Astro

Kompletan horoskop za kolovoz!

Engineer 07. kolovoza 2023.

Saznajte što vam zvijezde spremaju ovaj mjesec!

OVAN

Zdravlje:

I dalje pripadnici ovog horoskopskog znaka nemaju neke osnove za brigu oko fizičkih boli ili oboljenja tijekom ovog mjeseca. Vaša energija i volja na dobrom je i zavidnom nivou, no ne zavaravajte sami sebi jer većina je još nedavno trebala nužno gotovo sigurnu pomoć psihologa, energoterapeuta ili sličnih osoba. Osobe koje su patile od depresije ili anksioznosti nisu naglo ozdravile, samo lakše podnose ove tjedne. Na svu sreću onaj mali broj pripadnika ovog horoskopskog znaka koje boluju ili su operirane nedavno mogu očekivati poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, uz nekoliko teških dana, isključivo zbog temperature u zraku koja je neizdrživa.

Posao:

Planetarni utjecaj na posao i poslovne zadatke tijekom kolovoza da dobijete dugo željeni posao, promaknuće ili da naplatite dugo očekivano potraživanje odnosno dug nije nešto pozitivan. To ne znači da će poticati loše događaje već samo da neke tako važne stvari treba odgoditi za bolji period. Ovo je razdoblje u kojem je idealno uzeti predah, stati malo i vidjeti što i kojim putem dalje. Prionite na posao, zasučite rukave, riješite zaostatke… Financijski ste nešto bolje od proteklog razdoblja, dijelom jer se više toliko ne uzrujavate, dijelom jer su smanjeni troškovi. Nemojte samo spustiti kriterije jer je to očajnički potez. Radije priznajte sami sebi da neke stvari niste dobro posložili, u nekim baš niste imali sreće i da nećete odstupiti od svojih životnih principa.

Ljubav:

Po pitanju emocija osobe koje su u vezama ili braku ne trebaju niti u ovom razdoblju očekivati veće promjene ili neke veće probleme. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati i dalje da im se „događaju“ doista zanimljive i interesantne nove osobe u životu, ali će mnogi zaploviti u veze.

Savjet:

Iako je ovo relativno pristojno doba za vas u svakom pogledu imat će te priliku upropastiti svoje dane… stoga kada ste već upozoreni na to obuzdajte strasti i živite sretno i mirno.

BIK

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje za medicinske pojmove bit će solidno i u poboljšanju u odnosu na protekla razdoblja, no vi se ipak nećete osjećati dobro. Neispavanosti koje vam se predugo događaju, psihičke iscrpljenosti, bezvoljnost, tromost… Niste dugo mijenjali ništa u svojem životu, niti jednu od mnogih vaših loših navika, a temperatura i nepovoljni utjecaji naravno da pojačavaju svaku vašu tegobu. Konačno ste malo smanjili svojevoljan pad u depresiju, shodno tome pojavljuju se naleti volje i gorljivosti, barem idejno. Nastavite tako.

Posao:

Razdoblje u kojem ste sada doista je plodonosnije od svih u ovoj godini no ipak posljedice dugomjesečne pauze radne i voljne ostavile su svoje posljedice pa su sada ispred vas neplaćeni računi, neostvareni snovi, jednom riječju zatekla vas je surova stvarnost. Jedina promjena koju možete očekivati u ovim danima i tjednima je ta da ste se pomaknuli s mjesta. No, kako ste vi osoba koja je zaslužila i koja stalno dobiva sve ono dobro nećete biti katastrofalno niti će te se u ijednom trenutku osjećati napušteno i usamljeno, kao niti beznadežno.

Ljubav:

Uz planetarni utjecaj ovo nije više za vas teško razdoblje niti za jedno životno područje pa tako niti za emotivno. Oni koji su ratovali, prekidali i svađali se imat će sada tiše i mirnije dane. Oni koji su bili usamljeni i tužni neće biti više. Oni koji su nezadovoljni i neodlučni da to prekinu smoći će konačno snagu.

Savjet:

Dosta ste patili. Dosta ste svima davali sanšu na sanšu..dajte sada sebi barem njih sto….

BLIZANCI

Zdravlje:

U ovome razdoblju pripadnici horoskopskog znaka blizanaca ne bi smjeli imati zdravstvenih iznenađenja. Naravno svakako treba paziti na promet, na ekstremne sportove i slične opasnosti ali načelno biste trebali imati miran i siguran mjesec. Problem će nastati kada vama iz tko zna kojih razloga dosadi sve pa se okrenete piću, ili cigaretama ili postanete nesnošljivo nervozni sami sebi, i naravno okolini. Konflikti bi Vas mogli uzrujati i prikovati uz krevet zbog glavobolje.

Posao:

Sve što započnete rješavati ovaj trenutak odužit će se i trajat će dugo i mučno. Strpite se jer kolovoz nije mjesec za neki poslovni uzlet ili materijalni bonus. Živite djelujete i pokušajte ne donositi nagle odluke, a pogotovo ako su vezane uz velike financijske transakcije. Kada se temperature spuste i Vi ćete drugačije razmišljati. Novac vam je i dalje bolna rana. Ne posuđujte i ne rasipajte se jer kolovoz je dug mjesec. Podmirite režije, kredite, obaveze na vrijeme, a posebno osobe koje moraju platiti alimentaciju neka se ne igraju s time.

Ljubav:

Svi oni koji su u vezama ili braku moći će se oporaviti i imati lijepe dane u okrilju voljene osobe, no mogućnost da vaša nervoza ili narav sve pokvari je velika. U vama će buktati u nekim danima histerija i napad, stoga se pokušajte malo smiriti i racionalizirajte stvari koje vam se događaju u životu. Samcima je preporuka u ovom mjesecu da se trgnu i shvate da nisu Bogom dani, i da moraju malo na račun ljubavi izgubiti nečeg svojeg..bilo to vrijeme, osjećaji, strpljenje, komfor ili materijalno. Što će vam sve ono što brižno skupljate, ako ste sami.

Savjet:

Najbolje je da se malo opustite i da barem jedan dan budete realni i prestanete tražiti mane u sebi i oko sebe. Besplatna metoda koja zlata vrijedi.

RAK

Zdravlje:

Iako je mnogim pripadnicima ovog horoskopskog znaka posljednjih tjedana bilo vrlo teško, sad ce to biti rjeđe i manje. Naravno ne znači da se neće pojaviti kakva glavobolja, čak i viroza i neke prolazne tegobe no u svakom slučaju ne biste trebali imati ozbiljnijih zdravstvenih pogleda. Čak i energetsko psihološki ćete biti u okvirima zadovoljavajućeg stoga nastavite tako u tom smjeru jer će vas to konačno odvesti na put brige o svojem fizičkom i mentalnom zdravlju. Posvetite malo više pažnje svojem izgledu, te dobro vidite da li se nosite sa svojim godinama na dostojanstven način

Posao:

U ovom razdoblju pripadnici horoskopskog znaka Raka ne mogu i neće doživljavati neka neugodna iskustva po pitanju egzistencije, poslova ili zarade. Tjedni pred vama neće donositi nagle promjene, niti nagle nove prilike. Također ne računajte na iznenadne dobitke, ili financijske injekcije jer ih neće biti. Tu ste gdje ste i imate toliko koliko imate.
Iskoristite ove dane za planiranja, bilance, razgovore i razmatranje kako u jesen nešto konkretnije promijeniti, ali ne sada.

Ljubav:

Konačno je emotivno polje za pripadnike ovog znaka ušlo u neko mirnije gotovo sretnije razdoblje. To u doslovnom smislu riječi znači da ćete se psihički smiriti, da ćete biti primamljiviji, da ćete uvidjeti kako ni drugoj strani nije bas lako s Vama, a oni koji su samci će svoju samoću prestati gledati kao usamljenost i tugu.

Savjet:

Uzmite u obzir činjenicu da nećete sada bas u ovom trenutku ništa značajno promijeniti. Prihvatite ono što imate sačuvajte to u bilo kojem smislu i veselite se svakom danu kao da je posljednji!

LAV

Zdravlje:

Većina pripadnika ovog horoskopskog znaka će kao i u proteklom razdoblju biti dosta dobrog zdravlja, mentalnog i fizičkog, izgled će im biti i dalje za pet plus, a samo rijetki će u ovom razdoblju imati zdravstvenih poteškoća. Osobe koje pate od bolesti leđa, zglobova ili reume neka se pokušaju organizirati tako da se bave plivanjem, jer jedino to će ih malo spasiti i olakšati im ovu nesnosnu bol. Nastavite voditi računa o sebi na dobrom ste putu, samo nemojte zaboraviti da ste još nedavno i vi imali gomilu problema i kaos na sve strane.

Posao:

Mnogi pripadnici će kolovoz velikim dijelom raditi i to ne bi trebao biti kraj svijeta i osim toga donijet će to zaradu i olakšanje u svakom pogledu. Nemojte u ovom mjesecu potpisivati ugovore ako ne morate i nemojte donositi nagle odluke vezane za karijeru, novac, investicije, jer prijeti opasnost od većih pogrešaka koje ćete teško ispraviti u budućnosti. Ako ste nezadovoljni sadašnjim kondicijama vezanim uz rad i zaradu, to možete popraviti u skorijoj budućnost, samo što ćete morati biti malo objektivniji kada razmišljate o tome što zapravo vas treba zadovoljiti.

Ljubav:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka većinom su u fazi kada vole najviše sami sebe. To nije za osudu, ali imajte u vidu da svi koji su u vezama, ili brakovima neće naći ništa bolje izvan toga, jer nisu u stanju niti pružiti nešto bolje sami od sebe. Samcima je savjet da se malo više prizemlje, otvore i prestanu tražiti princa na bijelom konju. Ovo je život, a ne bajka.

Savjet:

U proteklom razdoblju bili ste u nekim situacijama malo previše bahati i to pred ljudima kojima se ruši svijet. Pokušajte osvijestiti da je ona stara izreka „ko bi gore…doli će..“ vrlo istinita i da bi bilo lijepo kada biste barem nekom malo gestom ispravili tu pogrešku.

DJEVICA

Zdravlje:

Djevice koje su inače relativno dobro, i bez većih zdravstvenih tegoba u ovom periodu neće se boriti s problemima zdravlja. Osobe koje su bile povrijeđene ili operirane sada će se oporaviti. Najveći problem koji bi mogao predstavljati Djevicama je uvijek isti, tjeskoba, nezadovoljstvo, neka unutrašnja tuga… iako za puno toga nema realnih razloga. Naprosto ovaj znak je prožet sentimentalnošću i zato često osobe padaju u neku vrstu lagane depresije. Na tu depresiju često vežu nemar o sebi ili konzumacija štetnih stvari pa od toga imaju mučnine i glavobolje.

Posao:

Novčana strana ovom znaku će kroz naredne dane biti nepromijenjena i sve što niste uspjeli naplatiti teško ćete naplatiti u prvoj polovici kolovoza. Nakon toga stvari će krenuti uzlaznim tokom, pa ćete dobiti neke zanimljive prijedloge, ideje, mogućnosti… Kako u startu nemate dovoljno sredstava za veće promjene, sigurno ćete se kretati u okrugu osoba koje bi bile vaš potencijalni partner, no ne brzajte nego sve ostavite kao otvorenu mogućnost. Vrijeme će pokazati koja opcija je doista prilika za vaš budući uspjeh.

Ljubav:

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka se neće osjećati usamljeno i dalje će uživati u nizu društvenih događaja gdje će se predivno družiti s ugodnim, novim i dobro znanim osobama. Kod onih vezanih postoji opaka mogućnost za padanjem u teško iskušenje… i ne bi bilo baš dobro niti zdravo upustiti se u neku vrste avanture koje bi vas mogla koštati braka ili solidne veze. Pokušaj izazova kod partnera povod koji bi eventualno opravdao Vašu nevjeru doista bi bio jedan nemoralan i neopravdan čin.

Savjet:

Sačuvajte sve što imate. Lako je izgubiti povjerenje i ljubav, a teško je naći osobu ili osobe koje vas razumiju, vole i poštuju.

VAGA

Zdravlje:

Ovaj će period pripadnicima ovog horoskopskog znaka biti relativno stabilan po pitanju općeg zdravlja i kondicije, a shodno tome i njihov vanjski izgled bit će zadovoljavajući i čak kod nekih pojedinaca očaravajući. Iako zdravlje nije problem uz podršku zvijezda mogli bi oni rijetki koji to trebaju obaviti manje kirurške zahvate bilo korektivne bilo zdravstvene. Rekreativni dio života nije vam na visokom nivou, ali s obzirom na to da vam se smiješe putovanja ili godišnji odmori vjerojatno ćete imati priliku otplivati koji kilometar!

Posao:

Redoviti priljevi i redoviti odljevi novaca. Zapanjujuća je činjenica koliko su mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka evoluirali u pogledu poslovnih i financijskih stavova i potreba. Naime, kao da ste uspjeli ovladati većinom svojih problema i da ste puno zadovoljniji u odnosu na protekla vremena. Vezano uz vašu profesiju doći ćete do novih spoznaja i do novih kvalitetnih kontakta, te ćete uspostaviti komunikaciju s inozemstvom koje bi Vam moglo postati jako interesantno u budućim vremenima.

Ljubav:

Ponekad se ovakvi periodi mogu samo poželjeti. Naime, mir i staloženost, harmonija i emocije u vezama i u brakovima. Naravno, postoje i periodi koji nisu toliko idealni ali su svakako u granicama onoga što dvoje ljudi koji se vole mogu istolerirati jedan drugome. Samci će, većinom odrezati one priče koje nikuda ne vode, i jednostavno će uživati ili u svojoj samoći i emotivnoj neovisnosti ili će se upustiti u sasvim novu, romantičnu priču.

Savjet:

Nemojte se bojati uživati u blagodatima života koje Vam se događaju. Sreća i zadovoljstvo nisu neka obećana priča već su dijelom i produkt čista nus pojava načina vašeg razmišljanja i življenja.

ŠKORPION

Zdravlje:

Izgled koji je toliko bitan nekim pripadnicima ovog horoskopskog znaka bit će više nego zadovoljavajući što zapravo potvrđuje da je, kako psihičko, tako i fizičko stanje na zavidnoj razini. Posebno upozorenje bi trebalo ići onim osobama koje su sklone brzoj i ludoj vožnji te onima koji se znaju doslovno „oduzeti“ alkoholom. Naime, kako su moguće ozljede, padovi i lomovi treba stalno biti na oprezu, ali ovaj naredni period izrazito.

Posao:

Po pitanju financija iako generalno imate nepromjenjivost ipak se možete s razlogom nadati u neke zaostatke ili naplatu svojeg potraživanja doplatke i dodatke i honorare. S obzirom na to da ovom znaku pripadaju osobe koje su i same sebi poslodavci dobro je znati da bi unatoč ljetu ipak mogli dobro naplatiti svoje znanje i usluge. Vjerojatno će se dogoditi zastoj, samo što je on predodređen na maksimalno trajanje od 10 dana. Novih perspektiva u ovom razdoblju neće biti, a nećete ih niti tražiti.

Ljubav:

Ukoliko svi pripadnici ovog horoskopskog znaka shvate da je osveta oštrica za obje strane, oslobodit ćete se za nove lijepe i osvježavajuće odnose bilo da ste vezani ili slobodni. Nakon dugo vremena opet će u vama proraditi neka vrsta samouništenja, kada je ljubav u pitanju, i ako suzbijete nepovjerenje, gorčinu i tu osvetoljubivost zaista ćete se spasiti i spasit ćete ljeto da na kraju ispadne romantično i vrlo ugodno.

Savjet:

Opustite se malo i zakočite – pa nisu na ovome svijetu samo zli ljudi, i nije sve uvijek usmjereno na vas.

STRIJELAC

Zdravlje:

Kako uvijek postoje osobe koje boluju ili su u fazi oporavka, tako ih ima i u ovom horoskopskom znaku i oni su pod utjecajem zvijezda svakako u dobrom razdoblju u kojem će se oporaviti i ozdraviti. Osobe koje nemaju zdravstvenih problema svakako je lijepo znati da će tako i ostati uz mogućnost prolaznih tegoba uzrokovanih najčešće vremenskim prilikama i iscrpljenosti organizma. Pijte vodu, jedite voće izbjegavajte podnevne šetnje i sve će biti u redu.

Posao:

U ovom mjesecu sasvim očekivano i sukladno godišnjem dobu financijska situacija trebala bi biti bez većih iznenađenja, a osobe koje rade i koje su zaposlenici mogli bi imati zaslužene dane odmora. Samostalni i obrtnici, umjetnici i svi ostali imat će priliku prezentirati svoj rad bitnim osobama. Postoji vjerojatnost za postavljanje temelja za vrlo dobru poslovnu suradnju. Nije period povoljan za investiranje niti za kupnje i prodaje većih pokretnih ili stambenih objekata. Također nemojte posuđivati novac bez jamstva jer ga nećete više vidjeti.

Ljubav:

Ljubav je na svu sreću i dalje pod sretnim zvijezdama, tako da eventualne nesporazume koje bi vezani mogli imati u svojim odnosima neće dugo trajati, a i oni koji su slobodni naići će na divne slobodne osobe. Oni koji smatraju da im prošlost nešto duguje imat ćepriliku srediti račune.

Savjet:

„Ni haljinu ne valja krpati, a kamoli ljubav“

JARAC

Zdravlje:

Većina pripadnika ovog horoskopskog znaka neće poput ostalih horoskopskih znakova imati velikih niti ozbiljnih zdravstvenih problema. Naravno nemojte sada biti opušteni u tolikoj mjeri da izazivate sudbinu stoga i dalje budite oprezni u prometu. Budite umjereni također u konzumaciji i pića i hrane, i jedite samo tamo gdje znate da je kontrola na visokom stupnju. Kod osoba koje se oporavljaju moguće je da će doći do manjih komplikacija, ništa značajno i prolazno kroz koji dan. Izgled vam je relativno u redu, jer ljetni „look“ će vas osvježiti i prikriti one stvari koje ste preskočili u zadnje vrijeme odraditi. Neke rijetke pojedince na svu sreću mogao bi iznenaditi pokvareni zub…no on se svakako nije pokvario preko noći…stoga hitajte zubaru na najmanji znak.

Posao:

Radni dio mjeseca za mnoge će znakove biti olakšan jer neće biti zastoja, niti gužve, neće biti nagomilanih zadataka i pritisaka sa svih strana. Mobiteli će vam znatno manje zujati nego je za vas to uobičajeno, a i nekako ćete s više volje obavljati onaj dio koji se smatra vašom zadaćom. Nevezano uz posao nekim se pojedincima smiješi iznimna sreća i dobitak, na što baš ovaj znak rijetko polaže svoje nade. Moguća je izvanredna nagrada za vaš rad ili vaš dodatni trud. Ali, opet bilo kako bilo na samom kraju mjeseca ušteđevina će biti minimalna jer ćete ovog mjeseca trošiti kao pijani milijarder.

Ljubav:

Svim pripadnicima ovog horoskopskog nastavlja se intenzivna ljubav, intima, emocije, strasti, osvajanja i slično. Zvijezde će uzburkati i posljednju kap krvi u vama i nastavit ćete se sastajati s raznim osobama koje vas fizički privlače. Sve je to u redu i osmjeh i kakav simpatičan komentar, ali vodite računa, posebno oni koji nisu sami već su se zakleli na vjernost, da ne pretjerate i ne odete negdje od kuda se nećete znati vratiti. Ovako iznimna potreba, glad za ljubavlju jednako će se događati i samcima, pa je dobro ipak držati se nekih kriterija i ne ulaziti u nepoznate zagrljaje. Mali dio osoba koji su u ovom znaku završit će ljubavnu priču, bit će nekoliko dana u užasu a onda će se okrenuti sebi i novim mogućnostima.

Savjet:

Ako se zaista toliko zanesete da nećete sami sebe moći kontrolirati, barem se informirajte kod nekog alternativca koje probleme možete očekivati iza te romanse.

VODENJAK

Zdravlje:

Pripadnici ovoga horoskopskog znaka, odjednom, kao rukom odneseno bit će oslobođeni teških okova depresije i tuge, bezvoljnosti i uzaludnosti da ćete čak i okolina primijetiti. Automatski će većina primijetiti što je sve propustila proteklih mjeseci, i kao da će ustanoviti u kojoj mjeri su zapustili svoje tijelo i svoju psihu. Zahvaljujući planetarnim podržavajućim utjecajima na pripadnike ovog horoskopskog znaka svi će se zabrinuti o sebi, poželjeti promjene, početi razmišljati o prehrani, o pregledima, i o tjelovježbi. Nekoliko dana boravka na suncu ili u prirodi osvježit će vas iznutra i izvana i to je ono što vam nedostaje bilo da se smatrate potpuno zdravima ili ste u fazi nekog oporavka.

Posao:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka poslovi će se odvijati bez zastoja sa predvidljivim odmorom koji je planiran odavno. Novaca će biti nešto manje nego su to sebi pripadnici ovog znaka zamislili i planirali, ali će se mjesec u konačnosti pozitivno odvrtjeti na području rada i zarade. Nemojte zaboraviti podmiriti neke zaostale račune i troškove koji vam stoje u strani jer će Vam to stvarati psihički pritisak a ne radi se o velikim iznosima. Ako je posao koji radite jednim dijelom vezan na davanje ponuda ili marketinške aktivnosti svakako napravite sve što morate prije pauze, odnosno odmora da ne biste zbog prekoračenja rokova kasnije žalili.

Ljubav:

Ljubav je velikom broju pripadnika ovog horoskopskog znaka i dalje na top mjestu u životu, samo što će se u ovom mjesecu baš osjetiti koliko ste vezani zapravo za osobu koju volite. Nemojte odjednom postati nasrtljivi i opsesivni jer ćete tako pokvariti raspoloženje osobi s kojom ste u vezi ili braku. Slobodnim strijelcima je ovo dobro razdoblje za upoznavanje, za korak više, a mnogima i za konačno kretanje u nekom konkretnom smjeru.

Savjet:

Divno je biti zaljubljena osoba, divno je voljeti, samo nemojte pretjerati u izjavama o ljubavi i u ispitivanjima kao i u nametanjima svojim stavova.

RIBE

Zdravlje:

Pripadnici horoskopskog znaka Ribe koji se ne mogu pohvaliti savršenim zdravljem ili su u fazi oporavka od neke bolesti ili traume sada će osjetiti naglo ozdravljenje i poboljšanje općeg stanja. Iznimno je važno da će se mnogi i oni potpuno zdravi, osjećati dosta dobro u svojoj koži i da će im vanjski izgled biti izvrstan. U ovom periodu nećete imati većih problema, niti će vam se dati mijenjati uglavnom loše navike. No ipak s krajem mjeseca imat ćete potrebu barem idejno baviti se sobom što je prvi korak da se više i kvalitetnije brinete o sebi i svojem zdravlju i izgledu.

Posao:

U ovom mjesecu nije neka naročita gužva za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka, a oni obrtnici i zanatlije koji žive od turizma mogli bi se istina naraditi, ali i zaraditi. Nemojte se nikako žaliti niti tražiti razloge za zabrinutost i lijenost jer svakako sve što ste započeli trebate i vrhunski odraditi. Ulaganja, investicije, kupnje, prodaje, zamjene nisu pogodne u ovom razdoblju iz razloga jer se nećete moći posvetiti tome kako treba pa bi vam se moglo desiti da izgubite novac ili dio novaca, odnosno da nešto pretplatite. Novčana situacija je u ovom mjesecu znatno bolja nego inače. Uživajte – u plaćanju zaostalih računa!

Ljubav:

Obzirom na razdoblje kako koji pripadnik ovog znaka, ili na dokonost i odmor ili na intenzivan rad, svakako će se odraziti i na područje emocija. Logično jer osobe koje su u vezama i braku odlazeći na odmor, malo će se više opustiti i osvježiti svoje partnerstvo. A opet oni koji moraju raditi neće imati puno snage niti vremena za romantiku pa će se zbog osjećaja zapostavljanja partnera barem maksimalno upristojiti što će opet rezultirati nekom vrstom osvježenja u vezama. Samci u ovom periodu neće biti raspoloženi za sklapanje nekih novih dubljih emotivnih veza, no neće radi toga niti puno patiti.

Savjet:

Nemojte sada odustati od bilo kojeg plana, i ne osvrćite se puno na druge. Svatko ima svoju shemu po kojoj radi, živi i voli…i to vam nije mjerilo za vašu životnu sreću i zadovoljstvo.