Astro

Koji filmski žanr najbolje odgovara pojedinom horoskopskom znaku

Engineer 10. rujna 2019.

Koji je vaš najdraži filmski žanr i da li se poklapa s astrologijom?

Jeste li se ikad zapitali zašto volite neki određeni filmski žanr više nego drugi? I jeste li se pitali zašto postoje neki filmski žanrovi uz koje zaspete u prvih desetak minuta? Baš kao i većina stvari, tako se i vaše preferencije prema određenim filmskim žanrovima svode na vaš horoskopski znak.

Pogledajmo sada najprikladnije žanrove filma koji se temelje na vašem horoskopskom znaku.

1) OVAN – akcija

Ovan je prvi znak zodijaka, ujedno i vatreni znak, a poznata je činjenica da su osobine povezane s Ovnom akcija i strast. To znači da se Ovan uz film pun akcije osjeća najbolje. Filmovi poput Mission Impossible, The Avengers series, Ant-Man, i Deadpool su oni koji mu najbolje odgovaraju. Oružje, borba i eksplozije faktori su u filmu koje vatreni Ovnovi definitivno cijene.

2) BIK – klasik

Bik je drugi znak zodijaka, ujedno i zemaljski znak. Motivi koji su povezani s Bikom su strpljenje i ljubav te potreba za sigurnošću i rutinom. To znači da Bikovi ne vole prošlost, bilo da je ona pozitivna ili negativna. Prilično su nostalgični i imaju strpljenja sjediti satima uz klasični film. Bik uživa u filmovima poput Gone With The Wind, Casablanca i Singin’ In The Rain. Imaju strpljenja za one filmove koji bi drugima bili dosadni.

3) BLIZANCI – misterij

Blizanci su treći znak zodijaka, ujedno i zračni znak. Uobičajene osobine koje opisuju Blizance su komunikacija i znatiželja, što znači da uživaju gledati filmove zbog kojih će stalno razmišljati. Zato je triler najprikladniji za Blizance. Filmovi koje bi Blizanci definitivno trebali pogledati su Mulholland Drive, Minority Report, Prisoners, i Eyes Wide Shut. Ti filmovi ih potiču na razmišljanje jer će se cijelo vrijeme pitati „što će se dogoditi sljedeće?“ Blizance treba poticati, a ovaj žanr čini upravo to!

4) RAK – drama

Rak je četvrti znak zodijaka, ujedno i vodeni znak. Rak je majčinski znak horoskopa, a emocija je ono što je povezano s ovim znakom. Što donosi emociju? Drama! To znači da će prosječni Rak uz kutiju bombona i čašu vina uživati u filmovima poput Lady Bird, Citizen Kane, 12 Years A Slave, i Godfather. Oni će jesti svoju čokoladu, piti vino i plakati gledajući bilo koji od ovih filmova.

5) LAV – mjuzikl

Lav je peti znak zodijaka, ujedno i vatreni znak. Lav vlada umjetničkim izričajima i zato su mjuzikli ono u čemu bi prosječan Lav ili Lavica trebali uživati. Nije važno je li mjuzikl temeljen na drami ili komediji, Lav se ne ustručava pogledati filmove poput Greatest Showman, Chicago ili La La Land. Ti su mjuzikli prepuni glamura i sjaja i puni su šarma kojem Lav ne može odoljeti.

6) DJEVICA – triler

Djevica je šesti znak zodijaka, ujedno i zemaljski znak. Djevice analiziraju i najsitnije detalje i možemo zaključiti da su trileri oni žanrovi koji su najprikladniji za nju. Merkur, planet koji se temelji na komunikaciji i razmišljanju vlada Djevicom zbog čega su ti žanrovi za njih idealni – tjeraju ih da razmišljaju. Za Djevice je poznata činjenica da vole preuveličavati stvari što je i dio razloga zašto im je triler najviše privlačan. Oni će gledati filmove poput 118, Searching, and Get Out.

7) VAGA – ratni

Vaga je sedmi znak zodijaka, a to je zračni znak. Glavna povezanost s ovim znakom je korektnost i ravnoteža. Zbog činjenice da su pravda i ravnoteža najvažniji ovom znaku, najprikladniji žanr filmova za prosječne Vage su ratni filmovi. Rat predstavlja pravdu i zato se Vaga najviše povezuje s ovim žanrom. To znači da će Vaga uživati u filmovima poput American Sniper, Hacksaw Ridge i Dunkirk.

8) ŠKORPION – horor

Škorpion je osmi znak zodijaka, ujedno i vodeni znak. Najveća povezanost sa Škorpionom je intenzitet i bilo što ekstremno, a to je ono što horor predstavlja. Škorpion uživa u strahu jer im donosi neku vrstu euforičnog efekta i napetost. Možete se kladiti da je Škorpion pogledao sve Stephen King filmove i sve nastavke Freddy Kruegera. Ovi horor filmovi utjerat će vam strah u kosti, a to je ono što Škorpion voli.

9) STRIJELAC – komedija

Strijelac je deveti znak zodijaka, ujedno i vatreni znak. Glavne osobine povezane sa Strijelcem su optimizam, ljubav prema učenju i ljubav prema avanturi. Zato je najbolji filmski žanr za ovaj znak komedija. Strijelac cijeni humor, a komični filmovi nisu samo šaljivi, već uključuju i nekakav zaplet koji ima veze s nekom vrstom avanture. Komični film poput Game Night-a, serije filmova Airplane ili Naked Gun, pa čak i Glupi i glupi ono je što opušta Strijelca.

10) JARAC – prema istinitim događajima

Jarac je deseti znak zodijaka, ujedno i zemaljski znak. Budući da Jarac stalno govori o ozbiljnosti i poslu, oni koji imaju ovaj znak sunca nemaju vremena za parodije ili glupave komedije, nemaju strpljenja gledati horore, a ratni filmovi i akcija jednostavno nije za njih. Sve se vrti o poslu i ozbiljnosti, a filmovi prema istinitim događajima su oni koji ih privlače. To znači da ako Jarac želi gledati film on će pogledati Antwone Fisher, Gorillas In The Mist, The Pianist, Lincoln ili The Wolf Of Wall Street. To su istinite priče i to je jedino za što Jarac ima strpljenja.

11) VODENJAK – SF

Vodenjak je jedanaesti znak zodijaka, ujedno i zračni znak. Poznato je da Vodenjak predstavlja sve što je drugačije, inovativno i znanstveno. To znači da je najprikladniji filmski žanr za prosječnog Vodenjaka znanstveno-fantastični žanr. Vodenjaci vole istraživati ​​zbog činjenice da su po prirodi inovativni, a upravo se znanstvena fantastika bavi istraživanjem i otkrivanjem novih otkrića. Star Trek ili Star Wars series, The Martian i Interstellar preporučeni su filmovi za ovaj znak zodijaka.

12) RIBE – fantazija

Ribe su dvanaesti znak zodijaka, ujedno i vodeni znak. Ono što je povezano s ovim znakom je nerealno i nema nikakve veze sa stvarnošću. Film koji je temeljen na fantaziji i mašti zalijepit će Ribe pred televizore. Upravo ti filmovi pomažu im da se odvoje od svakodnevnog stresa i stvarnosti. Zbog toga će prosječna Riba htjeti pobjeći od stvarnosti gledajući filmove poput Aquamana, Fantastic Beast, Wizard Of Oz, Ladyhawke, Solomon Kane, kao i Harry Pottera.