Astro

Tjedni Horoskop: 28.06. – 04.07.

admin 25. lipnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ne samo da savršeno raspoređujete energije, već ste i izvrstan pregovarač, netko tko može doći do svih potrebnih informacija. Nemojte se plašiti ako Vam na poslu daju neke nove odgovornosti, jer možete biti sigurni, da je presuda Vašeg šefa ispravna. Nema razloga da se osjećate nesigurno u vezi svoje budućnosti, jer Vas uspjeh vodi naprijed i znate na kakve prepreke možete biti spremni. Što je još važno, s jednom osobom morate biti oprezni ovih dana, jer netko smjera nešto protiv Vas, prema tjednom horoskopu. U financijama napravite proračun, jer je tamo moguć problem. Ako ste u partnerskoj vezi, onda Vam tjedni horoskop predviđa neki nesporazum, koji će nastati zbog djece ili zbog šire obitelji. Ovo je dobro razdoblje i za pronalaženje ljubavi, stoga nemojte vrijeme provoditi zatvoreni u svoja četiri zida. Zdravlje je u redu. Ako se pojavi neki problem, svakako to nemojte ignorirati, već zakažite pregled kod liječnika.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana ćete intenzivno rješavati Vaše financijsko stanje, pored svega naći ćete način da započnete neke svoje stvari s kojima odugovlačite neko vrijeme, jer niste u sebi imali dovoljno motivacije za to. Previše brinete, a to sada ne utječe loše samo na Vas, već i na Vašu okolinu. Kada je riječ o poslu, također se pokazuju problemi, a nećete biti zadovoljni ni s privatnom životom. Svaka negativnost donosi još više negativnih događaja u Vaš život te tako stvarate začarani krug iz kojeg je teško pronaći izlaz. Nemojte potisnuti u pozadinu ništa što je bitno, odnosno ništa što treba biti prisutno u Vašem životu. Nemojte zapostaviti ni međuljudske odnose, jer sada možete propustiti jako dobru priliku ako Vam misli odlutaju! Horoskop za ljubav također predviđa dosta nesporazuma ovog tjedna, koje možete izbjeći ako budete malo tolerantniji. Ako imate problema sa zdravljem, horoskop pokazuje poboljšanje u predstojećem razdoblju.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Neće Vam nedostajati mogućnosti, ali morate biti hrabri kako biste ih iskoristili. Prema tjednom horoskopu Vašem znaku se pruža mogućnost da dobijete veću poziciju na poslu ili promijenite isti, a postoji mogućnost i zaposlenja ako trenutno ne radite. Tijekom ovog tjedna trebate biti spremni djelovati. Naime, moguće je kako ćete odjednom dobiti volju da učinite nešto. Srećom, ovaj tjedan je idealan za osobe rođene u Vašem znaku za ostvarenje svih planova. No nažalost, tuđe energije jako loše utječu na Vas, kao i na sva ostala životna područja, stoga se trebate od takvih osoba udaljiti. Kada govorimo o financijama, nema tajnih, odnosno skrivenih problema. Sada ćete imati puno manje briga na tom području. Horoskop za ljubav pokazuje nova poznanstva, a među njima će biti osoba koja može biti Vaš partner. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da se fokusirate na detoksikaciju organizma te izbacite sokove koji u sebi imaju visoku razinu šećera, ali i alkoholna pića!

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Utvrđivanje vrste doma u kojem želite živjeti mnogo je veći izazov nego što većina ljudi shvaća. Jer ne radi se samo o mjestu gdje spavate, jedete i provodite vrijeme, već i o širem okruženju – ulicama i šumama i gradovima koje dijelite s drugima. Ovog tjedna nemojte dopustiti da Vas itko uvjeri da je Vaš dom omeđen s četiri zida oko Vas. Kada pokušate učiniti širi svijet oko sebe slađim, mekšim, boljim, to je zato što je i cijeli ovaj svijet Vaš dom, dom koji dijelite s drugima, vrijedan zajedničke zaštite. U posljednje vrijeme osjećate se neobično plašeći se svojih pogrešaka; uplašeni da će se izbori koji ste donijeli u prošlosti ponovno pojaviti da Vas unište ili da ćete u budućnosti napraviti razorne pogrešne korake. Ali ovog tjedna taj će se strah smanjiti. Apstraktno, promjena Vas zapravo ne plaši. Teoretski, spremni ste za sve što svijet nudi. Ponekad, međutim, u tim trenucima stvarnog rasta i tranzicije, dubokih osobnih promjena, čak i Vi izgubite živce. U ljubavi je ovo dobar tjedan, bit ćete dobro raspoloženi i optimistični te sa svima imati harmoničan odnos. Što se tiče zdravlja, sada izbjegavajte alkohol jer u protivnom možete imati problema s glavoboljama.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Postoji snažna krivnja koja proizlazi iz toga što ne dajete svaki trenutak sve od sebe, ne borite se dovoljno čvrsto, ne možete ili ne želite raditi bez odmora ili nagrade. Dio krivnje dolazi naravno iz Vas, ali niste jedini koji od sebe zahtijevaju nerazumne stvari. I drugi polažu svoja ekstravagantna očekivanja na Vas. Ovog tjedna nije pogrešno pripaziti na vlastite potrebe. Ovo uopće nije sebičnost. U poslu se trebate više osloniti na svoju kreativnost, čak i ako se Vaši potezi ne sviđaju suradnicima koji imaju drugačije gledište. Slobodno sada vjerujte svojoj intuiciji. Trenutno ima dovoljno energije da svoje ciljeve provedete do kraja. U ljubavi slijedi dobro razdoblje; bit ćete u harmoničnom odnosu sa svojim partnerom. Potrudite se očuvati dobru komunikaciju, jer je to osnova Vaše veze. U financijama se krajem tjedna pokazuje manja nestabilnost, a horoskop za zdravlje poručuje kako mala prehlada može izazvati veće probleme. Ako ne usvojite uravnotežen plan prehrane, možete računati na probleme s probavom!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će biti trenutaka kada ćete teško izbjeći osjećaj ogorčenosti. Bez obzira koliko ste briljantni ili koliko sebe dajete, lako ćete se na kraju osjećati nevidljivo i ne dovoljno cijenjeno. Postoji taj mučni osjećaj na poslu da Vas uvijek previde u korist nekoga glasnijeg, bržeg, zahtjevnijeg. Postoji toliko mnogo načina na koje ste se u prošlosti trebali bolje ponašati prema sebi. Toliko je toga na ovom svijetu uistinu nepravedno, ali ako ništa drugo, ovog tjedna podsjetit ćete se da niste nevidljivi. Znate, intelektualno, da ste važni drugima, ali sada ćete zapravo i povjerovati. Kad je riječ o privatnom životu i ljubavi, horoskop pokazuje šarenilo, ali će Vam biti teško ljubavni život koordinirati sa svojim prijateljima. Ako ste sami i bitna Vam je zabava, onda sada možete upoznati onu osobu koja će Vam postati stalni partner u budućnosti. Kad je riječ o zdravlju, nagomilani stres krenite rješavati odmah sada kako ne biste imali ozbiljnih problema sa zdravljem.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Problem s tako jasnim sagledavanjem problema je taj što znači da ne možete ne prepoznati vlastito mjesto u neredu. Ovaj tjedan svijet ne traži od Vas da iskupite nevolje za koje niste krivi. Ne traži se da se prestrogo osuđujete, kao da nadoknađujete sve one koji su se ikad previše lako oteli kontroli. Učinite okruženje podnošljivim – za sebe, za druge i za sve. U malim detaljima leži sreća ovog tjedna. Ne biste smjeli omalovažavati snagu intuicije, jer sada možete biti u pravo vrijeme na pravom mjestu ako slušate svoj unutarnji glas. Kada govorimo o ljubavi, Vaša hrabrost i snaga će Vas nagraditi, zahvaljujući čemu će Vaš odnos postići višu razinu. Krajem mjeseca jedino možete imati rasprave koje trebate razumno riješiti. Ako ste sami, ovaj tjedan je idealan za upoznavanja. Ako Vam to ne uspije, ostanite optimistični, jer zvijezde svakako predviđaju novu ljubav. Zdravlje je dobro. Svakako bi bilo dobro da posvetite više pažnje pravilnijem načinu prehrane.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Vaša vještina predviđanja novih mogućnosti ovog tjedna nema premca, svijetao i dragocjen dar. Obično život čini podnošljivijim, ali ponekad uzrokuje i patnju. Bolno je zamišljati utopije kad ih zapravo ne možete ostvariti, sanjati o boljim, pravednijim, ljepšim svjetovima koje nikada nećete moći vidjeti. Ovog se tjedna ipak možete prilagoditi svijetu u kojem zapravo živite. Nije riječ o isključivanju mašte, već o svježem osjećaju povezanosti i uvažavanja ljubavi, ljepote i misterija koje postoje upravo sada, svuda oko Vas. Sada je vrijeme da slušate svoje predosjećaje, jer će Vas srce odvesti u pravom smjeru. Nemojte imati osjećaj krivice ako učinite nešto što neće odmah donijeti rezultate. Bitno je da usmjerite pažnju i na svoje zdravlje, a ne samo na financije. Zbog Vašeg promjenjivog raspoloženja, s partnerom se nećete u potpunosti uskladiti, no to će biti dobro, jer ćete tako uvidjeti svoje greške. Ako se nalazite u novoj vezi, horoskop pokazuje kako će se ovog tjedna sve lijepo odvijati. S gledišta zdravlja, sada pripazite na prehlade.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Nemojte se podcjenjivati, imate rezultate koje ste sami postigli i mnogo toga ste samostalno odradili. Uvijek govorite o velikoj duhovnoj snazi i ustrajnosti, ali kada Vam je ista potrebna, onda se povlačite u pozadinu. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom ako želite promjene, pa i kada je riječ o financijama! Napokon je ovog tjedna moguće pronaći prilike i vidjeti gdje one postoji oko Vas, cijelo vrijeme. Kolege se odnose prema Vama s više prijateljstva i ljubavi i slatkoće nego što ste shvatili. I premda ništa od toga nije savršeno, sve je dobro i dragocjeno i namijenjeno Vama. Što se tiče ljubavi, ono što ste zapustili sada će biti u prvom planu i konačno započinje nešto novo. Sada je pravi trenutak da razgovarate o planovima koje želite ostvariti s partnerom. Naime, oboje ste raspoloženi za takav korak u vezi. Ako tražite ljubav, horoskop također pokazuje velike promjene. Sudbina Vas može spojiti s osobom s kojom možete napraviti dugoročne planove. Zdravlje je dobro.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ne znate sa sigurnošću šta želite u budućnosti, ali je sigurno da želite promjene. Za to ste spremni sve učiniti, ali kada Vam se pruži mogućnost, Vi počinjete sumnjati. Razumljivo je da ste nesigurni, jer ne znate unaprijed što je sljedeći korak. Pred Vama je dobar tjedan! Ne samo da ćete biti više povezani s prijateljima, kao i sa s kolegama na poslu, već će Vam i korist od drugih biti od koristi. To je važno znati. Također ćete komunicirati s kreativnim, umjetničkim vrstama. Na neki će način Vaše sudjelovanje s drugima dovesti do veće interakcije sa širokom javnošću. Mogli biste potaknuti ljude na veliko razmišljanje ili postizanje ambicioznog cilja. Šefovi i ljudi na vlasti spremni su Vas slušati. U međuvremenu zasučite rukave i primite se posla. Kad govorimo o ljubavi i privatnom životu, otkrit ćete da će se i Vaš fokus na partnera i bliske prijatelje pojačati. Pa ipak, imat ćete više objektivnosti da te odnose vidite realnije i da vidite svoju ulogu u njima. To znači da možete vidjeti kako možete poboljšati svoj stil odnosa s drugima – glavni bonus. Kad govorimo o zdravlju, ovog tjedna ćete primijetiti probleme s probavom.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Namjeravate biti organizirani, produktivni i učinkoviti u svemu što radite. O da, u predstojećem razdoblju postavljate ljestvicu visoko. Iskustvo će Vam biti veliko ako se potrudite pametno raditi. U međuvremenu, budite strpljivi i tolerantni u ophođenju s drugima jer biste se mogli osjećati iznervirano. Budite ljubazni. Ovog tjedna možete imati manjih problema s financijama. Moguće je da ćete imati više izdataka u odnosu na prihode, stoga biste trebali odgoditi neke stvari za bolja vremena. Ni slučajno nemojte posuđivati novac, već pokušajte štedjeti. Kad govorimo o ljubavi, moguće je da će partner ovog tjedna imati više poslovnih obaveza, zbog čega će se manje posvetiti Vama. Nemojte paničariti, iskoristite to vrijeme za njegovanje starih hobija. Prirodno, to će se preliti i na druga područja Vašeg života i odlučit ćete ići na dijetu, jesti zdravije, piti manje alkohola i više vježbati. Ovo zvuči kao ozbiljna preobrazba!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete dobiti mogućnost da poboljšate kvalitetu svog života. Otkrivaju se tajanstvene mogućnosti koje svakako trebate primijetiti. Uz to, pokazuje se i jedna neočekivana promjena u financijama, čak će i sreća stajati pored Vas. Sretnici! U privatnom životu, planete Vam sada garantiraju zabavu. Zaključak je da se želite dobro zabaviti! Uzmite godišnji odmor ako možete. Ako ne, napravite mini odmor vikendom. Uživajte u sportskim događanjima, zaigranim aktivnostima s djecom, romantičnim interakcijama, umjetnosti i bilo kojoj prilici da izrazite svoj kreativni poriv. Romantika će sigurno procvjetati. Nova ljubav je moguća za neke od vas, dok će postojeće romantične veze postati još nježnije i uzbudljivije. Ne bojte se, nećete zaboraviti posao. U stvari, imat ćete puno energije za naporan rad, impresivan! Zdravlje je također dobro, ali i dalje posvetite dovoljno brige balansiranom načinu prehrane. Sad nemojte konzumirati teško probavljive namirnice, jer u protivnom možete imati problema s probavom.