Astro

Tjedni Horoskop: 04.04. – 10.04.

admin 01. travnja 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Vaša ambicija je jaka kako tjedan počinje. Naći ćete podršku za djelovanje u bilo kojem području gdje znate da ste dobro pripremljeni. Energija u utorak i srijedu snažno podržava vašu želju da napredujete. Pažljiv, konzervativan pregled financija pomoći će. Ovo je sretno vrijeme za umrežavanje i razmišljanje s ljudima koji dijele vaše interese. Budite iskreni ako se suočite s preprekama na svom putu. To bi moglo dokazati pristup pozitivnoj transformaciji vaše situacije. Možda je vrijeme da sagledate svoje trenutne romantične težnje i odlučite jesu li još uvijek valjane – ili čak realne. To bi moglo učiniti da se osjećate kao balon koji se ispuhuje jer shvatite da ne dobivate baš ono što uistinu želite po pitanju ljubavi. Možda od partnera ne primate ljubav na način na koji biste trebali ili, ako ste slobodni, mogli biste očajavati da nema dobrih izgleda. Ohrabrite se. Novi početak dolazi! Ovaj tjedan uvodi fazu u kojoj možete postići pozitivan napredak na putu ka wellnessu. Skloni ste biti vrlo sporadični u svojim pokušajima da održite određenu razinu kondicije. Važno je pronaći načine da budete dosljedniji ako želite postići dobre rezultate iz svoje prehrane i programa vježbanja.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete se ovog tjedna osjećati posebno energični zbog doprinosa korisnih, pozitivnih suradnika. Svejedno, konzervativan pristup izgradit će najbolje temelje za budući uspjeh. Pregledajte ili ponovite sve što nije u skladu s vašim standardima. Ovo je također pozitivan trenutak za popravak ili nadogradnju bilo koje tehnologije vezane uz posao. Energija u petak potiče fleksibilniji pristup. Ako inzistirate na tome da ste u pravu, možete otuđiti nekoga tko će vam trebati u svom kutu. Vaš trenutni status veze, bez obzira na to kakav je, možda će vas ovog tjedna malo odbaciti. Ako ste u vezi, možda ste toliko usredotočeni na obveze u ljubavnoj vezi da vam je teško osjetiti bilo kakvu strast. Ako ste nevezani, mogli biste se brinuti da ćete zauvijek ostati sami, jer nitko ne zadovoljava vaše standarde. A ako ležerno izlazite s nekim, mogli biste inzistirati na obvezi te osobe samo kako biste stavili etiketu na stvari – čak i ako u svom srcu znate da one stvarno nisu za vas. Nemojte se smiriti samo da biste se smirili! Vrijeme je da razmislite o tome kako isplativo uložiti u svoje zdravlje. Zvijezde vas potiču na veliko razmišljanje kako biste postigli velike rezultate. Ako ste razmišljali o postavljanju kućne teretane, pravo je vrijeme da planirate kako to možete učiniti. Ako još niste kupili članstvo u teretani, pogledajte okolo, pronađite onu koja vam odgovara i prijavite se.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan će vjerojatno donijeti zvjezdane prilike. U isto vrijeme, stvari se još neće pokrenuti. Provedite vrijeme zapisivanjem konkretnih ciljeva za budućnost. Možete postići ono u što vjerujete i prema čemu radite. Držite ove ciljeve tamo gdje ćete ih svakodnevno vidjeti i gledajte što se događa! Pregledajte ili ponovite sve što znate da nije vaš najbolji posao. Četvrtak i petak su pozitivni za savjetovanje mentora ili održavanje sastanaka osoblja. Vaša bi vas kruta uvjerenja mogla sputavati od ljubavi ovog tjedna. Možda ste vezani uz određenu filozofiju, onu koja vodi do onoga što je sada postalo pogrešna skripta koja se iznova i iznova čita u vašem mozgu o stvarima srca. Čak i ako je ova ideologija funkcionirala za vas u prošlosti, vjerojatno vam sada stvara prepreke ili bolove. Dobro je ispitati kakav bi taj proces razmišljanja mogao biti i kako ima potencijalno štetan učinak na vaš ljubavni život. Suprotno tome, ako sve ide dobro s partnerom, možda ćete se ovog tjedna obvezati na pravno obvezujuću obvezu. Ovo je sjajno vrijeme za promjene na svim razinama. Međutim, najznačajnija promjena koju možete napraviti je u svom zdravlju i općem blagostanju. Imate dva tjedna da započnete novu zdravstvenu strategiju, onu koja će vam dati veću energiju, bolju građu, blistavu kožu i dubok osjećaj dobrobiti. Zaslužujete dati si najbolju priliku za nevjerojatnu budućnost.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan počinje s pomiješanim energijama. Napokon ćete imati više razloga za optimizam u vezi sa svojim izgledima, pogotovo ako pokušavate zadržati posao ili tražite nešto novo. Utorak je sretan dan za timski rad i utjecaj na suradnike iskazujući samopouzdanje i entuzijazam. Praktičan i konzervativan pristup najbolji je kako tjedan odmiče. U petak može doći do stresnih sukoba, stoga se potrudite tražiti kompromisna rješenja. Ogorčenost koja uključuje nešto što se dogodilo između vas i vašeg partnera mogla bi se graditi u vama. Možete se seksualno suzdržavati od svog partnera jer se emocionalno zatvarate zbog mentalne boli koju još uvijek nosite zbog potencijalnog problema među vama. Vrijeme je da to riješite! Ako ste slobodni, mogli biste osjetiti istinsku bol ovog tjedna, kao da u vašem životu nema nikoga tko bi vas podržao i volio — i nikada neće biti. Pokažite sebi radikalnu dobrotu i ljubav i znajte da će taj osjećaj proći! Doživjet ćete duboke promjene. Sada imate mogućnost transformacije bilo kojeg područja svog života koje odaberete. Najbolje mjesto za početak je sa svojim zdravljem. Usudite se pogledati svoj životni stil i usredotočite se na bilo koje područje koje uzrokuje da se osjećate manje nego fantastično. Ovdje biste trebali početi. Promjene ovdje će vam dati više energije i veću vitalnost nego ikada prije.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Sporo i postojano i dalje pobjeđujete u utrci kada su u pitanju interesi za posao i karijeru. Morate nastaviti raditi najbolje što možete s ograničenim resursima. Ponedjeljak može donijeti neke stresne sukobe s ljudima koji trebaju biti zvijezda ili koji jednostavno imaju radikalno različite metode za obavljanje istog posla. Ovo je sretan tjedan za preispitivanje planova, proračuna i procedura. Najbolje je usredotočiti se na nedovršeni posao, a ne započeti bilo što novo. Ovo bi mogao biti odlučujući tjedan za vas u ljubavi i vezama! Ako izlazite s nekim i stvari idu dobro, vas dvoje biste mogli na neki način produbiti svoju predanost jedno drugome. Ovo bi moglo izgledati kao bilo što, od zajedničkog useljenja do zaruka ili čak vjenčanja. Ako ste već u odnosu, možda ćete ili duboko osjetiti sigurnost i ljubav svog partnera ili se osjećati potpuno ugušeno u vezi. Mnogo ovisi o tome gdje trenutno stojite jedno s drugim. Samci Lavovi mogu čeznuti za predanošću. Pokušajte ukrotiti svoju frustraciju nesuradljivim spojevima i pričekajte nešto stvarno i trajno. Početkom tjedna napravite popis ciljeva koji će vam pomoći da postignete dobro stanje kakvo ste dugo željeli. Ovo nije vrijeme za nejasna razmišljanja. Iznad svega, potrebna vam je jasnoća namjere i odlučnost da prevladate sve zdravstvene probleme. Kada znate što želite, imat ćete veću želju da to i ostvarite. Totalni wellness vam je nadohvat ruke.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Energija ovog tjedna pozitivna je za traženje posla ili uspostavljanje kontakata koji podržavaju vaše interese. Bolje je završiti ono što ste započeli prije velike promjene. U srijedu dajte sve od sebe da dovršite svoje vlastite zadatke i izbjegavajte raspršivanje energije čak i ako se od vas traži da uskočite. Sredinom tjedna može doći do nesporazuma, stoga budite sigurni da svi imaju iste pretpostavke. Petak je sretan za pravne stvari i razgovore s ljudskim resursima o beneficijama. Svrha romantične veze je ono na što ćete se vjerojatno usredotočiti ovog tjedna- barem ako ste u njoj. Je li praktično? Iako ovo ne zvuči baš romantično, niste od onih koji će zaboraviti na stvarne svakodnevne stvari od kojih se život sastoji. Logika i ljubav se ne moraju suprotstavljati. Ako vam vaš partner ne pomaže da se brinete o poslu (bilo na domaćem, profesionalnom ili osobnom planu), tada biste se mogli početi osjećati kao da veza više nije zdrava – a možda i nije. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga i pokušati dogovoriti datum, samo da jedan od vas otkaže jer se razbolio. U redu je; događa se! Čini se da će vam se popis obveza još povećati. Bit ćete zauzeti u svojoj karijeri i jednako zauzeti druženjem. Da biste postigli onoliko koliko želite, morate imati pristup neograničenom izvoru energije. Način na koji to možete učiniti je doći u vrhunsko stanje. Vježbajte svakodnevno i jedite hranu koja je savršeno gorivo za vaše tijelo.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete imati osjećaj da ste na margini snažnih promjena koje se ne mogu zaustaviti. Možda biste željeli preuzeti vodstvo, ali mogli biste provesti više vremena pružajući podršku drugima. Ovog tjedna može postojati određena razina stresa koja zahtijeva humor i perspektivu. To je jedan od onih scenarija “kada ti život pruži limun, napravi limunadu”. Kašnjenja ili mehaničke kvarove potrebno je strpljivo prihvatiti. Gradite temelje za bolju budućnost. Pripremite se za pisanje važnog poglavlja u odjeljku o romantici vaše osobne životne priče! Ovo bi moglo ići na nekoliko različitih načina. Ako tek izlazite s nekim i stvari su vam preteške, vas dvoje možete nazvati to prekidom. Međutim, ako se stvari odvijaju dobro, mogli biste stvari učiniti ekskluzivnim. Za one u uspostavljenim vezama koji se ne osjećaju dovoljno cijenjenima od strane svojih partnera, ovo je vrijeme da progovore. Singl? Status vaše veze može se vrlo brzo promijeniti! Zvijezde vas ohrabruju da istražujete nove horizonte što se vašeg zdravlja tiče. Nemojte se držati provjerenih i pouzdanih metoda, jer je ovo najbolje vrijeme za odlazak u nepoznato. Pokušajte ne konzumirati previše masne hrane, jer to može utjecati na vašu jetru. Prije svega, uživajte u sportu i na svježem zraku.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Emocije i očekivanja ovog tjedna mogu narasti. Možda ćete htjeti krenuti u start sredinom tjedna samo da vas zaobiđe dugačak popis nedovršenih ili odgođenih situacija. Što više možete biti najbolji navijač svojih suigrača, brže možete prijeći na nešto zanimljivije. Ovog tjedna može doći do igranja moći među suradnicima dok se ambiciozniji tipovi bore za bolju poziciju ili veće priznanje. Budite mudri i tražite osobno zadovoljstvo izvan radnog mjesta. Moguće je da financijske ili fizičke obveze obitelji isisavaju entuzijazam iz vas i vašeg partnera. Umjesto postavljanja zidova koji međusobno blokiraju, razmislite o zajedničkoj izgradnji metaforičke kuće od cigle koja može izdržati svaku oluju. Sami? Nemojte prihvatiti ponudu člana obitelji da vas se s nekim spoji. Iz bilo kojeg razloga, ova osoba vjerojatno nije vaš tip. Nova energija ovog tjedna donosi vam prekrasnu priliku da se posvetite boljem zdravlju. Bitno je da vaše emocionalno zdravlje ima prioritet. Pazite da ne zakopate glavu u pijesak u vezi s važnim pitanjem. Ne pokušavajte se pretvarati da se to ne događa. Morate se suočiti s problemom direktno. Na taj ćete način primijetiti trenutačno poboljšanje vašeg fizičkog zdravlja.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Energija ovog tjedna podržava pažljiv pregled svega nedovršenog ili u tijeku. Ovo je moćno vrijeme da ponovno razmotrite bilo koji plan ili postupak i učinite ga učinkovitijim i učinkovitijim. Zapisivanje konkretnih ciljeva za nadolazeću godinu može biti moćna vježba. Nesigurniji ili uzbudljiviji tipovi cijenit će vaš miran i marljiv način. Možda ćete morati potaknuti druge da rade nešto prije, a da pritom ne pogriješe. Pripremite se za malo začina u svom ljubavnom životu! Konačno možete skupiti hrabrost da napravite prvi korak prema svojoj tajnoj simpatiji. Ovo nije vrijeme za stidljivost u stvarima srca. Nema rizika, nema nagrade! Ili, ako ste već u vezi, vi i vaš ljubavnik možda ćete uživati u puno više intimnog vremena zajedno. Čak je moguće da ćete se vas dvoje odlučiti za dijete! Vaše emocije su ovog tjedna pojačane i bit ćete osjetljiviji nego inače. Od ove točke nadalje, to će vam pomoći da obratite pozornost na dobivanje prave prehrane za svoje tijelo. Provjerite imate li alergije ili netoleranciju na hranu. Kada dobijete cijelu sliku, znat ćete što možete jesti i koji bi vam dodaci prehrani najviše odgovarali.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Možda biste željeli pokrenuti stvari na poseban način ovog tjedna. Ako ste na upravljačkoj poziciji, ovo je izvrsno vrijeme da potaknete više timskog rada tražeći od ljudi da podijele ideje. Vaš je posao pronaći sredinu koja odgovara svima. Srijeda je dan pune energije i izvrstan je za kontakte s kupcima. Može doći do nekih stresova zbog kašnjenja ili potrebnih revizija onoga što ste mislili da je već uklesano. Nemojte se obeshrabriti. Možda ćete se ovog tjedna osjećati pomalo sumorno zbog svojih romantičnih izgleda. Ako ste u vezi, moglo bi se osjećati kao da vas partner ne cijeni na način na koji znate da zaslužujete. Ako niste u potpunosti viđeni, saslušani i prihvaćeni takvi kakvi jeste u svojoj vezi, to bi sada mogao postati pravi problem. Za one koji su potpuno slobodni, moguće je da ovog tjedna trebate duboko poraditi na ljubavi prema sebi. Možda ste mislili da ste daleko dogurali u ovom području – i jeste – ali ovog tjedna treba još malo poraditi. Ne brinite, jer će se isplatiti! Četvrtak je fantastično vrijeme ovog tjedna za neke nove odluke. Zvijezde vam daju priliku da promijenite svoj program vježbanja, prehranu i sve tretmane koje možda primate zbog zdravstvenih problema. Vrijeme je novih početaka. Imate dva tjedna da se pokrenete i stvorite stil života koji vam donosi puno energije i sreće.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme kada vi i ostatak svijeta možda marširate u različitim smjerovima. Ego drugih ljudi ili potreba za kontrolom mogu vam staviti zube na rub. Možete biti vrlo ogorčeni ako ste na bilo koji način blokirani. Energija na poslu omogućit će vam istraživanje novih područja za uspjeh u karijeri. Očekujte da ćete morati pregledati ili ponoviti stvari koje su izgledale spremne za rad. U petak su moguće mehaničke poteškoće na koje treba obratiti pozornost. Partner bi vas mogao nazvati ledenom kraljicom ili kraljem ako ste u vezi. Taj stoički, ukočeni pristup baš se ne uklapa u većinu ljubavnih afera. Ako se suzdržavate od partnera ili čak potencijalnog ljubavnog interesa, zapitajte se zašto. Ovo je sjajno vrijeme da pomno pogledate svoje romantične strahove – čak se možete suočiti s njima! Ako to učinite sada, omogućit će vam da u budućnosti uživate u ispunjenijem ljubavnom životu. Dominantna energija koja teče kroz vašu kartu ovog tjedna povezana je s promjenom i transformacijom na najdubljoj razini. To znači da ćete zaroniti u sve aspekte svog bića i raditi na onim područjima koja su postala toksična. Također će vas potaknuti da jedete svježu hranu na dnevnoj bazi i izbacite nezdravu hranu, kofein i previše šećera.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan pun energije za vas i može donijeti sve vrste korisnih kontakata. Odvojite dodatno vrijeme u utorak i srijedu da pažljivo pregledate bilo koji prijedlog ili financijski plan. Dajte sve od sebe da završite ono što ste započeli. Možda ćete htjeti napraviti neke vrlo ambiciozne poteze sredinom tjedna kada energija kaže usporite. Obavljanje posla koji se čini dosadnim ili manje nego izazovnim i dalje je potrebno. Ozbiljniji i strukturiraniji pristup donosi najbolje rezultate. Ovog tjedna bit će važno sjediti sa svojim osjećajima i doživjeti ih u potpunosti, umjesto da ih pokušavate zakopati. To bi moglo dovesti do podsvjesne emocionalne boli zbog prošlih romantičnih iskustava. Razgovor o ovome s pouzdanim savjetnikom ili iscjeliteljem može učiniti sve! Čak i vođenje dnevnika o tome ili povlačenje ovog tjedna od svijeta trebalo bi vam omogućiti da se usredotočite na izlječenje srca. Događaju se razočarenja u ljubavi i potrebno ih je ožalostiti i u potpunosti osjetiti prije nego što ih pustite. Ovo je snažna prekretnica za vas, Ribe. Poštujte to. Ponekad se previše zaglavite u glavi i zaboravite da uopće imate tijelo. U srijedu je vrijeme da se prisjetite da svom tijelu dugujete zahvalnost. Možete pokazati svoju zahvalnost tako što ćete vježbati na dnevnoj bazi, jesti pravu hranu i suzdržavati se od svega što je loše za vaš sustav. Vrijeme je da značajno promijenite svoje prehrambene navike.