FOTO by IMDb

Film

Channing Tatum kao milijarder koji mami žene na svoj privatni otok

admin 25. travnja 2024.

Pogledajte trailer za novi nadolazeći hit "Blink Twice" koji podsjeća na Netflixov "White Lotus"

Prve dvije sezone serije “White Lotus” oduševile su brojne kritičare i gledatelje oštrom satirizacijom visoke klase i oštrim kritikama njihovog kulturnog nemara.

Vođen sličnom radnjom, sprema se novi filmski hit “Blink Twice” pod režijom Zoë Kravitz, koja će osim svog redateljskog debija predstaviti i glavnu ulogu, svog zaručnika – Channinga Tatuma.

U fokusu radnje je lik Channinga Tatuma koji predstavlja karizmatičnog tehnološkog milijardera koji posjeduje privatni otok.

Nakon jedne zabave poziva Fridu i Jess na svoj otok, a sve na prvu izgleda kao jedan obični višednevni odmor. Nepotrebno je reći kako sve nije savršeno kako izgleda i uskoro će se početi događati stvari na koje Frida i Jess nisu bile spremne.

I sam trailer je pomalo uvrnut, a počinje zlokobnom notom, s krvavim Tatumom koji prilično ležerno govori: ‘Dakle, svi su mrtvi. Kako bi bilo da počnemo ispočetka?’

Jesmo li upravo odletjeli na otok milijardera s hrpom stranaca? Pijemo šampanjac, jedemo nevjerojatnu hranu” – komentiraju Frida i Jess stigavši na otok. Ali stvari počinju biti pomalo uznemirujuće kada Slater krene uzimati njihove telefone uz zaključak: “Ne morate učiniti ništa što ne želite”.

Trailer zatim otkriva da je zaborav važan dio filma jer izgleda da se neki gosti ne mogu sjetiti nekih događaja te krenu kovati urotu da otkriju tajnu otoka.

Kao dobra kombinacija filmova White Lotus, Knives Out i Get Out vjerujemo da će ovaj film nadmašiti sva tri navedena te da će se Zoë Kravitz predstaviti kao odlična producentica.

Naravno, svemu će pridonijeti i mega popularnost glavnog lika koji će sigurno privući velik broj gledateljica.

Osim njega uloge tumače i Haley Joel Osment, Adria Arjona, Kyle MacLachlan, Simon Rex, Christian Slater, Liz Caribel te Geena Davis, a film će svoju premijeru imati 23. kolovoza.