Astro

Izaberi prozor i saznaj što odabir govori o tvom karakteru

admin 25. ožujka 2020.

Traje karantena i svi razmišljamo samo o jednom - izlasku van!

Svi mi volimo psihološke testove jer nam mogu dati dosta konkretan odgovor o našem ponašanju i karakteru. Najjednostavniji testovi ponekad daju bolje odgovore od kompliciranih psihoanaliza, a mi smo pronašli jedan upravo takav.

Ovaj jednostavan test kreiran je da razumijete kako vaša podsvijest funkcionira i na temelju odabira saznate koje su osnovne crte vašeg karaktera.

Sve što trebate napraviti je izabrati jedan od 5 prozora, a u nastavku pročitajte što vaš odabir govori o vama.

Prvi prozor

Socijalizacija i druženje su ono bez čega ne možete i provođenje vremena s bliskim osobama za vas je prioritet. Imate sposobnost vođe, ali vaš najveći problem je taj što ste pretolerantni. Ne volite raditi za druge već težite otvaranju samostalne djelatnosti. Ne sramite se izraziti svoje mišljenje i uvijek ćete stati na stanu slabijeg.

Drugi prozor

Vi ste pravi obiteljski čovjek i uživate u provođenju vremena sa svojom obitelji. Na poslu ste vrlo kompetitivni, ali obitelj stavljate ispred karijere i to vas koči u napredovanju. Živite u trenutku i znate kako izvući najbolje od svega. Vaši prijatelji vide vas kao pristojnu, osjećajnu i pravednu osobu. Ipak vi ste malo preosjećajni i to vas uvijek skupo košta.

Treći prozor

Želite biti slobodni poput ptice i težite tome da ne ovisite o nikome, a poštivanje društvenih normi i zakona nisu u opisu vašeg karaktera. Dobri ste u puno područja, a vaša najveća snaga je multitasking kojeg ste usavršili do perfekcije. Najveći problem je manjak autoriteta prema nadređenima što obično ne završi dobro. U privatnom životu ste vrlo lojalni i želite se okružiti ljudima koji cijene vjernost.

Četvrti prozor

Vi ste kreativna i osjećajna osoba, pomalo čudna. Prava ste romantična duša izgubljena između stvarnosti i mašte. Poznati ste po svojoj specifičnoj osobnosti koja uvijek razmišlja “izvan kutije”. Izbjegavate sve “normalno” i u vječnoj ste potrazi za neuobičajenim i nestvarnim.

Peti prozor

Vi ste izuzetno introvertna osoba i volite vrijeme provoditi sa sobom i svojim mislima. Toliko ste okupirani svojim mislima te vam se događa da lako zaboravite na svijet izvan četiri zida. Pokušajte postati više organizirani i planirajte svoje aktivnosti kako ne biste cijeli dan proveli u idealnom svijetu kreiranom u vašim mislima. Smatraju vas “čistuncem” i “poštenjačinom” koji je vrlo naivan i lako ga je prevariti.