Astro

Tjedni Horoskop: 03.01. – 09.01

admin 02. siječnja 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Događaji mogu potaknuti val intenzivnih i ranjivih osjećaja. Izbjegavajte preuzimanje nepotrebne krivnje ili odgovornosti za događaje. Vaše dobro srce moglo je vidjeti kako se žrtvujete za dobro drugih. Kako Vas sreća održava zdravim, nesreća Vas čini prilično bolesnim. Učinite sve što možete da izbjegnete opsesivnu brigu. Zatražite pomoć u svakoj situaciji u kojoj trebate pojašnjenje ili podršku. Vrlo ste cijenjeni i suradnici će Vam priskočiti u pomoć. Ponekad se morate izgubiti da biste pronašli sebe! U redu je živjeti u pustinjačkom modu neko vrijeme ako je to ono što želite – a vjerojatno ćete se upravo tako osjećati ovog utorka. Neka ovo bude vrijeme za introspekciju, samorefleksiju i osobni rast. Iskoristite ovu priliku da se vratite svojoj duši i onome što je hrani. Sve se to na kraju vraća u Vaš ljubavni život, jer što se više povezujete sa svojom dušom, to više možete privući veze koje su potpuno autentične i smislene. Uz prepunu zonu zdravlja, čini se da se trudite ostati u formi i dobro. Ako patite od bilo kakvih trajnih simptoma, ovo je vrijeme da ih pregledate i izliječite. Razgovarajte s ljudima koji Vam mogu pomoći i po potrebi potražite drugo mišljenje. Može doći do kašnjenja u dobivanju rezultata testa. Budite strpljivi.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Očekujte produktivne nove kontakte ovog tjedna. Vaša sposobnost pronalaženja zajedničkog jezika može Vas istaknuti na sastancima. Vaša predanost i odanost Vašem poslodavcu zasjat će ovog tjedna. Četvrtak je sretan dan da tražite ono što Vam treba. Razgovori s drugim osobljem pružit će korisne informacije. Nemojte se bojati govoriti ono što trebate. Pripremite se za potpuno nova društvena iskustva koja bi mogla promijeniti putanju Vašeg ljubavnog života! Možda ćete sresti ljude kojima su u srcu Vaši najbolji interesi i slična filozofska stajališta kao i Vaša. Kao rezultat toga, barem jedna od ovih novih društvenih veza može se pretvoriti u nešto više od platonskog ako ste slobodni. Za one koji su već u vezi, Vi i Vaš partner biste se mogli pripremiti za zajedničku težnju koja će se ostvariti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. U svakom slučaju, spremaju se uzbudljive stvari. Budite realni kada je u pitanju trening, vježbanje i dijeta. Nemojte zagristi više nego što možete prožvakati. Horoskop sugerira da se možda kažnjavate, pogotovo ako ste se u prošlosti osjećali krivim zbog svoje težine ili kondicije. Krenite polako ili biste mogli potpuno odustati. Osobni trener mogao bi Vam pružiti poticaj koji Vam je potreban.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Blaženiji pristup pomoći će vam da uspješno riješite probleme koje možda imate sa suradnicima ili klijentima. Vaša brza dosjetljivost čini Vas izuzetno šarmantnim sve dok niste previše oštri u svojim primjedbama. Sredina tjedna može donijeti velike zahtjeve. Vjerojatno ćete žudjeti za tišinom i možda ćete morati zatvoriti vrata ili raditi sami. Isključivanje smetnji omogućit će Vam da budete produktivniji i manje pod stresom. Možda će Vas čekati neka velika jasnoća o financijama i intimnosti. Ako ste u vezi, to će pomoći Vama i Vašem partneru da riješite sve brige. Možda ćete se dogovoriti o tome kako se nositi sa zajedničkim dugom ili ćete imati iskren razgovor o tome što svakog od vas čini jedinstveno ranjivim. Bez obzira na detalje, oboje ćete biti spremni za novi početak. Ako ste sami, ovo je tjedan u kojem stvarno možete preobličiti svoje misli oko toga što jeste i što niste spremni podijeliti s nekim. Kad govorimo o zdravlju, možda pokušavate riješiti situaciju s hranom kuhanjem zdravih obroka za sebe i svoju obitelj. Ovo je svakako nešto čemu treba težiti. Vrijedi bilo kakvog vremena utrošenog na planiranje i pripremu. Zatražite pomoć djece i partnera kako biste olakšali posao. Utvrdit ćete da se osjećate bolje, imate više energije i uživate u prilici da se povežete sa svojom obitelji za vrijeme obroka.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Pod stalnim snažnim utjecajem zvijezda, vjerojatno ćete snažno iznositi svoje mišljenje. Ipak, pripazite na skupe pogreške. Najbolji je lagan i pažljiv pristup. Budite oprezni sa svojim radom; odvojite vrijeme za ispravljanje i provjeru svojih činjenica. Poslije srijede bit će mirnije. Moći ćete se usredotočiti na posao koji treba dovršiti. Možda ćete i dalje imati nekoliko prekida, ali općenito ćete biti produktivni. Budite posebno osjetljivi na osjećaje drugih ljudi. Ovo bi trebao biti obećavajući tjedan za vas u ljubavi! To zapravo može pomoći postojećoj ljubavnoj vezi; da razgovarate o ogorčenostima koje ste oboje možda predugo držali u sebi. Umjesto da se branite jedno pred drugim, možda ćete se oboje konačno osjećati saslušano. Ako izlazite s nekim, horoskop će Vam pomoći da stvari budu čvršće. To bi također moglo pomoći samcima da upoznaju nekoga novog. Čini se da Vas stres zbog problema u karijeri sprječava da se osjećate opušteno i mirno. To bi zauzvrat moglo imati štetan učinak na Vaše tijelo, koji će se s vremenom samo povećati. Pazite na sebe tako što ćete uskladiti posao i odmor, dobro jesti, pravilno spavati i vježbati. Svakodnevni treninzi izvrsni su za obnavljanje uma, duha i tijela. Nemojte biti radoholičar.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ostanite na svome i budite asertivni s nekim tko ne cijeni Vaše stajalište. Očekujte žongliranje s više zahtjeva. Možda ćete morati pronaći mirno mjesto na kojem ćete raditi kako biste mogli pobjeći od ometanja. Usporite i prisilite se da se koncentrirate. To može značiti privremeno stavljanje nekih projekata u zadnji plan. Emocije mogu biti izražene. Bez razmišljanja, možete reći nešto što će osjetljivi suradnik pogrešno shvatiti. Vjerojatno Vam se ovog tjedna spremaju neke ozbiljne prednosti! One mogu biti financijske, fizičke ili emocionalne. Vaš bi partner mogao učiniti da se osjećate kao da ste dobili na lutriji! Ako dobijete veliki financijski poticaj, mogli biste uživati i u dobiti. Vaš bi intimni život također mogao eksplodirati na najzadovoljniji način. Ako ste slobodni, možda ćete preispitati opciju zabavljanja s nekim s kim ste radili. Možda ga je bilo lako zatvoriti u prošlosti, ali novi početak je uistinu moguć u ovom trenutku. Dajte ljubavi šansu! Ako želite zategnuto tijelo, čini se da ste više nego spremni platiti da biste ga dobili. Želja da izgledate dobro u odjeći i van nje tjera Vas na neke ekstremnije mjere. Možda ćete se odlučiti za kupnju neke posebne opreme kako biste ključne dijelove tijela doveli u formu. Horoskop ukazuje da biste trebali provjeriti recenzije proizvoda prije nego što bilo što kupite.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan je idealan za kretanje u novom smjeru. Također podržava razvoj tima. Menadžeri trebaju zaposlenike s obukom, vještinama i resursima da daju sve od sebe. Uravnoteženo radno opterećenje koje podržava ljudske snage i njihovu potrebu da budu neovisni bit će najučinkovitije. Možete biti neobično zahtjevni prema suradnicima. Kraj tjedna izvrsno je vrijeme za razmišljanje o tome kako Vaš posao utječe na Vas fizički. Osvojili ste jackpot u ljubavi! Ovo je jedan od najboljih pokazatelja potencijala rasta u ljubavi i odnosima. Ako ste već duboko predani nekome, tada je gotovo zajamčeno da ćete Vi i Vaš partner uživati u još ekspanzivnijoj vezi u kojoj oboje rastete iz međusobne mudrosti i smisla za avanturu. Ako izlazite s nekim, veza bi mogla postati veća od života! Samcima također slijedi početak nečega novog s nekim nevjerojatnim. Mogli biste napraviti dva koraka naprijed i jedan korak unatrag što se tiče Vašeg zdravlja. Možda imate nemoguć ideal prema kojem radite, ali se osjećate krivim kada ga ne postignete. Ovo Vam neće dati rezultate koje tražite. Umjesto da ciljate previsoko, postavite dostižne ciljeve. Kada ih dosegnete, postupno podižite ljestvicu.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Svako područje u kojem se osjećate kao kod kuće dobro je mjesto za početak ovog tjedna. Vaša odlučnost i tvrdoglavost nadjačat će konkurenciju. Ljudi će se osjećati bolje ako misle da se njihovo mišljenje računa. Možda ćete sredinom tjedna osjetiti snažnu potrebu analizirati sve na što naiđete. Briga može učiniti da stvari izgledaju gore nego što zapravo jesu. Sigurno ćete sami sebi biti najgori kritičar. Važno je zauzeti opušten pristup. Uz to, u redu je ozbiljno se upustiti u komunikaciju svojih ljubavnih potreba ovog tjedna – zapravo, više je nego u redu! Ne gubite vrijeme kada je u pitanju ono što Vam je potrebno iz smislene veze. Također, Vaš ukus za spojeve možda je malo sazrio. Možda ste nekoga privlačili na temelju izgleda, kao jedan primjer, do toga da ste konačno željeli više sadržaja. To je napredak! Mogli biste osjećati veliki unutarnji pritisak, što se može izraziti kao fizički simptomi. Sada je možda dobro vrijeme da se oslobodite svake ljutnje. Pronađite način da izliječite glavne probleme, posebno one koji Vas muče već duže vrijeme i možda Vam jedu savjest. Što prije počnete raditi na njima, osjećat ćete se mirnije i punije energije.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete osjetiti snažnu želju da budete na nogama ovog tjedna. Moguće je da ćete biti kritizirani što ne pazite na sat. Važno je biti organiziran. Znajte što trebate učiniti i postavite upravljive rokove, razumno radno vrijeme i jasne opise poslova. Vaša potreba za raznolikošću je jaka. Razmislite o proučavanju nove vještine. Na kraju tjedna možda ćete učiniti nešto nervozno umjesto da stvarno znate što radite. Možda ćete imati pravu sreću u ljubavi. Ako ste već u vezi, onda biste se Vi i Vaš partner mogli veseliti određenom razdoblju u kojem ćete se oboje više zabaviti u ljubavnoj vezi nego što ste možda imali neko vrijeme. Možda čak odlučite imati dijete ili zajedno krenuti u kreativni projekt. Ako ste sami, nemojte se navikavati na to, neće dugo trajati. Prilika za ljubav dolazi Vam na putu. Pripremite se! Mogli biste imati koristi od praktične terapije ili nježne masaže. Terapijski dodir također bi bio dobar za Vas. Skloni ste patiti zbog stresa i naprezanja svakodnevnog života, ali nakon sesije iscjeljivanja odmah ćete se osjećati osvježeno i bolje. Drugi način na koji možete postići sličan učinak je tuširanje, koje pomaže Vašem duhu jer čisti Vaše tijelo.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je dobar tjedan za raditi stvari koje su zabavne. Tvrdoglavi ljudi koji inzistiraju da rade stvari na svoj način mogu biti frustrirajući. Nadživjet ćete svakog buntovnika u grupi. Provjerite jesu li važne informacije aktualne i lako dostupne u srijedu. To uključuje vođenje jasne evidencije i ažuriranih izvješća. Poravnanja zvijezde poboljšavaju Vašu sposobnost komunikacije na kraju tjedna. Dajte sve od sebe da budete dobar slušatelj. Dom i obitelj mogli bi Vam u ovom trenutku donijeti veliku radost u srce. Domaće blaženstvo između Vas i nekoga koga volite sada je vrlo moguće. Vas dvoje ćete možda provoditi više vremena jedno kod drugoga ili se čak odlučiti useliti zajedno. Vaša bi se obitelj također mogla proširiti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci! Ako ste slobodni, možda ćete biti više usredotočeni na stvaranje većeg osjećaja osobnog zadovoljstva i sigurnosti za sebe. Izgradite sebi domaću bazu i učinite je čvrstom, pridonijet će Vašem magnetizmu. Čini se da zdravstveni problemi trenutno ne predstavljaju preveliki problem, pogotovo ako ste voljni sami sebi upravljati tempo. Vaš glavni problem u ovom trenutku može biti stres. Predani ste napredovanju u karijeri. Ako se osjećate napeto, moglo bi Vam pomoći da napravite plan upravljanja stresom.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete malo manje poletni i nemirni kako tjedan počne. Prijateljstva na poslu se poboljšavaju kada ste u mogućnosti slušati i dijeliti s punom pažnjom. Sredina tjedna je vrlo društveno vrijeme. Možda ne želite raditi sami. Ovo je prekrasno vrijeme za grupne projekte i korištenje malo zabave za poboljšanje raspoloženja svih. Vrlo je cijenjen Vaš zabavan i optimističan način. Energija u subotu povećava Vašu osjetljivost na potrebe drugih. Vrijeme je da se uozbiljite u rješavanju Vaših ljubavnih životnih dilema – prošlih ili sadašnjih! Ako trebate razgovarati s partnerom, odvojite nekoliko trenutaka da mu priđete. Dopustite sebi da ostanete uravnoteženi, čak i ako je u prošlosti bilo povrijeđenih osjećaja, kako biste izbjegli bilo kakvu reakciju dok komunicirate o osjetljivim temama. Sve dok oboje želite riješiti probleme, trebali biste to moći učiniti bez ikakvih problema. Samci Jarci također imaju veličanstven potencijal za novi početak u životu i ljubavi. Uskoro biste mogli upoznati nekog novog! Učite kako se nositi sa stresom. Shvaćate koliko je važno slušati svoje tijelo i obratiti pažnju na poruke koje Vam ono pokušava poslati. Vrlo ste praktični, pa ćete brzo otkriti da ste nagrađeni kada se brinete o sebi, a kada ne, pa znate što možete očekivati!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna još uvijek postoji određeni rizik da će tuđa raspoloženja i sumnje izazvati probleme na poslu. Pokušajte vidjeti pozitivnu stranu svake situacije i budite vjerodostojniji. Prilike na poslu mogu Vam krenuti u prilog. Sredina tjedna je pozitivna za pronalaženje nove ili poboljšane pozicije. Budite strpljivi s kašnjenjima i komplikacijama ovog tjedna. Shvatiti svoj put nije toliko važno koliko uživati u onome što život nudi. Prihvatite sporiji tempo. Na pomolu je prekretnica u pitanjima vezanim za odnose. Ako ste radili neophodan posao kako biste svjesno osvijestili bilo kakve slijepe točke ili osobne okidače u ljubavi, onda ste na pravom putu da to uskoro postignete! Vrlo je vjerojatno da ste se našli u situaciji za situacijom samosabotaže kada je u pitanju romansa. Čak i ako ste trenutno u dobrim odnosima s partnerom, možda će nešto još uvijek potaknuti Vašu sreću. Ovog tjedna konačno biste mogli shvatiti da sve što Vas sputava može biti uzorak Vašeg vlastitog dizajna! Imajući to na umu, sada doista možete znati da imate sve što Vam je potrebno da se oslobodite ovoga. Horoskop sugerira da biste sljedećih tjedan dana imali koristi da promijenite plan prehrane. Ako možete slijediti dijetu voća, povrća, sokova i vode nekoliko dana, dat ćete svom sustavu priliku da se odmori i oporavi. I Vi ćete se početi osjećati puno bolje. Probajte i vidite rezultate.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je pozitivan tjedan za zabavu i pronalaženje ljudi koji cijene sve što radite. Utorak može biti frustrirajući. Situacije koje bi trebale dobro funkcionirati možda neće pružiti udobnost ili zadovoljstvo koje očekujete. Prilike za karijeru bit će veće ako ste dobro njegovani i dobro odjeveni. Odnosi s klijentima postaju komplicirani ako ste beskompromisni. Možda se osjećate nesigurno i pretjerano reagirate u nedužnoj situaciji. Zadržite smisao za humor! Pripremite se za velike promjene u ljubavi, Ribe – na sreću, sve bi trebale biti pozitivne! Tjedan će Vam donijeti razne mogućnosti, kako u životu, tako i u ljubavi. Ulazite u nevjerojatno povoljan ciklus, onaj koji Vam može pomoći da rastete u skladu s postojećim partnerom ili Vas dovesti do potpuno nove osobe s moći da radikalno promijenite svoj život na bolje. Bilo stara ili nova, ova veza vjerojatno ima puno za ponuditi u svim vrstama različitih područja života. Pripazite na neke nevjerojatne prilike s drugima! Čini se da Vaše zdravlje dobro napreduje, ali s aspektima u Vašoj zoni partnerstva, možda ćete se morati više opustiti, Mogli biste imati koristi od nekog duhovnog ili energetskog iscjeljivanja. Možda ćete također otkriti da balansiranje čakri, akupunktura, akupresura ili druge slične terapije mogu pomoći u ublažavanju emocionalnih problema koji bi mogli biti uzrok fizičkih problema.