Astro

Tjedni Horoskop: 26.12. – 01.01.

admin 23. prosinca 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN

Retrogradni Merkur počinje u Vašem sektoru karijere 29. Promaknuće koje ste tražili u ovo doba prošle godine moglo bi konačno biti moguće. Ali još je potrebno obaviti nekoliko razgovora prije potpisivanja ugovora. Iskoristite ovo vrijeme da razmislite o tome što cijenite u vodstvu. Kako možete bolje strukturirati svoje dane tako da možete živjeti primjerom, ne samo na poslu nego i u osobnom životu?

BIK

Retrogradni Merkur počinje 29. u Vašem sektoru putovanja. Ako idete na putovanje nakon praznika, budite spremni na kašnjenja u zračnoj luci ili na pogrešnu komunikaciju u hotelu. Zapamtite da su ponekad najbolji dijelovi putovanja iznenađenje! Dok čekate svoju kasnu prijavu, možda otkrijete najnevjerojatniji restoran u gradu. Pokušajte se prepustiti trenutku – bit će Vam više zabavno!

BLIZANCI

Merkur ide retrogradno u Vašem sektoru zajedničkih resursa 29. Novac koji su Vam dugovali otprilike u ovo doba prošle godine iz zajma, nagodbe ili otkupa mogao bi konačno doći na Vaš bankovni račun! Ali ne dok ne prođete kroz posljednji krug pregovora. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana razmišljat ćete o tome kakva Vam je emocionalna i financijska potpora potrebna da biste se osjećali utemeljenije.

RAK

Merkurove postaje retrogradne u Vašem sektoru partnerstva 29. Sljedećih nekoliko tjedana razmišljat ćete o tome zbog čega su Vaše najtrajnije obveze uspjele. Bez obzira ulazite li u novu vezu, dovršavate važan ugovor ili se useljavate kod novog cimera, još uvijek postoji toliko nepoznanica o Vašoj situaciji. Dio procesa je otpustiti svoju potrebu za kontrolom i vidjeti što će se dogoditi.

LAV

Retrogradni Merkur počinje u Vašem dnevnom sektoru 29. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana pregledat ćete svoj tijek rada. Kako se možete spriječiti da ne izgorite samo kako biste spojili kraj s krajem? Ovaj tjedan bi Vas također moglo zateći da se vratite u teretanu, pregledavate mogućnost udomljavanja psa ili razmišljate o tome kada ste posljednji put radili suhi siječanj dok razmišljate o povratku strukturiranijem načinu života.

DJEVICA

Retrogradni Merkur počinje 29., dajući Vam prostora za pregled prošlih umjetničkih nastojanja i razmišljanje o romantičnim zavrzlamama tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Koja je svrha guranja naprijed u karijeri ako niste kreativno ispunjeni? Što Vas Vaši budući ljubavnici uče o Vašem identitetu? Iako se ovaj tjedan sve čini izuzetno ljupkim, trebali biste usporiti stvari s novim utakmicama. Dopustite da se odnosi otkriju s vremenom.

VAGA

Dana 29., Merkur ide retrogradno u Vašem domu i obiteljskom sektoru, i osjećate veliki deja vu kada su u pitanju neki tekući problemi u Vašoj životnoj situaciji. Sudoper je prepun, susjedi su glasni, a čak ni cvijeće ne može sakriti loše vibracije! Ono što se nije moglo riješiti u ovo doba prošle godine trebalo bi pronaći rješenje tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Kompromis je na Vašoj strani pa upotrijebite te pregovaračke vještine!

ŠKORPION

Merkur ide retrogradno u Vašem sektoru komunikacije 29. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana svakako dobro provjerite e-poštu i poruke prije nego što pritisnete “Pošalji”. Lako je reći pogrešnu stvar pod ovim utjecajem pa pokušajte biti strpljivi s bilo kakvim pogrešnim sporazumijevanjem. Također se možete osjećati pozvanim da se vratite u kontakt sa starim prijateljima ili posjetite mjesto u susjedstvu koje niste posjetili neko vrijeme. Zašto ne biste ponovno postali redoviti gost?

STRIJELAC

Merkur – planet komunikacije i detalja – kreće retrogradno u Vašem sektoru novca 29. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana pregledat ćete svoje proračune i razmisliti o tome što cijenite. Kako je Vaša obitelj utjecala na Vaš odnos prema novcu? Kako imati partnera (ili ne) utječe na Vašu vlastitu vrijednost? Ako očekujete ček, svakako pratite jer se fakture gube pod tim utjecajem.

JARAC

Retrogradni Merkur počinje 29. u Vašem znaku, čineći ovo razdoblje pregleda i razmišljanja o Vašem identitetu, imidžu i zdravlju. Ako ste se osjećali iscrpljeno, sada je vrijeme da se vratite svojoj rutini vitamina, masaže i pijenja puno vode. Ovo je također odličan tjedan da očistite svoj ormar kako biste vidjeli koji komadi se mogu donirati, a koji se mogu vratiti u redovitu rotaciju.

VODENJAK

Merkurove postaje retrogradne u Vašem nesvjesnom sektoru 29. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana bit ćete u liminalnom prostoru dok se krećete između poslova, odnosa ili obiteljskih obaveza. Ono na što ste trenutno usredotočeni nije zamišljeno da bude nešto što traje zauvijek, ali je zamišljeno da Vas nečemu nauči. Potpuno se posveti ljubavnoj vezi ili nastupu, čak i ako je to samo za sada.

RIBE

Imali ste nekih poteškoća s obitelji ili u životnoj situaciji, i budimo realni, morate se preseliti. Retrogradni Merkur počinje 29. u Vašem sektoru prijateljstva, vraćajući Vas u kontakt sa starim prijateljem koji ima podstanarsku ili slobodnu sobu. Iako može potrajati malo dulje nego što biste željeli da razradite detalje, imate podršku svoje zajednice da Vas odvede u bolji prostor. Ne ustručavajte se kontaktirati!