Astro

Godišnji horoskop za 2019. godinu

Engineer 27. prosinca 2018.

Saznajte što vam zvijezde spremaju u 2019. godini!

OVAN

Vaši horizonti će se širiti lijepim putevima. Nakon godinu dana duboke intimnosti i emocionalnosti, Jupiter u Strijelcu želi da doživite radost i avanturu. Ako osjetite potrebu za putovanjem, kupite kartu. Ako ste znatiželjni u vezi nekog obrazovnog programa, sada je vrijeme za povratak u klupe. Usput, dopustite Saturnu u Jarcu da se usredotoči na to kako možete prenijeti ono što naučite u ovim novim prostorima ili školama u skladu s vašim profesionalnim težnjama: Želite li međunarodnu karijeru? Želite li naučiti novu vještinu primjerice za promociju? Trk ka ostvarenju ciljeva! Težite izgradnji karijere i učenju novih vještina, sve će vam ići od ruke, a godina će svakako biti bogata putovanjima.

BIK

U Novoj godini biste trebali u svoj svemir prihvatiti one koji su zadobili vaše povjerenje i trebali biste postati znatiželjni u vezi unutarnjih svjetova onih o kojima vi brinete. 2018. je ponudila srdačne, zabavne i sitne romantične veze, ali sada žudite za dubljim i kvalitetnijim povezivanjem. Jupiter u Strijelcu dat će vam blagostanje u intimnosti i sposobnost da uvidite transformaciju koja se događa prilikom ulaska u dubine s nekim. Saturn u Jarcu proučava vašu spremnost da ulažete u osobni rast, a nova godina će vam donijeti razgovore, mentore i programe koji će vam pomoći da preuzmete odgovornost na sebe i pokažete koliko zapravo možete postići.

BLIZANAC

Doživjet ćete pravi preporod! Poklanjajte pažnju vašem zdravlju i osjećat ćete se bolje no ikada, a Nova godina želi da svoju snagu podijelite i s partnerom! Jupiter u Strijelcu podiže svoja iskustva s ljubavlju tijekom cijele godine, tako da ćete gledati prošle, sadašnje i buduće odnose s podebljanim optimizmom. Saturn u Jarcu vam pomaže raditi na uklanjanju vaših strahova od predanosti i intimnosti. Upotrijebite duhovni kamen: “Samo ono što ne dajem može nedostajati u ovoj vezi”. Odnosi su ogledalo duše!

RAK

Nemojte zaboraviti svoje novogodišnje odluke! 2018. ste proveli hrabro napuštajući svoju komfor zonu, preuzimajući rizike i učeći kako se nositi s ranjivošću. Sada, Jupiter u Strijelcu želi da se sasvim povučete i gradite sebe temeljeno na praktičnoj mudrosti. Usredotočite se na nutricionizam, wellness i mentalno zdravlje. Saturn u Jarcu usredotočit će se na vaše ljubavno i poslovno područje. To će vam pomoći da napravite preduvjet za redefiniranje vašeg romantičnog odnosa, stoga je važno da vaš unutarnji mir bude na što višoj razini dok radite na ostvarivanju romantike koju zaslužujete.

LAV

2018. i nije bila neka godina za vas? Ne brinite, u 2019. se vraćate u vaše staro ruho – središte pozornosti! Jupiter u Strijelcu će vas nadahnuti za ostvarivanje vašeg sna. Jeste li autor nečega, vlasnik tvrtke, poduzetnik ili kreativac? Neka svijet zna! Saturn u Jarcu pomaže vam izgraditi temelje kako bi se to dogodilo. Usredotočite se na dobru organizaciju i pronalaženje učinkovite prakse upravljanja vremenom kako biste mogli uspješno savladati sve nevjerojatne prilike koje će vam se naći na putu! Posao će procvjetati, što će vam donijeti i brojne druge dobrobiti.

DJEVICA

Sretan povratak kući, Djevice! U 2018. vaš sjajni um doveo vas je do niza situacija, mjesta i razgovora – ali sada, želite se gnijezditi. Da biste to učinili, Jupiter u Strijelcu pomaže vam pronaći pravi poštanski broj i osobe koje vas podsjećaju na dom. Kada vam je udobno u toplini vašeg doma, vaša skrb prema drugima i empatičnost će zasjati na veličanstven način. Saturn u Jarcu traži od vas da se velikodušnost koju pružate drugima poklapa s vašim potrebama. U međuvremenu, kasni kreativni pothvat nastoji se aktualizirati pa se usredotočite na vrijeme i dodatne napore kako biste ove godine ostvarili svoje snove – Saturn će ih brzo pretvoriti u stvarnost.

VAGA

Zamislite svijet u kojem ćemo živjeti ako ćemo slušati s istom strašću s kojom govorimo. Na vama je da pokažete savršenu ravnotežu, draga Vago! Jupiter u Strijelcu čini vas najoptimističnijim, artikuliranim i pažljivijim misliocem, govornikom i slušateljem. Verbalna komunikacija će biti vaše oružje u 2019., Saturn u Jarcu daje još jači temelj. Svejedno, pripazite da ne budete previše ekscentrični! Vodite brigu o lijepim obiteljskim vezama i mjestima i ljudima zbog kojih se osjećate kao kod kuće. Kako siješ, tako ćeš i žeti u 2019.

ŠKORPION

Jupiter je ostavio vaš znak i ušetao je Strijelac koji vas inspirira da definirate vrijednosti koje odgovaraju novima vama za godinu dana unaprijed. Razmislite o riječima poput integriteta, zahvalnosti, opraštanja i hrabrosti. Ako ćete se voditi tim riječima odnosno osobinama, to će vam pomoći ostvariti značajan prosperitet tijekom cijele godine. Saturn u Jarcu pomaže vam da pronađete prave riječi i uvjerenja kako biste održali vaš uspjeh i radost. Nova godina, novi pothvati, novi uspjesi… Ali sve uz nove vas. Financije također mirišu na dobro ako ćete se držati spomenutog prije.

STRIJELAC

Definitivno nitko neće imati novu godinu poput tebe, Strijelac! Vaš vladajući planet Jupiter kola kroz vaš znak, a dogodit će vam se toliko dobrih stvari da ćete se osjećati kao da ste dobili na lutriji. To vam daje maksimalnu priliku da nastavite sa zakašnjelim snovima. Lagano se krećite i uživajte u autentičnom životu s kojim ste ponosni! Držite svoje misli što je moguće optimističnijima kako biste primili radost Jupitera u Strijelcu. Saturnov ples s Jarcem traži i financijsku stabilnost. Ako poradite na financijskoj pismenosti, to će dati prekrasne rezultate tijekom cijele godine.

JARAC

Zatvaranje jednog poglavlja je dar koji si poklanjate, a Jarac i Jupiter u Strijelcu vam omogućuju da završite, pustite i riješite sve ono što vam više ne služi. To je dosta zahtjevno, tako da malo duhovno traženje može dovesti do pomoći. Pitajte svemir za pomoć gdje vam je to potrebno, a božansko druženje bit će vaše. Saturn obilazi Jarac, koji pomaže vašem identitetu da ujedno postane vaš najveći integritet. Malo pomalo, uočavat ćete velike rezultate sve dok konačno ne pronađete najbolju verziju sebe, što će se definitivno dogoditi u 2019.

VODENJAK

Vaš kalendar poslovnih obaveza i ležernih druženja će se itekako popuniti. Htjet ćete se spojiti sa starim prijateljima i onima koje ste zanemarili i izgraditi svoju omiljenu stvar – društvenu zajednicu. Jupiter u Strijelcu omogućuje vam da pronađete prekrasnu pripadnost vašim voljenima. Saturn u Jarcu, u međuvremenu, spreman vam je pomoći da razbistrite svoju povremenu krizu povjerenja i dostojanstva – ali samo ako to dopustite. Pouzdajte se u one kojima vjerujete i bit ćete zbrinuti i podržani tijekom cijele godine.

RIBE

Spremni za uspjeh? Snove o karijeri koje ste do sad gradili su vaši ove godine, a vaš uspjeh i izlazak na vrh akvarija je neizbježan. Jupiter u Strijelcu manifestira optimistične namjere i strategije za uspjeh. Krećite se neustrašivo prema smjeru vaših snova ali nemojte se rasipati onim što zaradite. Saturn u Jarcu povezat će vas s pravom društvenom mrežom na kojoj ćete ostvariti vaše osobne i profesionalne napore. Povežite se s prijateljima čija radna etika vas inspirira, a upravo ta suradnja će za vas učiniti više no što ste ikad mogli zamišljati.