Astro

Tjedni Horoskop: 02.11. – 08.11.

admin 30. listopada 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop sada obiluje u pozitivnom smjeru. Konačno jedan tjedan, za koji se može reći da je sretan za rođene u znaku Ovna, zahvaljujući čemu predstoji uzbudljivo razdoblje. Posebno na poslu možete računati na neočekivane situacije koje će Vam pomoći u napretku. S financijske strane, horoskop također ukazuje na pozitivne stvari. Sada Vas ništa ne može zaustaviti u ostvarenju Vaših planova. Nemojte slušati što Vam drugi govore i ne dozvolite da Vam budu prepreka, jer ono što želite postići, to ćete uspješno i odraditi, pa čak i samostalno. Neće izostati ni poslovni uspjesi, osim ako niste na najnižoj poziciji u poslovanju. Ovog tjedna će Ovnovi biti mnogo otvoreniji nego inače. Kod Vašeg partnera može doći do ljubomore, čime trebate znati upravljati na vrijeme. Kad govorimo o zdravlju, općenito ćete se osjećati vrlo dobro, ali pripazite da se dovoljno opuštate. Duge jesenske šetnje mogle bi Vam biti od pomoći.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Prema ovotjednom horoskopu, Vi se bavite više tuđim stvarima, a ne svojima. Mnogi će Vas potražiti s njihovim problemima, a to nikako nećete moći izbjeći. Možete im pomoći dobrim savjetima i to je u redu, ali isto tako od njih primate sve te negativne energije koje Vaše probleme samo pojačavaju. Vi se nećete opterećivati s nebitnim stvarima. Pitanje je samo što je doista potrebno, a što je nepotrebno, odnosno bitno ili nebitno. Sada ćete biti malo realniji i shvatit ćete da i najmanja sitnica ima jako veliko značenje i priliku za Vas. Ljubavni život će poremetiti neka spletkarenja, a Vi morate trebate odlučiti imaju li smisla ta ogovaranja. Moguće je da je netko samo ljubomoran na Vašu sreću. Ako prodajete nekretninu, ovog tjedna će se javiti jedan ozbiljan kupac. Posebnu pažnju obratite na to što unosite u svoj organizam. Preporučuje se izbjegavanje alkohola i brze hrane, jer u protivnom možete imati problema sa želucem.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će na Vas utjecati sve loše, stoga ćete biti tvrdoglavi i nećete biti raspoloženi za druženje s drugima. Za Vas je sada i najbolje da posvetite pažnju samo sebi, jer zahvaljujući spiritualnim energijama, sada možete razumjeti i shvatiti tko ste Vi zapravo i kojim putem biste trebali krenuti. Štoviše, i sami počinjete biti svjesni da su potrebne promjene. Posebno ako ste nezaposleni ili želite novi posao. Na radnom mjestu se pokazuju neki problemi ili nesuglasice sa suradnicima na poslu. Prebrodite ove poteškoće, jer svima se ponekad javljaju problemi i za to sigurno postoji i neki razlog. Horoskop za ljubav pokazuje ljubomoru kod Vas ili partnera. Ako se Vama netko udvara, onda obavezno držite oko na partneru. Uz to, obratite pažnju na svoje zdravlje. Slušajte svoj organizam. Ako osjetite da nešto nije u redu, obavezno posjetite svog liječnika.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ako postavite redoslijedi važnosti svih obaveza, uspješno ćete obaviti mnogo više toga i nećete trebati žuriti. Sada je najbolje da se fokusirate samo na kvalitetu. Ako se ne fokusirate dovoljno na ono što radite i užurbano radite, to nećete biti dobro, čak nećete ni primijetiti znakove koji Vam mogu pomoći u napretku. Imat ćete puno energije, što će najviše utjecati na Vaše raspoloženje ali, nažalost, to ne vrijedi za financije. Već neko vrijeme osjećate da Vam slijedi samo toliko i to trenutno trebate prihvatiti. Vaš ljubavni život će biti kompliciran i imate osjećaj da ni komunikacija nije kakva bi trebala biti, a nedostaje i razumijevanja. Započnite jedan iskren razgovor i pokušajte srediti Vaše odnose. Samci će vrlo lako upoznati nove osobe ovog tjedna. To ne znači nužno da ćete pronaći partnera, ali ćete upoznati jednu osobu koja će postati dobar prijatelj u budućnosti. Kad je riječ o zdravlju, pripazite na umor; zbog umora Vam opada imunitet, zbog čega možete biti podložniji prehladama.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Kako trenutno gledate na događaje u svijetu, nikako nije dobro za Vas. Trebate razumjeti, da na radnom mjestu ili loše financijsko stanje nije tuđa greška, već ste možda upravo Vi krivi jer ne idete u ispravnom smjeru. Od svih planova koje ste imali za ljeto, uspjeli ste ispuniti jedan ili dva, ali je vrlo vjerojatno da ste onaj najvažniji propustili odraditi. Nikada nemojte planirati prema godišnjim dobima, nego uvijek slijedite svoje ciljeve i ideje, svakog dana u godini. Na radnom mjestu slijedi dobar tjedan, čak se može dogoditi da će Vam pomoći netko od koga to niste očekivali, u napredovanju na području karijere. Sada bi to Vama mnogo pomoglo i na području financija, jer se bez unaprjeđenja ne vidi poboljšanje novčanog stanja u bliskoj budućnosti. U ljubavi slijedi miran tjedan. Partner će Vas iznenaditi nekom lijepom gestom. Ako ste još uvijek sami, malo se pokrenite krajem tjedna, jer ćete vrlo lako pronaći pravu osobu. Početak tjedna kreće odlično u pogledu zdravlja, ali će Vam energija opadati. Čuvajte se svakodnevnih ozljeda.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Trebate shvatiti nešto jako važno ovog tjedna. Trebate dobro razmisliti o svom životu i događajima kako biste shvatili što se doista zbiva. Loše stvari se ne događaju samo zato što je tako zapisano u sudbini, već i zato što smo mi tako odlučili, pa i nesvjesno. Problemi će se nagomilati, ne samo oko posla i novca, već i u međuljudskim odnosima. Imat ćete neku čudnu ideju zbog koje ćete od sada na sve gledati sasvim drugačije. Ova promjena perspektive će imati puno pozitivnih utjecaja! Kad govorimo o ljubavi, sada će biti potrebno mnogo strpljenja, jer imate osjećaj da se Vaš partner ne odnosi prema Vama kako bi trebao, ali će uskoro doći do promjene položaja planeta, stoga će i te loše energije nestati, koje sada djeluju na vaš odnos. Ako ste sami, onda Vas očekuje dobar tjedan. Slijedi jedan susret koji će na Vas ostaviti dubok trag. Ako pustite da se sve odvija spontano, svojim tokom, onda ćete kasnije u budućnosti živjeti u sretnoj vezi! Vaše zdravlje je odlično, ali trebate pripaziti da ne upadate u mračna raspoloženja.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop za karijeru pokazuje da Vam neće biti dosadno i mnogi će računati na Vašu pomoć. Isto vrijedi i za članove obitelji, ali i za poznanike. Bitno je da pomažete samo u onim stvarima koje su doista važne i samo onim osobama na koje i Vi kasnije možete računati. Ako tako ne učinite i svima želite stalno biti na raspolaganju, onda ćete se psihički premoriti. Srećom, u financijama slijedi stabilan tjedan. Sada je došlo vrijeme da napravite reda, ne samo u svom domu, već i u svom životu. Postoje nedovršene stvari, a koje se tiču posla koje još ovog tjedna trebate nadoknaditi kako biste u miru proveli posljednje tjedne ove godine. Sa zdravljem nemate problema tako da trebate, osim posla, provoditi više vremena vježbajući ili aktivno odmarati kako biste lakše savladali sve prepreke. Za vikend planirajte zajednički program s obitelji i partnerom kako biste se napunili novim energijama. Ako ste sami, sada slijedi jedan susret iz kojeg se može razviti ljubav u budućnosti! Vaše zdravlje je ovog tjedna dobro.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Škorpionima neće biti lako ovih dana zbog prenatrpanog i lošeg rasporeda vremena, stoga ćete morati upravljati sobom i svojim obavezama kako biste sve odradili u roku. Vama to ne predstavlja problema, jer Vi znate selektirati zadatke i dobro se organizirati, tako da ćete na kraju tjedna biti jako zadovoljni svojim postignućima. I Vi trebate nešto učiniti da ugrabite plodove svog truda i marljivog rada. Osobe iz Vaše okoline će Vas često tražiti pomoć, ali svi trebaju shvatiti da ste osoba koja ne može istovremeno biti na više različitih mjesta. Stoga trebate odlučiti kome ćete biti najpotrebniji i toj osobi trebate biti na raspolaganju. Vi ste vrlo povjerljiva osoba i dobar radnik, ali sada trebate jako pripaziti, jer ako se to previše trudite dokazati, možete se preopteretiti. A time onda dolaze posljedice gdje ćete napraviti puno grešaka koje je teško ispraviti. Stoga više vremena posvetite poslovnim obavezama kako bi sve prošlo u najboljem redu. U partnerskom odnosu neće biti značajnih promjena. Ono što je važno: ako se u nečemu ne složite, onda o tome odmah razgovarajte kako se ne bi razvila suvišna rasprava oko toga. Zdravlje je općenito dobro, ali pripazite kako reagirate u neočekivanim situacijama. Čuvajte živce!

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Vidi se dobar razvoj događaja oko prodaje nekretnine, stoga se slobodno posvetite tome i sličnim poslovima. Ovog tjedna Vas u svemu zvijezde podržavaju. Ako imate svoj biznis, očekuje se veliko pojačanje, stoga slijedi i financijsko poboljšanje, odnosno veći prihodi. Na području ljubavi je manje sretnih energija, ali Vi znate da ne možete imati sreće istovremeno na svim životnim područjima. Kad se radi o emocijama, nemojte donositi nepromišljene odluke. Ako ste još uvijek sami, položaj zvijezda pokazuje da ćete pronaći partnera s kojim ćete ugodno provoditi svoje vrijeme. Generalno, ovih dana ćete stalno imati sreće, jer se tijekom cijelog tjedna viđate i susrećete s osobama koje su Vam jako nedostajale u životu. Može se čak pojaviti jedna osoba koju jako dugo niste vidjeli i jako ćete se obradovati tom susretu; to može biti neki član obitelji ili stari prijatelj. Na radnom mjestu se isto tako očekuju ugodna događanja; one planove koje već duže želite ostvariti, sada ćete konačno u tome i uspjeti. Kad govorimo o zdravlju, bit ćete puni energije. Stoga učinite nešto lijepo za svoj organizam na fizičkoj razini.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Osobe u znaku Jarca očekuje vrlo ugodan i miran tjedan, neće biti ni jedne stvari koja neće biti okrunjena uspjehom. Fizički i psihički ćete biti u top formi i redom stižu uspjesi, kako na poslu tako i u ljubavi. Predstojeći dani su idealni za sve one poslove koje već duže planirate završiti, samo ste do sada odugovlačili. Ovog tjedna Vas generalno očekuje sreća, posebice na području financija, jer ćete dospjeti u vrlo dobru poziciju. Najvjerojatnije već duže sanjate o nečemu, a sada Vam se pruža mogućnost da to sve doista ispunite. Što god započnete u prvim danima tjedna, u svemu ćete imati uspjeha. U partnerskom odnosu se pokazuje mali zastoj, sredinom tjedna odvojite vremena za razgovor, jer samo tako možete pokrenuti stvari u pozitivnom smjeru. Uz to, Vaš partner ima potrebu da češće imate neke zajedničke programe, stoga trebate obratiti pažnju da ostavite dovoljno vremena i za odmor, jer samo tako na duže staze možete biti u formi i nastaviti ovim tempom. Horoskop za zdravlje je vrlo dobar.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaš tjedan započinje bezbrižno i u dobrom raspoloženju. Ako znate uspješno organizirati svoj život, tako će i ostati. Osobe oko Vas primjećuju da pozitivno zračite, a to će primijetiti i Vaši poslovni suradnici koji će rado provoditi vrijeme s Vama. Bit ćete kreativni, a sve to će se pokazati i u Vašim super idejama tijekom cijelog tjedna. Pokazuje se uspješan tjedan. Ovih dana ćete tijekom druženja s prijateljima upoznati jednu osobu koju je sudbina stavila na Vaš put, a ta osoba će Vam uljepšati dane, a čak može biti sloge među vama i na drugim životnim područjima. Ovo poznanstvo će biti korisno za Vas, ne samo zbog unaprjeđenja, već ćete steći jednog novog prijatelja. Uz sve to, možete imati i financijsku korist. U partnersku vezu je potrebno ulagati više energije i vremena, nemojte samo od partnera imati takva očekivanja. Vaše zdravlje je u redu, ali pripazite na stres.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna Vaša odlučnost i realno razmišljanje donosi rezultate. Unatoč tome, Vi i dalje imate osjećaj da postoje prepreke koje trebate savladati. S obzirom na to da ste prethodnog tjedna napunili svoje baterije, sve ćete uspješno srediti. Čak ćete dobiti novu poslovnu ponudu. Ako ste već planirali pronaći novi posao, sada trebate iskoristiti ovu priliku kako biste napredovali u karijeri. Potrudite se dobro razmisliti kome možete vjerovati! Ovog tjedna, naime, položaj zvijezda donosi malu pomutnju jer ni sami ne možete odlučiti što zapravo želite ostvariti. Ono što je sigurno je da ne smijete probleme prebacivati na druge ljude u Vašoj okolini jer oni za to nisu krivi. Najbolje je ako detaljno analizirate svoju sudbinu, jer sve što se događa ima važan razlog, pa čak i ako ste u teškoj financijskoj situaciji. Prema horoskopu, ovog tjedna će se pojaviti jedna nova osoba, čak i ako imate partnera. Sada trebate razmisliti o zajedničkim planovima s partnerom i koliko je bitno da spasite postojeću vezu. Sada ste u razdoblju kada ćete malo više brinuti o svom izgledu. Nemojte da to preraste u kompleks, već primijenite zdraviji način života, što će povoljno utjecati na Vaš izgled.