Astro

Tjedni Horoskop: 18.10. – 24.10.

admin 15. listopada 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Sada ćete biti podržani snažnom pozitivnom energijom. Tipovi orijentirani na suradnju bit će Vam najbolji prijatelji. Konzervativni pristup neophodan je u financijskim pitanjima. Kasnije se energija počinje mijenjati i nuditi više raznolikih i zanimljivih ljudi. Ovo je sretno vrijeme za svaki novi početak. Međutim, možete se naći na raskršću. Raditi cijelim srcem ono do čega Vam je stalo bolji je izbor nego raditi na nečemu što Vam se ne sviđa za veću plaću. Idealno je vrijeme za sve što Vam omogućuje putovanje ili plasiranje svojih ideja široj publici. Mogli biste ovog tjedna imati savršenu ravnotežu optimizma i realizma kada je ljubav u pitanju. Ako ostanete vjerni svojim vrijednostima i osobnim uvjerenjima, oni će Vas odvesti do ljubavi ispunjene integritetom, svrhom i predanošću. Ako ste u vezi, Vi i Vaš partner mogli biste se dogovoriti oko teme o kojoj ste prethodno raspravljali. Koje olakšanje! Kad je riječ o zdravlju, napetost može biti katalizator bolnih, ukočenih mišića. Budite posebno oprezni ako vježbate – polako. Prvo se zagrijte kako ne biste pogoršali bol u mišićima. Postoji i mogućnost zastoja ako pokušate ići brže nego što ste spremni. Slušajte svoje tijelo i radite s njim, a ne protiv njega. Što više s njim surađujete, bolje ćete razumjeti svoje potrebe.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo može biti jako sretno razdoblje za Vas. Priključite se kako biste pomogli ili podržali druge na poslu. Vaša stalna, pouzdana energija čini Vas cijenjenim članom bilo kojeg tima. Ovo je moćno vrijeme za svaki novi početak. Neka područja Vašeg radnog života koja su bila zaustavljena ili odgođena konačno se kreću naprijed, stoga je idealno razdoblje za dugoročno planiranje i organiziranje za budućnost. Možda ćete morati raditi prekovremeno. Učinite to zbog vlastitog osjećaja postignuća. Kad je riječ o ljubavi, primjena dubinske psihologije i duboko kopanje kako biste se suočili s bilo kojim romantičnim bolnim pitanjima koja biste mogli imati moglo bi biti mnogo lakše postići ovog tjedna. Bit ćete spremni suočiti se s istinom o svemu što Vas može spriječiti u postizanju zdrave ljubavi za kojom žudite s drugom osobom. Dok analizirate ove blokade, možda će Vam biti mnogo lakše doći do djelotvornog rješenja za njihovo uklanjanje. Zbog nestrpljenja možete doživjeti jedan ili dva zdravstvena problema. Ako se oporavljate od ozljeda ili bolesti, nemojte žuriti niti početi raditi previše prerano. Energije Vas čine nemirnijim nego inače. Neće pomoći ako ne slušate svoje tijelo. Radite samo ono za što ste sposobni, a ne ono što mislite da možete. Duhovno ozdravljenje može pomoći u podržavanju bilo kojeg trenutnog liječenja.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovo može biti intenzivno razdoblje. Veliki izazov bit će slaganje s drugima. Učinite što je više moguće. Ovo je najbolje vrijeme za razgovor za posao ili povezivanje s drugima kako biste poboljšali svoju situaciju. Možete zablistati u bilo kojem okruženju koje okuplja veći broj ljudi. Ostanite mirni kad se osjećate pod stresom ili frustrirano. Riješite se svega što Vam više ne služi. Pazite da govorite istinu i izbjegavajte pretjerivanje. Ovo je dobro vrijeme za korištenje tehnologije i učenje novih vještina. Kad govorimo o ljubavi, horoskop pokazuje razdoblje harmonije, učvršćujući svaku neizvjesnost između Vas i partnera. Obećanja koja ste dali jedno drugom vjerojatnije će nego ikada biti ispunjena. Ako ste slobodni, možete se veseliti razgovoru sa svojim bivšim partnerom. Da, točno – ovo je nešto čemu se možete veseliti, a ne bojati se! Zatvaranje koje ste trebali u tom poglavlju svog života konačno dolazi. U posljednje vrijeme možda ste previše usredotočeni na sebe. Iako je važno ostati u odličnoj formi, neće biti dobro ako svaki manji simptom pripisujete nekoj bolesti. Izađite na svježi zrak i pokušajte se opustiti. Zaboravite na sebe na neko vrijeme i osjećat ćete se bolje nego ikad. Vaši snovi mogu imati neke korisne informacije o Vašem zdravlju. Zapišite ih.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je jednostavno vrijeme za suradnju. Međutim, mogli biste biti neobično lijeni. Držite se ustaljenih procedura. Energija je pozitivna za pisane prezentacije i javno oglašavanje. Odličan je tjedan za svaki novi početak. Selektirajte obaveze po važnosti i bolje se organizirajte. Dobro je vrijeme i za predah. Ravnoteža rada i odmora je najbolja. Nadređeni će imati dobro mišljenje o Vama, ali energija bi Vas mogla dovesti u sukob s tvrdoglavim ljudima koji ne vole kompromise. Radite sami što je više moguće. Osobne navike možda nisu najromantičnije pitanje o ljubavi i odnosima, ali svakako su važne. Način na koji Vi i partner zaista možete živjeti zajedno važan je dio svakodnevnog života i zahtijeva pažnju. Srećom, ovog tjedna Vi i Vaš partner trebali biste moći lako riješiti sve razlike u vašim navikama koje vas muče. Ako ste sami, dobit ćete savjet od bliske osobe o problemu koji je vezan uz Vaš ljubavni život. Što se tiče zdravlja, svemir Vam daje poticaj energije koji će se odraziti na sva područja Vašeg života. Pomoći će Vam da preuzmete odgovornost za svoju dobrobit sada. Imate priliku razmisliti o svojim zdravstvenim ciljevima i sastaviti akcijski plan. Stvorite živopisne slike o tome kako se želite osjećati i izgledati te vježbajte vizualizaciju sebe u svom novom tijelu. Ta će taktika upaliti!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Vi ili Vaš bliski suradnik mogli biste imati beskompromisan stav o ispravnom putu kojim trebate krenuti. Uspješni timovi moraju naučiti uravnotežiti mišljenja i doprinose svih. Neka dugogodišnja odgađanja koja podupiru Vaše interese u karijeri konačno se počinju kretati. Unutar predanog poslovnog odnosa moglo bi doći do velikog flerta. Ogorčenje može zakuhati ispod površine, stoga pripazite! Tjedan Vam povećava mogućnosti u ljubavi i odnosima. Vi i Vaš partner mogli biste odlučiti postati ekskluzivni, zaručiti se ili useliti zajedno. Možda sviraju i svadbena zvona! Ako ste potpuno slobodni, budite otvoreni za razgovor s nekim koga ste odbijali u prošlosti. Moglo bi se zaista isplatiti dati nekome drugu priliku. Iako ponekad stvari odrađujete površno, jako ste zabrinuti za svoje zdravlje. Ovo je jedno područje u kojem možete prihvatiti izazov ili tvrdoglavo odbijati priliku da budete bolje. Samosabotaža je jedina stvar koja Vas može spriječiti da dosegnete svoj vrhunac – osjećaj da ne zaslužujete biti uistinu dobro. Ako ste krivi za ovo, morate prestati.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Potreban je velikodušan kompromis ovog tjedna. Postoje ograničeni resursi koji podupiru nešto do čega Vam je stalo i mogli biste se osjećati sasvim sami. Ovo nije vrijeme za akciju. Jednostavno dajte sve od sebe s onim što imate. Postoji opasnost da bi strah, pogrešna komunikacija ili nerealna očekivanja mogli donijeti nesreću. Budite što iskreniji i jasniji. Stari način na koji ste pristupali stvarima više ne funkcionira. Problemi oko poštenog postupanja mogu izazvati brige, ljubomoru i otuđenje. Možda ćete Vi i Vaš partner ovih dana lakše uživati u udobnosti doma, što Vama i partneru znatno olakšava prilagođavanje navikama jedno drugoga. Ako ste se nedavno preselili kod svog partnera, možda ćete biti sretni kad vidite da ovo prijelazno razdoblje prolazi glatko. Za one koji su potpuno slobodni, mogli biste biti isključeni ovog vikenda kada netko napravi neželjeni napredak prema Vama. Možete vidjeti namjere ovo osobe, odmah osjetiti da Vas samo pokušava iskoristiti. Vaš osjećaj će biti ispravan! Zdravstvena pitanja više nisu glavni prioritet. Sav trud koji ste učinili kako biste poboljšali svoje zdravlje sada bi se trebao isplatiti. Kako bi Vas potaknulo da se osjećate još bolje, uključite se u pozitivne, skladne odnose koji Vas nadahnjuju i podržavaju. Gajenje takvih prijateljstava pomoći će Vam da napredujete. Pridruživanjem nekoj sportskoj grupi ostat ćete entuzijastični i osnaženi dok ćete imati podršku da ostanete na putu.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Nešto se mora pokrenuti kako bi se pojavile nove metode. Ako ste spremni žrtvovati dragocjena očekivanja, naučit ćete u tom procesu nešto važno. Sastanak tima s jasnim planom može stvoriti konsenzus. Otpustite li stare načine razmišljanja i djelovanja, doći će vrijeme snažnih i pozitivnih promjena. Prianjanje uz prošlost blokira protok mogućnosti. Dobro se snalazite u inovacijama i vrijeme je sada! Razgovor o Vašim dugoročnim planovima s partnerom nešto je što bi Vas moglo nasmijati ovog tjedna. Ne bježite od bilo kakvih razgovora koji se trebaju dogoditi oko zajedničkih odgovornosti u vašoj vezi. Također možete razgovarati o svojoj predanosti jedno drugome. Srećom, vjerojatno ste oboje na istoj stranici. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga novog u petak. Ta Vam se osoba može činiti kao da je sve što ste željeli. Mogli biste se osjećati kao zarobljeni. Duboko u sebi znate da je ovo dobro vrijeme da se posvetite svome zdravlju. Ako imate stalne zdravstvene izazove, mogli biste se pretvoriti u detektiva dok dođete do izvora problema. Budite temeljiti, a da pritom ne budete opsjednuti. Dopustite životu Vam donesu prave tretmane. Ne morate sve učiniti sami. Srećom, ovo vrijeme je izvrsno za stupanje u kontakt sa konzultantom ili zdravstvenim stručnjakom.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Prepreke na poslu možete prevladati samo ako ste 100 posto spremni pustiti sve. Promjena kojoj se odupirete i dalje će biti problem. Tek kad se predate i prihvatite poraz, mogu se pojaviti nove mogućnosti. Sada pristupite opuštenijem pristupu. S vremenom će se stvari popraviti. Prijateljstvo je vitalni dio svakog dobrog posla. Ovo razdoblje potiče razvoj veće bliskosti s ljudima koje viđate svaki dan. Ovog tjedna zaista možete biti pametni kad su u pitanju ljubav i odnosi. Tjedan će Vam omogućiti da se vratite unatrag i dobro pogledate sve misli i mentalne obrasce za koje znate da Vas samo sabotiraju u Vašem životu. Revidirajte taj scenarij i podsjetite se da, kako bi netko bio vrijedan Vaše ljubavi i naklonosti, mora se uzdići tamo gdje ste Vi. Nikada ne biste trebali misliti manje o sebi! Horoskop za zdravlje Vam poručuje da ne riskirate. Svakodnevno uzimajte vitamine za jačanje imunološkog sustava. Možda se nalazite u situaciji u kojoj se osjećate ranjivo, a to može utjecati na Vaše opće zdravlje. Sve što možete učiniti da povećate svoju vitalnost dat će Vam veće samopouzdanje. Dajte si priliku da se opustite na kraju dana. To će Vam pomoći da ostanete jaki.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Možda ste sada u stisci snažnih osjećaja. Ne skrivajte nikakvu želju da se izrazite. Događaji zahtijevaju veću fleksibilnost i mogli biste vidjeti kako žonglirate s više odgovornosti odjednom. Događaji mogu donijeti situaciju koja Vas prisiljava da donesete odluku o svojoj karijeri. Budite što iskreniji prema sebi pred bilo kakvom kritikom. Sve što izgubite u ovom trenutku bit će na kraju najbolje. Vaš šarm je snažan. Budite velikodušni sa svojim vremenom i stručnošću, pomozite drugima. Tjedan je također sretan za putovanja i kontakte na daljinu. Tjedan Vas nastavlja blagoslivljati u ljubavi i dinamici odnosa. Ne samo da se vjerojatno osjećate pozitivnije i sigurnije u svoje ljubavne mogućnosti, nego biste također mogli biti u snažnoj fazi iskazivanja ljubavi koju želite, zahvaljujući čistoj vjeri koju sada imate u ljubavi! Stvari postaju još slađe ove srijede: što Vam omogućuje da pronađete riječi koje opisuju ono što najviše želite u svom ljubavnom životu. Najbolji dio? Možda nećete imati problema obaviti posao potreban za pretvaranje ovih snova u stvarnost. Čini se da je sve ili ništa što se tiče Vašeg zdravlja. Dajte sebi priliku da napravite potrebne promjene za njegovanje zdravlja. Potaknite se primjerima koje su dali drugi. Radite na tome da omiljeni sport postane svakodnevna aktivnost. Ako imate zdravstvenih problema, ovo je sjajno vrijeme da ih riješite i započnete proces mijenjanja svojih najgorih navika u bolje.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Učinite što je više moguće sada. Možda nećete imati priliku postići sve što ste planirali ovog tjedna, ali osjećat ćete se bolje ako ste organizirani. Dobri odnosi na poslu sada mogu biti posebno korisni. Ne ustručavajte se zatražiti ili ponuditi pomoć. Raspršeni tok energije počinje popuštati. Sastanci sa suradnicima izvan posla mogu izgraditi moral. Ovo je dobro vrijeme za reorganizaciju ili pregled onoga što ste već postigli. Što više učinite da zadovoljite suradnike ili kupce, bolje ćete rezultate uživati u bilo kojem području. Moguće je da ovog tjedna niste baš realni u ljubavnim pitanjima. Možda ste skloni fantazijama o nesretnom ljubavnom scenariju. Možda, ako ste u vezi, imate neka nerealna očekivanja od svog partnera. Srećom, ovog tjedna stiže svemirska podrška koja će Vam pomoći da držite noge na zemlji i otvorite oči prema stvarnosti Vaše trenutne situacije. Čemu žurba da izgledate dobro? Čini se kao da ste tek nedavno zaboravili svoju potragu za postizanjem tijela iz snova. Sada se to vratilo s osvetom. Bolje je uzeti si vremena i polako raditi na tome. Super zdravlje i sjajan izgled ne mogu se razviti u jednom danu. Potrebna je predanost. Budite manje opsesivni oko toga. Ako uživate u procesu izvrsnog osjećaja, ostat ćete s njim.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vjerojatno ćete sada biti puni entuzijazma i energije. Postoji opasnost da biste mogli biti pretjerano optimistični u pogledu toga koliko možete učiniti odjednom, usporite. Sada možete bilo koga nagovoriti na bilo što. Ovo je moćno vrijeme za svaki novi početak. Budite spremni pronaći alternativno rješenje za tvrdoglavi problem. Događaji će zahtijevati da upotrijebite sve svoje diplomatske vještine kako biste ostali na dobroj strani suradnika ili kupaca. Ovo je izvrsno vrijeme za bilo koji timski zadatak ili javnu prezentaciju. Podijelite s drugima svoje ideje s povjerenjem. Možda će se činiti da ovog tjedna imate čaroliju! Stvari bi se mogle dogoditi tako lako da imate osjećaj kao da mašete svojim čarobnim štapićem i zapravo činite da Vam se stvari događaju u životu i ljubavi. U srijedu postoji mogućnost da ostvarite svoje najveće nade, želje i snove. Sada možete pretvoriti bajku u stvarnost! Ako ste već u vezi, onda ćete sa svojim partnerom možda uživati radeći na zajedničkoj težnji. Budite spremni slaviti njegov uspjeh. Pronalaženje prave ravnoteže važno je kada je u pitanju zdravlje. Ponekad zaboravite na svoje tijelo u entuzijazmu da eksperimentirate s novim idejama i metodama. Postoji razina tjelovježbe koja Vas možda neće učiniti olimpijskom kvalitetom, ali će Vas održati u odličnoj formi. Ako to pronađete, bit ćete zadovoljni i bit će lakše ostati na kursu.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Brinite se sada o klijentima i suradnicima. Ljudi će cijeniti Vašu promišljenost. Ovo je razdoblje sreće za bilo kakav novi početak, sjajno vrijeme za napore u izgradnji tima, poput seminara ili vikend predavanja. Očekujte sretno i energično iskustvo. Vrlo je vjerojatno da se suočavate s nekim velikim izazovima ili promjenama koje bi mogle utjecati na Vaš rad, stoga se posvetite istraživanju novih pravaca. Može biti stresno ako pokušate preuzeti previše stvari odjednom, a šefovi mogu biti prezahtjevni. Tjedan može biti prosječan u odnosima. Vremenska ograničenja mogu razviti izazovne situacije sa Vašim partnerom. Pogrešna komunikacija ili praznine u ljubavi i romansi mogu Vam izazvati stres. Pokušajte ne zapovijedati ili preopteretiti partnera. Dajte mu prostora i isplanirajte s njim malo putovanje kako biste riješili stvari. To bi moglo pomoći da se ljubav i razumijevanje ponovno rasplamsaju. Ako ste slobodni, zaslužujete partnera i ljubav zbog koje blistate. Vjerujte da ćete u budućnosti moći pronaći tu ljubav. Što se tiče zdravlja, možda Vas je previše zabave izmorilo. Postoje utjecaji zbog kojih Vaš um i mašta rade prekovremeno. Osjećat ćete se bolje ako se brinete za sebe, dobro spavate i ostanete opušteni. Lagano i redovito vježbanje pomoći će Vam da ostanete u formi i riješite se napetosti. Osjećat ćete se svježije ako vježbate. Joga ili tai chi mogu Vam pomoći ako nađete dobrog učitelja.