Astro

Horoskopski znakovi vaših prijatelja ključni su za pronalaženje savršenog blagdanskog poklona

Krešimir Šustić 17. studenoga 2020.

Ako pratimo zvijezde, sigurno nećemo pogriješiti izborom

Svima je poznato da se neke naše karakterne osobine kao i obrasci ponašanja mogu iščitati iz položaja zvijezda, točnije horoskopa.

Vjerovali ili ne u planete, moramo priznati da nam nekada uistinu znaju pogoditi pravu stvar, pogotovo kada nas zanimaju neki drugi ljudi.

Jedna od dobrih stvari je ta da nam ovih blagdana upravo znakovi zodijaka mogu olakšati kupnju poklona i riješiti nas muka zbog kojih promišljamo, ne bi li pronašli ono nešto što će naše najbliže u potpunosti oduševiti.

U nastavku donosimo popis poklona po horoskopskim znakovima uz koji će svaki blagdanski shopping biti puno lakši i fleksibilniji, a naši najdraži totalno iznenađeni i zadovoljni.

Ovan

Zvijezde trenutno čine Ovna hiperfokusiranim na karijeru i sliku o sebi, pa će tako praktični pokloni poput novog aparata za kavu, koji će ih održavati budnima radnim danima ili crvenih čizmica za poslovni izgled, biti najbolji izbor.

Bik

Svima je u najboljem interesu da im damo lijepe stvari kao što su: chic torbe i svilene jastučnice, koje će održavati kosu i kožu na mjestu. Osim toga, ove godine su usredotočeni na svoju karijeru, pa im slobodno možete u poklon ubaciti planer koji će im pomoći da si organiziraju svoje vrijeme.

Blizanci

Svi znate da naše slatke dragulje, sa svim njihovim raznolikim interesima, nije lako zadovoljiti, ali vole učenje, pa su knjige ili filmovi uvijek dobra ideja. Osim toga, trenutno su fokusirani na obrazovanje i putovanja, pa iznenadite njihovu avanturističku stranu.

Rak

Ako se jednostavno ne možete sjetiti nečeg pretjerano slatkog, poklonite mu nešto za uređenje doma. Raku ništa nije važnije od osjećaja lijepog i udobnog, što može upotpuniti njihov životni prostor i unijeti dodatnu dozu topline.

Lav

Lavovi su rođeni da budu zvijezde, stoga im poklonite bilo što blistavo ili sjajno. No ove godine su usredotočeni na svoje veze, te je sjajan izbor i sve što mogu podijeliti sa svojom boljom polovicom, članom obitelji ili BFF-om.

Djevica

Iskreno, samo saznanje da ste mislili na njih dovoljan je dar za Djevice. No s Jupiterom koji ove godine boravi u njihovoj 6. kući zdravlja i rada, posebno će vas cijeniti ako im pomognete da izjednače rutinu samopomoći ili im date neki lijep, ali praktičan uredski pribor.

Vaga

Vage su vjerojatno najotmjeniji znak zodijaka, stoga im poklonite bilo što lijepo. Jupiter je trenutno u njihovoj petoj kući romantike, seksa, kreativnosti i zabave, pa će cijeniti sve što im može pomoći da eksperimentiraju sa svojim izgledom.

Škorpion

Škorpioni su prirodno dubokoumni, a trenutno je Jupiter u njihovoj četvrtoj kući obitelji i prošlosti, stoga je vaš prijatelj škorpion još nostalgičniji i sentimentalniji nego inače. Dajte im nešto od srca sa slatkom porukom o tome koliko vam znače ili nešto što će im pomoći da obogate svoj dom.

Strijelac

Avanturistički prijatelj koji ove godine želi sve one zabavne zimske stvari na otvorenom povezane sa skijanjem, tako da su naočale ili neka dodatna oprema prijeko potrebni. Također uspostavljaju nove veze, pa im dajte nešto što mogu iskoristiti sa svojim prijateljima.

Jarac

Jarci imaju oko za kvalitetu, a ove su se godine posebno fokusirali na svoj status i reputaciju. Za njih ne trebate potrošiti veliku količinu novaca na dizajnersku torbu (iako to ne bi odbili), već im dajte odjeću, nakit ili dekor u klasičnom stilu koji će im dobro poslužiti.

Vodenjak

Vodenjak je čudak zodijaka u pozitivnom smislu), stoga mu poklonite sve što udovoljava njihovim neobičnim hobijima kako biste im pokazali da ih volite. Trenutno je Jupiter u njihovoj prvoj kući izgleda i samoizražavanja, te je dobro sve što im pomaže da promijene izgled ili eksperimentiraju s novim stilom komunikacije.

Riba

Naše omiljene ribe uvijek vole nešto slatko i ugodno, ali ove godine Jupiter je u njihovoj izoliranoj kući, tako da posvećuju puno vremena sebi. Dajte im umjetničke potrepštine, bojanke i proizvode za samopomoć i bit ćete njihov omiljeni prijatelj.