Astro

Tjedni Horoskop: 11.01. – 17.01.

admin 10. siječnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete uravnoteženi i dobro raspoloženi, a to će biti tako zahvaljujući tome što se svi problemi lijepo redom rješavaju oko Vas. Sada slijedi doista harmonično razdoblje u Vašem životu, i ako to iskoristite kao temelj za napredak, onda ne postoji nemoguće za Vas na području karijere i novca. Vaš tjedan započinje s testom na radnom mjestu. Dobro ćete se snaći, a Vaš ponos će Vam pružiti dovoljno energije za ostale dane u tjednu. Trebate primijetiti i mogućnosti koje se nalaze ispred Vas, jer Vam još ovog tjedna to može donijeti ozbiljno poboljšanje u financijama. Već na samom početku tjedna trebate dobro rasporediti svoje vrijeme ako ne želite da Vam loše upravljanje vremenom izazove pomutnju u svim obavezama. U partnerskom odnosu također se očekuje harmonija, a to je tako jer ste i Vi mirniji. Generalno, osobe koje su u dužoj partnerskoj vezi, mogu računati na to da će veza dosegnuti viši nivo. Ako nemate partnera, onda Vam se netko može svidjeti na prvi pogled. Generalno, Vaše zdravlje je u redu. Ali trebate malo pripaziti kad je u pitanju stres. Potražite opuštanje u omiljenim aktivnostima.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Predstojeći dani će biti puni obaveza, ali će ipak biti uzbudljivi za osobe rođene u znaku Bika. S jedne strane će Vam se to sviđati, dok će Vas s druge uhvatiti umor. Ostavite dovoljno vremena i za odmor. Ako ništa drugo, spavajte dovoljno noću. Tjedni horoskop pokazuje nova događanja i to trebate iskoristite ako je Vaš cilj privlačenje novca! Ovih dana ćete sve jasnije vidjeti, a to će Vam pomoći u svakodnevnom donošenju odluka. Još ne znate što biste trebali učiniti kako biste na poslu imali veće prihode tijekom ovog mjeseca. Ovo je razdoblje hrabrih odluka, stoga Vam je potrebna pomoć obitelji i vjernih prijatelja kako ne biste napravili pogreške! Vaš partner će Vas zavoditi, a razlog tome je što zračite pozitivnim energijama. Možete mu uzvratiti istom mjerom te udijeliti i poneki kompliment. S partnerom uspješno rješavate probleme, a to kod mnogih budi zavist. Potrudite se da to tako i ostane. Samcima u ljubavi slijedi novost koja je ujedno i dobra vijest, jer se napokon može ispuniti Vaša stara želja. Sada se nalazite u najboljem mogućem razdoblju, ali trebate i Vi učiniti potrebne korake da to doista tako i bude. Kad je riječ o zdravlju, horoskop Vam savjetuje bolju samokontrolu.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ako netko voli red i organizaciju, onda ste to Vi. Nažalost, ovog tjedna nećete imati vremena za to. Kada je ovako kaotična situacija, samo se fokusirajte na bitne stvari i vjerujte u sebe da ćete uspješno pronaći balans između obaveza. Taj balans Vam je potreban i u financijama, samo trebate doznati na koji način obilje stiže do Vas! Horoskop pokazuje kako ćete ovog tjedna dobiti radosnu vijest. Ova vijest je vezana uz jedno važno pitanje koje Vas je dugo opterećivalo. Te dobre energije će utjecati i na Vašu karijeru i bit ćete mnogo efikasniji te imate više dobrih ideja nego inače. Vjerojatno će uslijediti promjena i u financijama, stoga i dalje postižite uspjehe na tom području. Osjećate kako se približavaju promjene u Vaš život. Predstojećih dana se na više načina očekuje promjena sudbine i kreće novo poglavlje. Bit ćete mnogo pozitivniji, a te promjene će se dogoditi na svakom životnom području! U ljubavnom životu se očekuje jedno iznenađenje koje je ujedno i radostan preokret, a omogućuje i dobar nastavak. Horoskop za zdravlja skreće pažnju na pojačan unos vitamina.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna slušajte svoje predosjećaje jer ćete dobiti bitne informacije. Ako tako učinite, onda na poslu možete sve jasnije vidjeti i donijeti dobre odluke. Kada je riječ o financijama, ovo je dobar tjedan ako želite nešto prodati i treba Vam više novca. Neovisno je li to automobil, nekretnina ili nešto treće što možete prodati po dobroj cijeni. To će Vam itekako dobro doći ako trenutno nemate neke druge ideje kako doći do dodatnog prihoda. Vi osjećate da sve već probali i učinili kako biste ovog tjedna postigli dobre rezultate. Ako ipak u tome ne uspijete, imajte na umu da to nije Vaša greška. Tjedni horoskop poručuje kako trebate prepoznati imate li negativne energije oko sebe, tj osobe, jer ako one postoje, to će otežati razvoj karijere i priljev novca! Vaš partner će imati super ideju koja će biti idealna za ovu zimu. Ako ste samac, onda ovog tjedna isprobajte online stranice za upoznavanje. Što se tiče zdravlja, ovo razdoblje promjena će Vas malo umoriti, stoga se više posvetite sebi.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će Vam svaki dan otežavati konflikti i bit ćete napeti, ali to je sve zbog utjecaja planeta. Ove negativne energije kruže ovo svih, stoga ne blokiraju samo Vas. Upravo zato se možete dogoditi da dođe do rasprave s više osoba s kojima ste inače u dobrim odnosima. Moguće da ćete morati mnogo toga istrpjeti kako biste savladali sve poteškoće da izbjegnete rasprave s drugima. Ponekad imate osjećaj da svi blokiraju Vaše napredovanje. Uz to, te negativne energije utječu loše i na područje financija, zbog čega se očekuje više izdataka ovog tjedna. Bilo bi dobro da se već sada pripremite za malo lošije razdoblje u financijama. Nemojte se ograničavati na određene stvari jer ćete tako propustiti priliku za nevjerojatne stvari. Sagledajte stvari iz drugog kuta, jer tako možete otkriti i one tajne poruke koje su tu za Vas! Prema tjednom horoskopu, pokazuju se fantastični znakovi za promjene na području posla, ako ste otvoreni za promjene. U ljubavi će ipak biti napetosti, ali to Vas neće previše opterećivati, jer zbog svog optimizma sve možete dobro podnijeti. Budite svoji, pratite svoje predosjećaje i onda ćete ići u dobrom pravcu. Horoskop također savjetuje da ne ignorirate simptome koji se pojave. Neovisno koliko blagi bili, posjetite svog liječnika na vrijeme.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Sve češće rutinski obavljate svoj posao i nije Vam teško napraviti ono što drugima predstavlja problem. Ako priželjkujete unaprjeđenje, onda se ovog tjedna očekuje lavina promjena, a to će se najviše pokazati na području financija. Unatoč tome, ovog tjedna neće izostati rasprave, čak se može dogoditi da ćete imati svađu s kolegama i bliskim prijateljima. Ne volite biti u društvu onih osoba koje Vas stalno guše, a to ćete ovog tjedna teže izbjeći. Prema tjednom horoskopu, trebate se paziti svih oblika negativnosti, kao i osoba koje donose takve energije u Vaš život. Trudite se dobro raspodijeliti novac, ali ipak uvijek isklizne iz Vaših ruku. Horoskop pokazuje kako je ovog tjedna velika vjerojatnost da ćete imati dodatne izdatke. Ako nemate posao, sada ćete pronaći odgovarajuće radno mjesto. U financijama se za nezaposlene vide znakovi neočekivanih pozitivnih promjena. Jedino upozorenje je da ovog vikenda ne trošite novac. Horoskop za ljubav pokazuje iskrenost i harmoniju i ovo je idealan tjedan da sredite neriješene probleme. Osobe rođene u znaku Djevice ovog tjedna uspješno mogu privući osobu s kojom će biti sretni do kraja života. Nemojte oklijevati ako ste samac jer sada i Vi možete nešto učiniti za svoju sreću. Zdravlje je odlično, Vaša razina energije je na zavidnom nivou.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Bit će mnogo stresnih situacija na poslu, a ni financije se neće odvijati kako bi trebalo. Zbog toga će osobe u partnerskim vezama biti napete i sada vrlo lako možete uvrijediti svog partnera ako kažete nešto neprimjereno. Sve negativne situacije će imati jak utjecaj na Vas, a posljedice se mogu izraziti kroz fizičke simptome! Ovo razdoblje će brzo proći. Trebate razmisliti što govorite ovog tjedna, jer nekoga vrlo lako možete uvrijediti ili će netko čuti neku informaciju o kojoj ništa ne bi trebao doznati. Uz to, vidi se i upozorenje na poslu, jer će Vaši nadređeni primijetiti neku grešku za koju ne bi trebali znati da se dogodila. Nećete imati puno sreće na poslu, dok je u financijama upravo obrnuto. To može biti idealna prilika da uštedite novac za kišne dane. Kada je riječ o ljubavi, sada je najbitnije da ne pravite ljubomorne scene, Vaša veza je stabilna i sačuvajte mir. Tjedan je pozitivan s gledišta zdravlja.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Nije uvijek lako ostati smiren, ali horoskop Vam upravo to savjetuje. Ako ovog tjedna budete radili užurbano stvari, to neće biti korisno za Vas. Vaš partner će se odlično prilagoditi Vašim ispadima, ali ga unatoč tome možete iznervirati. Horoskop Vas moli da se umirite. Pripazite da barem s partnerom budete umjereni. Najmanje strpljenja ćete imati za obavljanje svog posla i za rutinske poslove oko kuće. Ako ne znate zašto ste toliko nervozni u posljednje vrijeme, onda biste trebali u samoći trebali potražiti odgovor. To je veoma važno, jer od sredina tjedna na poslu možete očekivati nagradu u obliku povišice ili unaprjeđenja. Svjesno koračajte prema svojim ciljevima i gradite svoju karijeru, to je razlog zašto će Vaša motivacija i dalje ostati jaka. U ljubavi mnogo toga možete učiniti da sačuvate harmoniju u vezi ako nije Vaša riječ uvijek posljednja. Ako ste još uvijek sami, onda trebate biti obazrivi kada je riječ o novim poznanstvima. Općenito ćete biti dobrog zdravlja. Jedino se preporučuje da pripazite s alkoholom.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ono što ne ide, to nemojte forsirati. Nemojte biti agresivni prema sebi i drugima. Previše očekujete od sebe i upravo takav pristup će biti vrlo neugodan i za druge oko Vas. Vi preuzimate previše posla na sebe. Sada biste trebali razmisliti što je zaista važno, a što može čekati, jer se vrlo lako možete premoriti, a još trebate ostaviti vremena i za obitelj. I sami znate da Vam je potrebna promjena kako biste u potpunosti bili zadovoljni sa svojim životom. Morate izaći iz ove rutine kako biste bili puno sretniji. Ovog tjedna možete iskoristiti prilike koje Vam se pružaju, samo nemojte sjediti prekriženih ruku! Ovog tjedna ćete provoditi vrijeme s prijateljima koje dugo niste sreli, a čak se može pojaviti i stara ljubav koja će malo uzburkati emocije. Ako ste samac, onda ostavite dovoljno vremena i za opuštanje, jer ćete na jednom užurbanom mjestu pronaći svog budućeg potencijalnog partnera. Prema horoskopu za zdravlje, trebate više spavati. Uz to, neće Vam škoditi ako se malo i zabavite tijekom sumornih dana tjedna.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Iz nekog razloga Vam nedostaje samopouzdanja. Zbog toga sada teže primjećujete sve one dobre stvari koje Vam se događaju ovog tjedna, a možete postići mnogo više nego što mislite na prvi pogled. Ovotjedne energije Vam donose uspjeh pod uvjetom da u svojoj blizini nemate osobe koje nemaju najbolje namjere prema Vama. Nećete biti raspoloženi za obavljanje zadataka, ali ih ipak trebate odraditi. Bilo bi dobro da se što prije uhodate u ritam, jer se jedino tako možete vratiti u rutinu. Osjećate da Vam slijedi mnogo više od života, nego što trenutno imate. Horoskop za ljubav pokazuje jako dobre znakove. Ako ste nedavno bili povrijeđeni od strane druge osobe, sada to vrlo lako možete oprostiti, zbog čega ćete stvoriti harmoniju u svom životu. Ako ste još uvijek sami, postoji mogućnost za novo poznanstvo ovog tjedna. Sada nemojte ništa raditi užurbano, jer možete imati manju nezgodu. Velika je mogućnost za povrede ligamenata nego inače, stoga se krećite vrlo pažljivo.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Trenutno osjećate da ste previše napeti kako biste efikasno odradili sve što trebate obaviti ovog tjedna. Ipak, sreća je na Vašoj strani i na Vas djeluju te dobre energije, jer su Vam iste prijeko potrebne. To čak ima dobar utjecaj i na posao, naime to Vam može omogućiti napredak, ali i ozbiljno poboljšanje na području financija. Sada Vam je pruženo sve kako biste u kratkom vremenskom roku krenuli s realizacijom Vaših ciljeva; ugrabite sve prilike koje Vam se pružaju. Ovih dana ćete imati mnogo novih ideja kako biste mogli napredovati ili se približiti svojim ciljevima. Ovo su jako dobre ideje, ali Vas ipak nešto vuče unazad i ne znate kako krenuti putem ostvarenja istih. Ipak su jako važni prvi koraci jer više ne možete čekati. Slijede Vam neobična uzbuđenja pred krajem tjedna, posebice ako ste još uvijek sami. Posao i ljubav će se preplitati, odnosno ta osoba koja stiže kao ljubav u Vaš život je netko koga poznajete s posla ili ćete je upoznati kroz svoju karijeru. Kada govorimo o zdravlju, bitna je tjelovježba i redovito kretanje, jer se Vaša fizička strana sada stavlja u prvi plan i zato je bitno da obratite pažnju na pravilan način prehrane!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Nemojte provoditi svaki dan užurbano tijekom ovog tjedna, jer horoskop pokazuje greške vrebaju upravo zbog toga. Na radnom mjestu sada mogu primijetiti Vaše pogreške, pa čak i one najmanje. To znači da možete imati i gubitak novca ako niste oprezni i pažljivi. Svaki problem možete spriječiti ako se malo opustite i usporite tempo, a to će još i poboljšati Vaše zdravlje. Sada ćete biti dobro raspoloženi, a uz to imate osjećaj da Vas prati sreća. Iz manjih znakova primjećujete kako sada slijedi bolje razdoblje u Vašem životu. Vaši prihodi će se povećati ako radite ono što volite i čemu se maksimalno posvećujete. Sada će se i drugi prema Vama odnositi s poštovanjem, a Vi ćete imati mnogo više razumijevanja za osobe u Vašem okruženju. Vrlo lako možete uočiti tko je pravi prijatelj, a tko lažni. Čak možete otkriti još neke nove stvari o Vašem partneru. Ostavite kvalitetnog vremena za partnerski odnos, jer sad ono zajednički provedeno vrijeme čini čuda. Vaš ljubavni život će sada biti odličan. Zdravlje je u redu. Kako biste održali zdravu kilažu, obratite više pažnje na pravilan unos kalorija.