Astro

Tjedni Horoskop: 21.12. – 27.12

admin 20. prosinca 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna!

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Sada je pravo vrijeme da uvažite kritike drugih, no ne samo one pozitivne, Poslušajte i negativnu stranu, jer tako možete doći do važnih informacija, no izbjegnite svađe s nekim od Vaših kolega jer Vam to u budućnosti može nanijeti velike štete! Mišljenje drugih sada Vam može poslužiti ako želite mijenjati neke svoje navike kako bi u Vaš život stigle mnoge dobre stvari, jer je Vam upravo to i potrebno. Najvažnije od svega, slušajte svoju intuiciju. Previše oklijevate kada trebate donijeti važne odluke, no ovog tjedna Vam takav pristup može veoma naštetiti; donijeti pravu odluku od ključne je važnosti, zahvaljujući čemu možete krenuti putem željenih rezultata. Kad govorimo o privatnom životu, mnogima je potrebno slobodno vrijeme, ali ipak nemojte planirati dodatne programe, jer ćete biti potrebni svojoj obitelji. Čak i Vaš partner ima neke planove na koje do sada niste obraćali pozornost, stoga će biti mnogo toga za rješavati i nadoknađivati tijekom ovog tjedna, što se pokazati zabavnim tijekom blagdana. Vaše zdravlje će biti uredu. Oslobodite se stresa u brzoj šetnji.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna većinu glavobolja može Vam uzrokovati Vaš posao. Nekako imate osjećaj da to nije pravi posao za Vas što Vam se nikako ne sviđa. No u jednom trenutku svatko može imati takav osjećaj: da nije na putu prema ispunjenju svoje karme, ali ovog tjedna to možete promijeniti. Zahvaljujući Vašem talentu, sada ćete iskoristiti specijalnu priliku, zbog čega ćete biti jako ponosni na sebe. Tijekom ovog tjedna najveći problem se pokazuje na području financija jer ćete morati potrošiti veliki iznos novca na nešto što nije planirano. Svakako se savjetuje oprez. Na ljubavnom području će Vam biti potrebno da se malo povučete, ali nećete o tome željeti razgovarati s partnerom. Naime, Vi mislite kako će partner pomisliti da ga ne volite. Tako ga vrlo lako možete povrijediti, stoga budite oprezni. Mjesečni horoskop za zdravlje nije dobar. Malo ćete biti depresivni, a to stanje će izazvati i stres. Nešto nedostaje Vašem organizmu i ako to ne nadoknadite na vrijeme, mogu nastati dodatni problemi.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Vaše samopouzdanje će Vas poticati da pokušate nešto, za Vas nepoznato, jer imate osjećaj da su Vaše sposobnosti dovoljne da bez ikakve pomoći riješite sve zadatke. Na radnom mjestu obično tiho i mudro sve promatrate, ali sada primjećujete neke međuljudske odnose na koje nikad niste niti pomišljali. Ali ne trebate time razbijati glavu. U predstojećim danima nećete biti raspoloženi za to da radite u timu, već želite samostalno obavljati poslovne zadatke i u tome Vas podržava i tjedni horoskop. Sada trebate dati sve od sebe i iskoristiti ovu nevjerojatnu jedinstvenu priliku! Što se tiče financijskog stanja, ne pokazuju se promjene, stoga trebate pripaziti koliko trošite. Možete očekivati probleme u partnerskom odnosu, jer Vi uvijek od muhe napravite slona. Često se događa da nakon neke svađe ne slušate svoje srce, već zbog ponosa imate komplikacije što će imati dugoročne ozbiljnije posljedice. Kada govorimo o zdravlju, pripazite na način odijevanja, odjenite se u skladu s vremenskim uvjetima.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu možete imati uspjeha ako primijetite mogućnosti koje Vam se pružaju, naravno, ako iste iskoristite. Na radnom mjestu možete napredovati, a to će se naviše vidjeti u povećanju plaće. Međutim, trebate se čuvati ljubomornih osoba i tuđih negativnih energija! Ovaj tjedan služi za razmišljanje; zvijezde sugeriraju da razmislite o tome što Vam nedostaje u životu i u kojem pravcu želite ići dalje. Potrebne su promjene kako biste krenuli onim putem kojim možete stići do unutarnjeg mira, ali i do poboljšanja na području financija. U posljednje vrijeme osjećate kako ste konačno na pravom putu. No ovog tjedna dogodit će se nešto što će Vas jako uznemiriti. Jedan problem, davno zaboravljen, isplivat će na površinu. Za rješavanja ovog problema bit će Vam potrebna pomoć obitelji, stoga nemojte oklijevati obratiti im se za pomoć. U prosincu doista imate mogućnosti učiniti nešto po tom pitanju. Horoskop za ljubav predviđa napetost u partnerskom odnosu, stoga trebate izbjegavati bilo kakve konflikte. Zdravlje je odlično, osjećate kako ste puni energije i spremni ste na sve izazove.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete imati jako puno posla, stoga trebate vrijedno raditi. Nebesa Vam pružaju izvanrednu priliku i pokazuju Vam zanimljiv smjer kojim trebate ići. Vjerujte, nepoznato je sada dobar pravac, čak i ako ne obraćate pažnju na nebeske znakove. Ovog tjedna se Vaš život lagano vraća u normalu. Prošli ste kroz razdoblje poteškoća što Vas je i psihički iscrpilo. Uz to, osjetili ste negativne posljedice na području emocija i financija, no sada stiže pozitivan preokret. Zvijezde Vam savjetuju da uklonite sve negativno što Vas okružuje i okrenete novi list. Krenite s ostvarenjem Vaših želja i planova još ove godine! Dobra je ideja ako priznate greške koje ste učinili u posljednje vrijeme. Uz to, bilo bi dobro da se zapitate kako ste se odnosili prema drugima tijekom tog razdoblja, posebice prema partneru. Horoskop za zdravlje poručuje da izbjegavate mjesta prepuna ljudi.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Dobar položaj zvijezda pomaže Vam da stvorite dobre mogućnosti za rješavanje problematičnih situacija, bilo da je riječ o kupoprodaji ili pronalaženju novog radnog mjesta, u svakom slučaju ovog tjedna će se sve pozitivno riješiti. A da ne govorimo o tome koliko će sreća biti na Vašoj strani. Ovaj tjedan je pogodan za rješavanje ozbiljnijih stvari, odnosno donošenje konačnih odluka. Stoga dobro razmislite što ste željeli ostvariti u prethodnom razdoblju i što trebate dovršiti da biste nastavili u novoj godini prema uspješnijoj i boljoj budućnosti. Što god sada započnete, nevjerojatne energije uspjeha će Vas u tome podržavati. Ako ste sigurni da Vas ne koče vlastiti strahovi, onda možete očekivati dolazak pozitivnih promjena na području financija, ali i u ljubavi. Tjedan je također dobar i za nova online upoznavanja; vrlo lako možete pronaći pravu osobu za sebe. Kad govorimo o zdravlju, potrebno Vam je malo više opuštanja, ali nemojte pretjerivati u piću i hrani.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

U predstojećim danima nećete postići ogromne uspjehe, no ovo razdoblje je idealno za razmišljanje o tome što se događalo prethodnih tjedana. Nebesa također podržavaju ovu analizu jer tako možete smisliti nove planove koje ćete kasnije moći i ostvariti. Sada ćete otkriti i nekoliko karmičkih zadataka. Imajte na umu kako je i svaki neuspjeh dobar za Vas jer iz toga možete nešto naučiti ili se razvijati te tako postići i obilje! To je svačiji istinski zadatak. Ovotjedni horoskop pokazuje zanimljive promjene na području financija, posebno za osobe koje su rođene u znaku Vage! Trebate obratiti pažnju na svaku mogućnost i iskoristiti prilike koje Vam se pružaju, jer u protivnom nećete ostvariti željene rezultate. Bit će prilika koje ne smijete propustiti, stoga ništa ne prepuštajte slučajnosti. Kad govorimo o ljubavi, dobra je vijest da sada zvijezde pozitivno utječu na Vaš ljubavni i obiteljski život. S gledišta zdravlje, čuvajte se prehlade, odjenite se u skladu s vremenskim uvjetima!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Imajte na umu da nećete napredovati ako samo o tome sanjarite. Došlo je vrijeme da se pokrenete! Stoga izađite iz svoje zone komfora kako ne biste ispaštali zbog toga što niste učinili ništa kako bi promjene stigle u Vaš život. Već početkom tjedna možete započeti s ostvarivanjem svojih ciljeva, neovisno o kojem životnom području je riječ. Vrlo lako ćete svladati sve prepreke jer Vas zvijezde u svemu podržavaju, pa i kada je u pitanju Vaš posao i napredovanje u karijeri. No važno je da znate da niste rođeni samo zbog toga da stalno izbjegavate prepreke. Vi imate veliki zadatak. Ništa Vam neće s neba pasti u krilo, već sami trebate stvoriti svoju sreću. Srećom ovog tjedna ćete biti u tome nezaustavljivi. Sreća se također pokazuje i u ljubavi jer Vaša veza kreće u novom, pozitivnom pravcu, stoga možete i pronaći partnera ako ste sami. Zdravlje će biti odlično, stoga se slobodno prepustite zabavama i uživanju, ali nemojte pretjerati. Nije Vam potreban mamurluk za blagdane.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna na Vaš horoskopski znak djeluju energije koje će Vam dati motivacije da ostvarite svoje planove i odradite važne poslove. Ovo razdoblje je pogodno da ugrabite jednu izvanrednu priliku koja Vam se pruža. No ako već duže razmišljate o jednoj stvari, sada je stiglo vrijeme da donesete odluku. Sada Vas ništa ne može zaustaviti u ostvarenju Vaših planova. Nemojte slušati što Vam drugi govore i ne dozvolite da Vam budu prepreka, jer ono što želite postići, to možete uspješno i odraditi, pa čak i samostalno. Neće ići sve glatko, jer će se dogoditi nešto što će generalno utjecati na Vas i na Vaše raspoloženje, no možete očekivati pozitivnu promjenu u nastavku. U partnerskoj vezi se pokazuju rasprave ako sami sebe dovedete u dvosmislenu situaciju pred partnerom. Obratite pažnju na Vaše zdravlje; potrebno je povećati unos pojedinih vitamina u organizam.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ništa nije onako kakvim se čini. Sada biste trebali sve malo dublje analizirati, jer postoji mogućnost da doznate nešto o osobi koju već duže znate; uvidjet ćete da nije onakva kakvom se predstavlja. Novčano stanje je sada sasvim dobro za osobe u znaku Jarca jer se pokazuje mnogo uspješnih prodaja, no pripazite da rasporedite svoje financije pametnije nego inače. Moguće je da napadno započinjete ovaj tjedan, a to će dovesti do toga da ćete u drugoj polovici morati užurbano raditi. Najbolje je da krenete obavljati sve na vrijeme kako biste imali vremena tražiti i druge prilike. Na ljubavnom području možete imati problema ako se uporno držite svog stava i mislite kako se samo Vaše mišljenje i stavovi trebaju uvažiti. Pripazite, jer će u suprotnom Vaš partner zbog toga biti napet i mnogo manje tolerantan. Ako niste u vezi, dopustite osobama da Vam se približe, jer Vas očekuje nova ljubav! Kad je riječ o zdravlju, Vaš želudac trenutno ne podnosi najbolje alkohol, stoga trebate malo pripaziti.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Puni ste motivacije jer ste i sami svjesni da pozitivne promjene neće doći same od sebe ako ne djelujete po tom pitanju. Za Vaš znak je karakteristično da ste puni motivacije, ali ipak često ne idete u pravom smjeru. I sada tražite mogućnosti, ali kao da je sve skriveno ispred Vas, mada tjedni horoskop pokazuje kako su Vam prilike nadohvat ruke, ali Vi to ipak ne primjećujete. Ako želite postići rezultate, onda je potrebno da budete ono što jeste. Nemojte se truditi kako biste ugodili drugima, nego se fokusirajte na svoje želje. Drugi Vas često povlače unazad, usporavaju svojim energijama. Uz to, ako u financijama ne stignu očekivane promjene, a Vi ste i dalje uporni, onda će se to promijeniti u budućnosti. Svakako obavijestite partnera o Vašim planovima jer možete dobiti dodatne korisne savjete i podršku koja Vam je potrebna. Odnos s partnerom može biti jako dobar, samo trebate malo bolje pogledati oko sebe. Što se tiče zdravlje, trebate više odmarati. Čak i ako primijetite manji pad energije, ovog tjedna to je jasan znak da ste pretjerali.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Često svoje vrijeme i energije ulažete u to kako bi drugi postigli svoje ciljeve te zaboravljate da i Vi imate neostvarene snove, zbog čega uvijek zaglavite na nekom nivou koji Vama nikako ne odgovara. No dobra vijest je da će ovotjedni zadaci na poslu okupirati Vašu pažnju i odvesti Vas u željenom smjeru. Horoskop predviđa moćne, pozitivne promjene ako skupite hrabrosti i izađete iz svoje zone komfora te učinite nešto kako biste postigli uspjehe. Pravi potezi ovog tjedna u Vaš život mogu donijeti značajne događaje o kojima niste ni sanjali! Najbolje je da vrlo dobro razmislite o tome je li vrijeme za drugačije poteze. Ako je Vaš odgovor potvrdan, tjedni horoskop će Vam pružiti svaku prilike da postignete značajne promjene što će Vam donijeti i osjetno poboljšanje u financijama. U partnerskoj vezi ćete biti u harmoničnom odnosu, posebice za blagdane. Možete računati na svog partnera jer će Vas podržavati u svemu. Ovih dana možete uživati u eksplozivnom zdravlju, stoga provodite više vremena na svježem zraku kako biste se osjećali još bolje.