donijeti pozitivne financijske rezultate. Značajno, vaš vladar zodijaka ima utjecaj na vašu drugu kuću, a stalna prisutnost Saturna u ovoj kući tijekom godine dosljedno će jačati vašu financijsku stabilnost. Izazovi vas neće odvratiti; umjesto toga, izravno ćete se suočiti s njima. Značajan napredak se predviđa u ljubavnim pitanjima.

Jupiter, koji do 1. svibnja boravi u četvrtoj kući, osim što će unijeti sreću u vaš obiteljski život, pridonijet će i vašim uspjesima u karijeri. Nakon 1. svibnja Jupiterov prijelaz u petu kuću mogao bi navijestiti razvoj događaja vezan uz obitelj.

Tijekom cijele godine, pozicioniran u vašoj trećoj kući, Jupiterova prisutnost će povećati vašu sklonost proračunatim rizicima, što potencijalno može rezultirati značajnim uspjehom u vašim poslovnim nastojanjima. Suzdržavanje od miješanja u tuđe poslove bit će ključni faktor u vašim postignućima.

Horoskop za Jarca naglašava važnost jačanja obiteljskih veza kao središnje točke vaših napora, nudeći potencijal za uspjeh tijekom cijele godine. Početak godine obećava obogaćivanje romantičnih veza, produbljivanje veze s partnerom. To će dovesti do rasta međusobnog povjerenja.

Vaša bi karijera mogla svjedočiti značajnim postignućima, dok bi marljivi napori i usredotočenost učenika mogli unaprijediti njihove vještine, što bi dovelo do akademskih postignuća. Oni koji žele visoko obrazovanje mogli bi se susresti s nekim izazovima. Savjetuje se oprez u bračnom životu. Sa zdravstvenog stajališta, ova će godina zadržati pozitivne izglede, uz povremene manje zdravstvene brige.

VODENJAK – godišnji horoskop

Godišnji horoskop za Vodenjaka pokazuje da ova godina obećava mnogo. Saturn, vaš vladar zodijaka, nastavit će svoj utjecaj u vašem znaku tijekom cijele godine, što će rezultirati povoljnim ishodima u raznim aspektima vašeg života. To će dovesti do povećanog osjećaja discipline u vašem životu dok se zadacima bavite predano i marljivo, učvršćujući svoju poziciju u svom profesionalnom području i držeći vas ispred svojih kolega.

Do 1. svibnja prisutnost Jupitera u vašoj trećoj kući doprinijet će većim prihodima i povoljnom okruženju za vaš bračni život. Očekujte rast i povoljne rezultate u svojim poslovnim aktivnostima, popraćene boljom srećom. Nakon 1. svibnja, kako Jupiter ulazi u vašu četvrtu kuću, promovirat će skladne obiteljske odnose.

U skladu s godišnjim predviđanjem Vodenjaka, početak godine mogao bi unijeti napetost u ljubavne veze zbog utjecaja Sunca i Marsa. Međutim, očekuje se da će se ova napetost transformirati u pozitivnost tijekom drugog dijela godine. Vaši napori bit će usmjereni na njegovanje vaših odnosa, postupno poticanje jačih emocionalnih veza.

Vaš put u karijeri je spreman za značajan uspjeh, vođen Saturnovim utjecajem, što vodi do postignuća u vašem poslu i poslovnim nastojanjima. Studenti bi u početku mogli naići na poteškoće s fokusom, ali sredina godine ima potencijal za uspjeh na ispitu. Financijski, očekujte fluktuacije; stoga se savjetuje oprezno upravljanje troškovima. Predviđa se da će obiteljski život ostati povoljan, dok bi bračni odnosi mogli doživjeti fluktuacije.

Što se tiče zdravlja, izgledi su optimistični, iako se preporučuje izbjegavanje aktivnosti koje bi mogle ugroziti vaše blagostanje.

RIBE – godišnji horoskop

Prema godišnjoj prognozi Riba, osobe rođene u ovom znaku mogu očekivati godinu obećavajućih prilika. Tijekom cijele godine Jupiter, vaš vladar zodijaka, boravit će u vašoj drugoj kući, pružajući zaštitu vašim financijama i obitelji. Poboljšana komunikacija obogatit će vaše odnose, a predviđa se i potencijal za zgrtanje bogatstva. Nadalje, na vidiku su pozitivni pomaci od strane vaše rodbine.

Nakon 1. svibnja, Jupiterov prijelaz u treću kuću ojačat će vaše poslovne izglede, potičući rast. Na vidiku su pozitivni pomaci u vašim bračnim odnosima, popraćeni potencijalnom financijskom ekspanzijom. Vaša predanost svojim odgovornostima značajno će se povećati.

Međutim, Saturnova cjelogodišnja prisutnost u dvanaestoj kući zahtijeva financijski oprez, budući da neki oblik izdataka može postojati. Budite spremni na potencijalne prilike za putovanja u inozemstvo. S Rahuom u prvoj kući i Ketuom u sedmoj kući, naznačene su fluktuacije u bračnom životu.

U skladu s godišnjom prognozom za Ribe, konjunkcija Rahua do 1. svibnja, zajedno s Jupiterovim stalnim položajem u prvoj kući nakon toga, naglašava važnost dobrog ophođenja s prijateljima i izbjegavanja impulzivnih odluka. Početak godine obećava romantične veze. Marsov utjecaj na petu kuću mogao bi dovesti do manjih izazova.

Oprez se preporučuje sredinom godine kada bi kombinirani utjecaji Sunca i Marsa mogli eskalirati sukobe u odnosima. Vaše zdravlje bi ove godine moglo zabrinjavati vaše voljene. Općenito, srednji dio godine je povoljan.

Što se tiče vaše karijere, ova godina djeluje optimistično. Isticat ćete se u svom poslu, a nadređeni će imati pozitivno mišljenje o vašem radu. Možda čak postoje mogućnosti za rad u inozemstvu. Za studente, početak godine obećava. Unatoč preprekama, vaš fokusirani pristup studiju dovest će do uspjeha. Obiteljski život mogao bi predstavljati stalne izazove, stoga se savjetuje oprezan pristup.

Što se tiče zdravlja, moguće su fluktuacije. Mogu se pojaviti problemi poput problema s očima ili nelagode u stopalima. Pridržavanje zdrave prehrane i rutine pokazat će se korisnima.