FOTO by IMDb

Astro

Ženski filmovi za svaki horoskopski znak

admin 23. veljače 2024.

Saznaj koji film odgovara tvom horoskopskom znaku

Ako ovog vikenda tražite neki film možda biste svoj izbor trebali prepustiti zvijezdama. U nastavku vam donosimo po jedan film koji najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku, a izbor je temeljen na osobinama i karakteru svakog znaka zodijaka.

Provjerite koji film su zvijezde odabrale za vas i da li je izbor adekvatan.

OVAN – The Cutting Edge

The Cutting Edge je romantična komedija u kojoj glume umjetnička klizačica Kate Moseley/Moira Kelly i hokejaš Doug Dorsey/D.B. Sweeney. Njih dvoje sudbina je spojila kako bi predstavljali svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Kate je svojeglava žena koja ima potrebu za brzinom, voli biti prva u svemu što radi, posebno u umjetničkom klizanju. Odlučna je osvojiti olimpijsko zlato i strastvena je u umjetničkom klizanju. Kate utjelovljuje sve što je Ovan. Doug je hokejaš koji je ostao izvan terena zbog trajne ozljede oka, čime je završio svoju NHL karijeru. Malo je izgubljen, ali ovaj poziv umjetničkog klizača vraća ga na led. Uvijek izaziva konkurenciju i ima potrebu za brzinom, kao neki Ovan.

BIK – Pretty Woman

Kao Bik, vrlo ste taktilni i držite emocije podalje. Uvijek maštate o princu na bijelom konju koji će vas odvesti u bolji svijet, a transformacija Julie Roberts od plesačice do bogataševe žene je radnja koja vam odgovara. Za Vivian je dodir iznimno važan, ali i emocije koje mogu doći tek s vremenom. Isprva se nisu hitjeli niti poljubiti, no na kraju filma, kada je strast bila na vrhuncu sasvim su se prepustili emocijama. Ona je vrlo senzualna i nevina dok je on moćan i pouzdan.

BLIZANCI – When Harry Met Sally

Blizanci vole društvo i organiziranje filmske večeri s prijateljicama može biti pun pogodak ovog vikenda. Pustite im svoj omiljeni film. When Harry Met Sally film je koji savršeno prikazuje radnju kako dvoje prijatelja postaju zaljubljeni par. Sally i Harry odlaze na putovanje diljem zemlje automobilom nakon što su 12 godina proveli kao prijatelji. Oni urnebesno pokazuju kako prijatelji mogu postati više ako iskoristite priliku da pronađete svoju pravu sreću.

RAK – My Big Fat Greek Wedding

Ovaj film govori o grčko-američkoj obitelji srednje klase, koja ima u vlasništvu restoran pod nazivom Dancing Zorba’s. Toula je odgojena tako da slijedi njihovu grčku tradiciju i od nje se očekuju da će ispuniti njihove tradicije braka i majčinstva, ali ona je otporna i dovodi u pitanje njihove motive zbog kojih su je spojili s čudnim Grcima, što pokazuje osobnost Raka jer je vrlo skeptična i otporna na stvari koje ne želi, iako je suosjećajna. Kad upozna Iana, ona je, baš poput raka, pomalo sramežljiva i ne zna kako razgovarati s njim, pogotovo o emocijama.

LAV – Fifty Shades of Grey

Dakle, svi znamo radnju ovog filma, pa je za Anastasiju Steele, koju glumi Dakota Johnson, ona snažna, samouvjerena žena kojoj je teško odoljeti i koja strastveno voli. Christian Grey je oličenje Lava. Dominantan je, vođa koji uvijek ima kontrolu, samouvjeren i rješava svaki problem ili prepreku koja mu se nađe na putu. On je vrlo strastven, kao i svi ostali Lavovi. Možda se čini hladnim u prvom nastavku, ali kad dođete do trećeg, njegovo srce se otvori i možete vidjeti koliko je stvarno sladunjav.

DJEVICA – While You Were Sleeping

Jednog dana na željezničkoj stanici, Peter padne na tračnice na put nadolazećem vlaku. Lucy nesebično skače na njega i spašava ga. U bolnici kaže medicinskoj sestri da je njegova zaručnica kako bi saznala je li on dobro. Lucy je tipičan prikaz Djevice jer ima vrlo metodičan pristup životu. Također je sramežljiva, pretjerano kritična prema sebi, voli životinje i brine za dobrobit svih ljudi.

VAGA – Moulin Rouge!

Mjuzikle, drama, ljubav i katastrofa – Moulin Rouge!. Ovo je pravi film za sve Vage, a istražuje zabranjenu romansu između Christiana, kojeg glumi Ewan McGregor, koji je ambiciozni dramaturg, i Satine, glumicu iz kabarea koju glumi Nicole Kidman. Dakle, za vašu iduću filmsku večer znate što gledati, a razlog više je jer se možete povezati s likovima na razini koju nitko drugi ne može. Zaljubit ćete se u radnju od početka do kraja.

ŠKORPION – The Proposal

Ako tražite stvarno smiješan film koji će vam uljepšati filmsku večer, The Proposal će vas, uz čašu vina, natjerati da plačete od smijeha. Margaret Tate, koju glumi Sandra Bullock, i Andrew Paxton, kojeg glumi Ryan Reynolds, stvaraju savršenu romantičnu komediju u kojoj se Margaret treba udati za Andrewa kako bi zadržala svoje državljanstvo i na kraju svoju izdavačku karijeru, jer ako ne, bit će poslana natrag u Kanadu. Margaret utjelovljuje osobnost Škorpiona kao žestoke vođe, koja zna što želi i kako to postići. Ona voli znati istinu i činjenice prije nego što donese bilo kakvu odluku. Ostaje mirna i hladna sve do pred kraj kada se zaljubljuje ne samo u njega nego i u njegovu obitelj.

Strijelac – Letters to Juliet

Ovo je jedan od najslađih i najromantičnijih filmova. Odmah ćete se zaljubiti u likove i priču. Sophie, ambiciozna spisateljica odlazi na odmor prije medenog mjeseca u Veronu u Italiji sa svojim zaručnikom Victorom, koji je po zanimanju kuhar. Kad stigne, pronalazi pisma skrivena u zidu. Moglo bi se reći da je Sophie obećavala više nego što je mogla ispuniti, poput nekog Strijelca. Pronalazi staro pismo koje je Claire napisala 1957. na koje nikad nije odgovoreno, nesvjesno da će se Claire vratiti u Italiju sa svojim unukom Charliejem da vidi mogu li pronaći Sophie.

JARAC – The Wedding Planner

Ovaj film, u kojem glume Jennifer Lopez kao Mary i Matthew McConaughey kao Steve, savršen je prikaz Jarca. Mary je orijentirana na obitelj, slobodna žena koja planira ekstravagantna i romantična vjenčanja, koju otac ubrzava da se uda. Nailazi na svog novog klijenta, Stevea, i odmah su zaintrigirani jedno drugim. Za Jarca, ovaj film pogađa sve što treba jer naglašava obitelj, tradiciju, odgovornost, disciplinu, kako žena može biti jaka, ali i tvrdoglava. Jarci – ovaj će vam film jako dobro sjesti zbog zajedničkih osobina koje imate.

VODENJAK – You’ve Got Mail

Zvijezde filma Meg Ryan i Tom Hanks glume u savršenom film za Vodenjaka jer se oba glavna glumca utapaju u dubini svojih razmišljanja. Oboje su vlasnici knjižara koji se upoznaju na društvenoj mreži i počnu jedno drugome slati e-poruke za savjete i ubijanje dosade. Oboje vole biti sami, zbog čega im internet komunikacija najbolja odgovara, što je još jedna karakteristika Vodenjaka. Brzo se zaljube jedno u drugo i odluče se sresti. Ona bježi od njega jer joj se ne sviđaju osjećaji koje ima, što je tipično Vodenjacima koji često bježe od emocionalnih sukoba.

RIBE – Fifty-First Dates

Ova romantična komedija je film koji najbolje opisuje Ribe jer likovi utjelovljuju sve ono što oni jesu. Lucy (Drew Barrymore) doživjela je prometnu nesreću koja joj je dovela do kratkotrajnog gubitka pamćenja. Svaki dan se budi i ne sjeća se što se dogodilo dan prije. Dakle, svaki dan kada doživi nešto novo, zaboravi kad ode na spavanje. Lucy je umjetnička duša poput mnogih Riba. Voli glazbu i nježna je. Voli pomagati drugima u bolnici u kojoj počne živjeti neko vrijeme i ok je s time da je ponekad sama – baš kao što to odgovara i ribama.