Astro

Vaga; kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima?

Engineer 23. rujna 2022.

Ne vole konfliktne situacije, ali su izvrsne kad ih treba izgladiti

Vaga – Ovan:

ovo su dva međusobno suprotna znaka koji se privlače. Ovan je taj koji u početku vodi i brani nježnu Vagu, kasnije Vaga preuzima ulogu vođe vodeći vezu u pravcu kojim ona želi, a ostavljajući Ovna u uvjerenju da je on taj koji je glavni.Ovan uz Vagu može naučiti kontrolirati svoj temperament. Ukoliko se Vaga iskaže kao dobar diplomat što inače Vage jesu, veza može uspjeti.

Vaga – Bik:

nije baš najbolja kombinacija iako imaju romantičnu privlačnost, primarno zahvaljujući zajedničkom vladaru Veneri koja tradicionalno significira ljubav. Vaga ne voli rutinu dok Bik sve voli planirati.Stalno zavođenje Vage Bika čini ljubomornim. Bikovima Vage djeluju karizmatično,a otkrivanje razloga zanimljiv je dio te veze.

Vaga – Blizanci:

oba zračna znaka, veseli, optimistični uživaju u odnosu. Vagi se sviđa intelektualno zavođenje Blizanca dok Blizanac ne može odoljeti Vaginom šarmu, jer Vaga je ipak ljupka Venera. Dok su Blizanci bolji u stvaranju novih ideja dotle je Vaga bolja u njihovoj realizaciji.Blizanci moraju Vagi prepustiti vođenje financija i biti joj podrška u karijeri. U ovoj vezi Vaga je ta koja preuzima vodstvo, zajedno mogu dobro surađivati i otvarati jedan drugome nove vidike.

Vaga – Rak:

dva kardinalna znaka odnos Mjeseca i Venere gdje emocije, ljubav i šarm igraju veliku ulogu. Veliki je broj veza sa ovom kombinacijom. Kako je Rak izuzetno osjetljiv željan ljubavi i nježnosti kojemu partner postaje centar svijeta to mu Vaga koja je isto nježna i osjetljiva izvrsno može pružiti. Ono što može stvarati probleme su česta promjena raspoloženja Raka što Vagu može iritirati, a Rak se tada može osjećati nevoljeno. Svakako je potreban oprez, jer Rakovi od Vaga očekuju potpunu predanost.

Vaga – Lav:

Kombinacija dvoje ljudi koji imaju naglašenu strast i izuzetno su eksplozivni pa će se često svađati ali i miriti jer imaju jaku međusobnu privlačnost. Kako oboje vole vladati oko toga će se morati dogovarati i da nauče da zajedno vladaju jer to im je preduvjet da ostvare kvalitetnu vezu.Oba znaka su društveni, zanimljivi i vole izlaske, a u društvu će se lako primijetiti jer se oboje vole isticati. Lavove može živcirati kritičnosti i neodlučnost Vage.

Vaga – Djevice:

Djevici smeta narcisoidnost Vage, a kako su Djevice često tvrde i nepristupačne potpuno različite od šarmantnih Vaga mogu imati dosta problema u vezi. Ono što je pozitivno u ovom odnosu da ljubomorna Vaga sa Djevicom tih problema neće imati jer je Djevica vjerna i brižna.Zajedničke osobine su im profinjenosti, šarm i lako pronalaženje tema za razgovor.

Vaga – Vaga:

U nekim stvarima se razumiju u potpunosti, nisu ljubomorni jedan na drugoga a one negativne karakteristike ih jednostavno izluđuju. Kako su oboje pravedni oni bi zajedno mijenjali svijet. Problem nastaje kod donošenja odluka, jer netko napokon treba i odlučiti.

Vaga – Škorpion:

susret Marsa i Venere, strasti i ljubavi, Škorpion je strastven i osvajački znak kojeg će privući šarmantna i društvena Vaga. U ljubavi će Škorpion biti zahtjevniji i strastveniji što mu Vaga teško može uzvratiti.

Vaga – Strijelac:

oboje su jako društveni, velikodušni i zabavni. Strijelcu je izazov osvojiti i pokoriti neodlučnu Vagu. Problem nastaje kada se trebaju skrasiti jer oboje ne vole miran i monoton život vječno tragaju za avanturom pa tu nastaju prvi problemi.

Vaga – Jarac:

Vage vole ambiciozne i uspješne Jarce još ako su atraktivni Vaga se brzo zaljubi. Kako je Jarac pomalo hladan i strog šarmantna i društvena Vaga osvojiti će ga na prvu. Konzervativni Jarac neće razumjeti stalnu potrebu za osvajanjem i druženjem jedne Vage.

Vaga – Vodenjak:

dva zračna lepršava i komunikativna znaka lako se prepoznaju i privuku. Oboje vole upoznavati nove ljude, veoma su društveni. Vaga koja je borac za pravdu izvrsno može razumjeti Vodenjakov interes za humanitarnim radom. Ovo je uspješna i stimulativna veza a problem može nastati kada Vaga počne sputavati Vodenjaku njegovu slobodu.

Vaga – Ribe:

ovo je više sadomazohistička veza bez emocija , Riba voli da pati u ovom odnosu, a Vaga uživa da Riba pati, međutim ipak uspijevaju da nekako funkcioniraju. Riba ima promjenljivo raspoloženje a Vaga je neodlučna pa nikad na zelenu granu.