Astro

5 razloga zbog kojih morate biti zahvalni što imate Lava u svom životu

admin 07. travnja 2020.

Što god čini, Lav to čini sa strašću, a prijateljstvo s nekim poput Lava je nadahnjujuće!

Svaki dan komuniciramo s impulzivnim i nestrpljivim Ovnovima, igramo se s duhovitim i živahnim Blizancima ili tražimo ljubav kod emotivnih i zaštitnički raspoloženih Rakova. Ponekad nam dosađuju pažljive, analitične i prekritične Djevice, a sigurno ste barem jednom bili zavedeni od Škorpiona, najvećeg zavodnika zodijaka.

Svaki horoskopski znak ima vrline zbog kojih ih cijenimo, ali niti jedan horoskopski znak ne može se mjeriti s Lavom – kraljom zodijaka.

Poznati po svojoj energiji, strasti i posvećenosti Lavovi su poznati kao pravi vođe, ali njihova najveća vrlina je lojalnost koju ćete dobiti ako ga dobro poznajete. U nastavku donosimo 5 razloga zašto trebate biti zahvalni ako imate Lava u svom životu.

1) Oni su najvjerniji prijatelji koje ćete ikada imati

Ako vas Lav voli, vjerujte, osjetit ćete to. Ako vas cijene kao prijatelja, bit će vam prava i iskrena podrška, čak i ako to ne zaslužujete. Kad Lav odluči da ste u njegovom ili njenom „stadu“, stajat će uz vas bez obzira na sve, čak i kad nisu u pravu. Ako vam je Lav dao obećanje da će nešto napraviti ne morate se brinuti da će to zaboraviti.

2) Ljubavnici koji se teško zaboravljaju

Ako ste u vezi s Lavom, morate znati dvije stvari: oni žude za pažnjom, ali skinut će vam i zvijezde s neba. Trebat će vam vremena da prođete sve njihove tajne testove, ali kad to učinite i kada Lav spusti svoj obrambeni zid uspjeli ste. Tada će početi pokazivati svoju naklonost na mnogo različitih, često kreativnih načina. Ako niste sigurni kako usrećiti Lava i ponestalo vam je ideja, samo rezervirajte vikend odmor u toplicama izvan grada.

3) Mrze rutinu

Živjeti s Lavom je vrlo zabavno jer vam nikad nije dosadno. Ne mogu izdržati rutinu i izbjegavaju sve očekivano ili uobičajeno. Dakle, imajući ih oko sebe, nikada vam neće biti dosadno. Lav će čak i od kućanskih obveza napraviti zabavnu aktivnost koja neće biti monotona. Lav zna kako stvari učiniti zanimljivijim o čemu god se radilo. Mnogi ljudi ne razumiju zašto ljude rođene u ovom znaku privlače lude avanture, ali to je jednostavno tako, Lavovi su rođeni avanturisti.

4) Brutalno su iskreni

Koliko god ta činjenica mogla biti loša, uzmite to kao veliku prednost. Uvijek ćete znati na čemu ste s njima. Nemojte se uvrijediti ako vam kažu da vam vaša nova haljina ne pristaje ili izgledate kao štreberica s novom frizurom. Budući da je Lav po prirodi impulzivan, ne razmišlja previše, već kaže ono što misli. Lavovi vas time ne žele uvrijediti, samo žele biti iskreni prijatelji.

5) Život vide na jedinstven način

Ako ste neraspoloženi, Lav je osoba koja će vas najbrže oraspoložiti. Oni zrače energijom, snagom, ljubavlju i optimizmom. Njihov je glavni moto – jednom se živi, zato iskoristi svaku sekundu! Njihova energija je zarazna, a njihov optimizam pomaže i kada se osjećate kao da je sve propalo. Da, ponekad su egocentrični i osjetljivi, ali Lavovi su pravi pozitivni karakteri i zato ih volimo.