FOTO by Instagram @lukamodric10

Poznati

“Sretan rođendan srećo moja!” Luka Modrić raznježio obožavatelje divnom čestitkom!

admin 26. travnja 2024.

Preslatka Ema jučer je navršila 11 godina, a tata joj je poželio najljepše želje...

Za našeg slavnog reprezentativca Luku Modrića ova će godina zasigurno ostati u pamćenju. Uskoro kreće europsko nogometno prvenstvo i emocije će biti na vrhuncu jer je ovo zasigurno posljednja prilika našeg kapetana u lovu na zlatni pehar.

No našem Luki najvažnija od svega titula je oca. U 14-godišnjem braku s Vanjom Modrić ima troje preslatke dječice, kćeri Emu, Sofiu i sina Ivana.

Iako na svom Instagram profilu gdje ga prati više od 35 milijuna ljudi većinom objavljuje novosti vezane uz nogomet, ponekad nas počasti fotografijom svoje divne obitelji.

Upravo jednu takvu objavio je sinoć, a ista nam nije mogla promaknuti. Ovog puta, u zagrljaju je s kćerkicom Emom koja je navršila 11 godina. U nastavku su i fotografije kompletne obitelji koja se uvijek doimala skromnom, bez obzira na sve što imaju. Na fotkama im se pridružio i njihov kućni ljubimac.

Luka je uz fotku napisao: Sretan rođendan srećo moja!”

Simboličnom porukom i fotkom raznježio je obožavatelje koji su se odmah pridružili čestitkama. Fotka je u kratkom vremenu dosegla gotovo milijun lajkova. Bez obzira na prenatrpan raspored, kapetan uvijek pronađe vremena da bude u krugu obitelji te da puše svjećice zajedno sa svojom mezimicom!