Astro

Tjedni Horoskop: 31.01. – 06.02.

admin 28. siječnja 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Iako se možda osjećate u zagrljaju ogromnih sila koje su izvan Vaše kontrole, ovo je moćno vrijeme da pronađete podršku za svoje interese. Budite oprezni za sve znakove da osoba može biti pod stresom i imati problema na poslu. Učinite što možete da pomognete. Potaknite zaposlenike da razviju više ovlasti donošenja odluka. Moral će se poboljšati kada ljudi imaju poboljšane kanale za izravni unos. Kraj tjedna je sretan za uspostavljanje korisnih kontakata. Znate, više od svega, da trebate biti s nekim tko vam je jednak. Ovaj tjedan, posebno, ne biste trebali tolerirati ništa manje! Možda je previše lako zaglupiti se da biste izlazili s nekim tko Vas ne cijeni, ali možete naučiti prevladati taj poriv. Ovaj nesretni obrazac ne mora upravljati Vašim životom. Neovisni ste, samodostatni, ambiciozni i možete biti potpuni uspješni. Zaslužujete pandan koji Vas u potpunosti podržava, a ne onaj koji Vas pokušava spustiti na njihovu razinu. Možda ćete biti inspirirani da isprobate duhovne kao i konvencionalne metode iscjeljivanja kako biste postigli izlječenje. Usredotočenost na Vašu duhovnu zonu sugerira da bi vjera u višu silu mogla katalizirati proces ozdravljenja. Ovo je dobro vrijeme za pokretanje pokreta prema boljem zdravlju. Započnite sada i bit će Vam lakše postići disciplinu da se pridržavate svog programa.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Budući da ste osjetljivi na kozmičko vrijeme, ovaj tjedan možete biti žrtva stresa na poslu. S teškim ljudima ne bi se trebali izravno suočiti. Umjesto toga, budite posebno ljubazni i velikodušni. To nasilnike izbacuje iz ravnoteže. Možda ćete se osjećati frustrirano ili dosadno. Potražite razloge za smijeh. Tjedan zahtijeva više praktičnih i manje maštovitih rješenja. Moguće je kretati se u previše smjerova odjednom. Manje je više. Ovaj tjedan može poslužiti kao razdoblje karmičkog zaključka za vaša uvjerenja i standarde u ljubavi. Svaku lekciju koju ste naučili možete provesti u djelo. Najveća spoznaja koju biste mogli postići jest da ste Vi ta koja se ograničava zbog svojih pogrešnih pretpostavki o ljubavi, ljubavniku ili kako bi romantika trebala izgledati na papiru. U stvarnosti, nikad nije tako uredno! Pomiriti se s ovom stvarnošću bez ugrožavanja Vaših jakih internih standarda vjerojatno nije bilo lako, ali na kraju će se isplatiti! Možda vaša ljubav prema dobroj hrani preokrene vagu u prehrani i gubitku težine. Volite se prepustiti, to je činjenica. Pola bitke za skidanje kilograma uključuje pronalaženje dobrih razloga za odupiranje iskušenju. U narednim danima može biti još teže. Ili stisnite zube i oduprite se ili dopustite sebi povremeni pad iz milosti.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan nešto može potaknuti ili obznaniti flert u tajnom uredu. Važno je ponašati se profesionalno bez obzira na posao. Očekujte karmičke lekcije. Sve se vraća, sve se plaća. Budite oprezni i posebno izbjegavajte dijeljenje tračeva. Budite sigurni da Vaši nadređeni znaju što radite. Na kraju tjedna možete biti uhvaćeni u unakrsnoj vatri kritike. Ne shvaćajte negativnosti osobno i nastavite davati sve od sebe. Možda ćete ovog tjedna primijetiti pravi pomak u svojoj psihi – onaj koji Vas čini mnogo hrabrijim kada je u pitanju borba protiv Vaših osobnih demona. Ovi demoni su najvjerojatnije o ljubavi i intimnosti. Zapravo ste imali priliku identificirati točno koji su to problemi i kako su Vas boljeli nego pomogli u ljubavi. Vrijeme je za agresivno ozdravljenje! Živčana napetost mogla bi biti Vaš najveći problem. Sada biste mogli puno više raditi sa svojim mozgom. U ovakvim trenucima, kada ste toliko namjerni ostvariti svoje radne ciljeve, previše je lako zaboraviti na brigu o svom tijelu. Pokušajte odvojiti vrijeme od mentalnih aktivnosti kako biste vježbali i dobro jeli.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaše je samopouzdanje visoko ovog tjedna i najučinkovitiji ćete biti kada progovorite. Budite maksimalno diplomatski čak i za tjedan dana podržavajući pozitivne povratne informacije i dobar napredak. Kritička riječ mogla bi negativno utjecati na moral. Možda će biti potrebno pažljivo planiranje kako bi se uravnotežili zahtjevi posla s jednako uvjerljivim obiteljskim obavezama. Dajte sve od sebe da stvari budu jednostavne. Idite kamo god Vas odvede znatiželja. Dijeljenje informacija će unaprijediti Vaš dnevni red. Neke velike izmjene Vaših ljubavnih planova vjerojatno su Vam se uvlačile u um, što Vas potiče da stvarno razmislite o svom stilu romantične predanosti. Za neke Rakove to je možda dovelo do spoznaje da veza više nije održiva. Za druge je to moglo biti više o tome da vide vrijednost u drugoj osobi i ponovno je cijene. A u nekim se slučajevima sve radilo o Vama! Zapitajte se jeste li izgradili neke emocionalne zidove iz prošlosti boli ili straha. Prijatelj bi mogao imati neke sjajne savjete za vježbanje za Vas. Još bolje, on ili ona Vas mogu zamoliti da se pridružite novom zdravstvenom režimu. Udruživanje s nekim drugim povećava Vaše šanse za uspjeh. Zamijenite zdrave recepte i savjete za kuhanje, dajte jedni drugima podršku i zajedno ostvarite svoje zdravstvene ciljeve.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Trebat ćete pažljivo razmotriti interese i gledišta drugih ljudi. Ovo je sretan tjedan za partnerstva. Može biti stresno ako se morate nositi s vrlo tvrdoglavim ili zahtjevnim ljudima. Stvari se smiruju do kraja tjedna. Očekujte glađe odnose i praktičnu podršku. Može donijeti dobrodošlo usporavanje i priliku da dođete do daha. Ovo je izvrsno za recenzije performansi, mehaničke popravke ili čak odlazak na godišnji odmor. Kada je ljubav u pitanju, vjerojatno ste se voljni uložiti trud, a sada je vrijeme da vidite što ćete od toga dobiti. Pruža Vam uvid, stvarajući nužnu pauzu u Vašim ljubavnim životnim zbivanjima i omogućavajući Vam da procijenite odgovara li Vam nešto na tom području ili ne. Ovo je mogla biti specifična veza, ali možda se radilo o Vašem pristupu uzajamnosti u ljubavi i spojevima u cjelini. Možda ste davali ili uzimali više nego što je bilo potrebno, a ako jeste, bila je potrebna korekcija tečaja. Dobivate li prave hranjive tvari? Ponekad usvajanje popularne prehrane namijenjene svima može izostaviti stvari koje su Vam potrebne. Može postojati mnogo razloga zašto nije prikladan za Vaš tip tijela ili metabolizam. Vi ste jedinstveni, tako da će se Vaša formula za optimalnu energiju i dobrobit vjerojatno razlikovati od bilo koje druge. Odvojite vrijeme da otkrijete što Vam najbolje odgovara.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete morati biti realističniji u pogledu svog posla i njegovog učinka na Vas. Treba se suočiti s dugogodišnjim ogorčenjima s pogledom na pronalaženje rješenja. Zahtijevanje poštenja možda neće biti od pomoći. Ako imate šefa koji Vas podržava, svakako razgovarajte. Uspori. Ostanite mirni i radite samo ono što se očekuje. Krajem tjedna možete se osjećati raspršeno. Ovo je izvrsno vrijeme za istraživanje kako biste nadogradili svoju tehnologiju ili uspostavili korisne kontakte. Dovoljno je reći da bi vam se moglo puno toga dogoditi u ljubavi! Mogli biste donositi ljubavne odluke, posegnuti za potencijalnim pomirenjima ili započeti proces revizije svog osobnog prostora. Očekujte velike promjene u svom ljubavnom životu ovog tjedna, Djevice – vrijeme je da promijenite svoj romantični svijet na bolje. Tempirajte se. Ako se osjećate umornije nego inače dok obavljate svoje uobičajene dnevne zadatke, smanjite malo nebitne stvari. Ako to ne učinite, mogli biste postati još više pod stresom. Ova faza nije trajna, ali će trajati neko vrijeme. Dajte sebi priliku da napredujete pažljivije pazite na svoje zdravlje.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Možete biti sretni i produktivni čak i u vrijeme velikih promjena koje su očito izvan Vaše kontrole. Provedite neko vrijeme identificirajući korijenske uzroke stresa i poduzmite korake da napravite promjene u tim područjima. Bit će potrebno biti strpljiv s tvrdoglavim ljudima. Držite se utvrđenih procedura. Energija postaje svjetlija do sredine tjedna. Pozitivno je za druženje s omiljenim suradnicima. Sretan je tjedan za uspostavljanje kontakata ili putovanja vezana uz posao. Vjerojatno žudite za ljubavnom vezom koja se osjeća kao kod kuće! Ako to nije Vaše trenutno iskustvo u ljubavi, možda ste radili dosta internog rada kako biste shvatili zašto osjećate toliki nedostatak. Nešto je jako nedostajalo u Vašem svijetu što je potencijalno povezano s neriješenom dinamikom djetinjstva. Ako ne dođete do korijena ovoga i ne riješite ga, uvijek biste mogli osjetiti rupu u svom srcu – čak i ako ste s najvećom ljubavi u svom životu. Srećom, više ste nego sposobni obaviti posao. Skoro ste tamo! Vaši napori da ostanete u formi mogli bi se izjaloviti. Pokušajte stvoriti način prehrane koji Vam pomaže uravnotežiti krajnosti. Kombinirajte prekrasnu hranu koja ima neke od onih elemenata ugodne hrane s puno svježeg voća i povrća.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Vjerojatno ćete se osjećati više osobno staloženo i optimistično, bez obzira što se još događa u širem svijetu. Budite posebno oprezni da ne dopustite da briga prevlada Vašim razmišljanjem. Jednostavno dajte sve od sebe. Ovo je dobar tjedan za prepoznavanje stresa vezan uz posao i razvoj nekih specifičnih rješenja za njegovo ublažavanje. Očekujte lak protok ideja i podršku suradnika. Možda ćete se krajem tjedna osjećati posebno nemirno ili raspršeno. Ako je moguće, napravite pauzu. Misli postaju stvari! Možda ste se nedavno pomirili s činjenicom da ste dovoljno moćni da kreirate trenutnu stvarnost svog ljubavnog života. Ako niste zadovoljni ovom trenutnom stvarnošću, jedino što možete učiniti da je promijenite je da napišete drugu priču. Ovo je tjedan kada napravite tu promjenu! Ljubavna priča koju ćete napisati imat će vrlo drugačiji kraj od priča u prošlosti – najvjerojatnije puno bolji! Tjedan bi sada mogao izazvati mnoge emocije. Čuvajte se pribjegavanja utješnoj hrani u pokušaju da oslobodite svoje osjećaje. Ako ste na dijeti, lako biste mogli skrenuti s kursa. Ako se jednom prepustite iskušenju, možda ćete osjetiti da je besmisleno nastaviti. To uopće nije slučaj. Samo priznajte da ste pali i obnovite svoje napore.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo bi moglo biti vrlo intenzivno vrijeme. Možda ćete se ovoga tjedna nositi s lošim ponašanjem suradnika. Nisu svi tako kompetentni kao Vi. Ako se ovi problemi ne tiču Vas osobno, možete ih mudro odlučiti zanemariti. Događaji početkom tjedna vjerojatno će zahtijevati promjenu planova. Slušajte što Vam drugi ljudi govore. Držite se utvrđenih procedura. Krajem tjedna vidjet ćete da ćete zablistati u bilo kojoj vrsti grupne aktivnosti ili prezentacije. Potvrđivanje svoje vrijednosti nevjerojatno je važno za Vas ovog tjedna, a možda ćete to učiniti na način koji daje veliku izjavu. Vjerojatno ste proveli neko vrijeme revidirajući svoj koncept vlastite vrijednosti na značajan način, što će Vam omogućiti da konačno počnete provoditi ono što ste naučili. Tjedan stvara val hrabrosti i motivacije koji Vam je konačno potreban da se zauzmete za sebe i zahtijevate ono što zaslužujete od partnera ili potencijalne osobe. Vrijeme je da podržite svog najvećeg saveznika: sebe! Svemir Vas potiče da uživate u aktivnom romantičnom životu. Također, oslobodite se svih skrivenih obrazaca gorčine i ogorčenosti koji Vas mogu spriječiti da budete zdravi koliko možete. Aspekti bi mogli iznijeti mnogo osjećaja na površinu. Nemojte ih ponovno puniti hranom. Pozdravite ih i ozdravite.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan možda ćete biti na margini krize koju niste sami stvorili. Budite spremni preuzeti dodatni posao ako se od Vas traži. Možda u početku nećete dobiti pozitivan odgovor, ali to je ipak dobar potez. Dajte sve od sebe da surađujete s tvrdoglavim ili zahtjevnim ljudima. Njihov stav nije Vaša krivnja. Postoji mogućnost tajne simpatije ili flertovanja na poslu koji će dominirati Vašom pažnjom na kraju tjedna. Ovaj tjedan mogao bi donijeti velike promjene u Vaš ljubavni život. Ovo se može osjećati kao iznenadni nalet Vaše energije i libida, koji Vas priprema da krenete za svime – i za kim – želite. Dubok razgovor s nekim koga smatrate nevjerojatno privlačnim moguć je. Tjedan vam pomaže da završite sve teške lekcije iz ljubavi s kojima se nosite od prosinca. Spremni ste okrenuti stranicu! Svemir Vas poziva na akciju. Možda ćete imati nalet energije koji će vam pomoći da budete izvrsni u svojim treninzima i učinite više nego ikada prije. Također ćete biti puno konkurentniji, što će se pokazati na razne načine. Vaš pogled na vaše zdravlje promijenit će se na bolje tijekom sljedećih mjeseci i godina.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaše vrijeme je izvrsno početkom ovog tjedna. Završite što je više moguće izvanrednih poslova. Izgovorite što mislite sredinom tjedna. Barem će ljudi znati što želite, a što ne želite. Ovo je sretno vrijeme ako ste na vodećim pozicijama. To također može biti vrijeme puno dosadnih, ali nužnih zadataka. Zadržite smisao za humor. Kraj tjedna može Vam skrenuti pozornost na partnerstva i pravne stvari. Budite maksimalno diplomatski za najbolje rezultate. Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali kao da ste bili na vrlo zbunjujućoj vožnji. Ovaj ciklus Vas je natjerao da naučite kako plivati u mutnim, nesigurnim vodama ljubavi i prepustiti se njezinim mogućnostima – čak i ako ste se utopili u zbunjujuće ljubavne probleme u prošlosti. Zapravo, negativna ljubavna povijest čini preuzimanje šanse još važnijim. Jedini način da izliječite rane ljubavi je da imate hrabrosti voljeti. Možete Vi to! Vrijeme je da se oslobodite svih toksičnih emocija koje bi mogle biti uzrokovane problemima koje niste ostavili iza sebe. Što više vježbate izbacivanje bijesa, frustracije, gorčine ili krivnje iz svog života i dopuštajući da unutarnji mir postane Vaš oslonac, bit ćete zdraviji i opušteniji. Tijelo, um i emocije su tijesno isprepleteni. Svaki utječe na druge dobro ili loše.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Osobito je važno da se početkom ovog tjedna prema svima odnosite na pošten način. Najbolji rad će ponuditi društvenu podršku i priznanje. Ako se to ne dogodi do sredine tjedna, premjestite fokus na rješenja za osobno nagrađivanje. Ne zaglavite ako držite otvorene mogućnosti. Kraj tjedna je stabilno i produktivno vrijeme. Uradite što je više moguće čak i ako to znači prekovremeni rad. Tolerirati određenu količinu frustracije s raštrkanim ili neodgovornim ljudima. Možda ste spremni napraviti neke promjene u svom društvenom životu – a kad god to učinite, Vaše bi se mogućnosti ljubavnog života mogle odmah promijeniti. Hrabrost da krenete za nekim tko Vas privlači u svom društvenom krugu bit će jaka! Također ste mogli provesti posljednjih nekoliko tjedana preispitujući svoje najveće nade, želje i snove u vezi s ljubavi. Trebali biste se moći kretati u kojem god smjeru trebate kako biste ih počeli manifestirati. Pred Vama je toliko lijepih prilika! Spremni ste osvojiti svijet. Ništa Vas ne može spriječiti u potrazi za dobrim zdravljem. Odlučni ste u želji da usporite proces starenja, ostanete u formi i zadržite svoj izgled što je dulje moguće. Najbolji savjet za Vas je da budete realni. Dajte sebi priliku za uspjeh. Nemojte ciljati previsoko i pripremite se za neuspjeh.