Astro

5 horoskopskih znakova koji su najveći lažljivci!

Mia Vodopija 15. rujna 2021.

U laži (i horoskopu) su kratke noge!

Svi govorimo laži. Lažemo da bismo izbjegli nevolje, kako bismo izgledali strašnije nego što zapravo jesmo ili jednostavno zato da ne povrijedimo tuđe osjećaje.

Poanta je da smo svi lagali u nekom trenutku svog života. No, koliko god neki trenutno misle da nikada nisu lagali, svi se možemo složiti da neki ljudi lažu više od drugih. Iako nijedan znak nije potpuno savršen, postoje znakovi koji će muljati više od ostalih. Koji horoskopski znakovi najviše lažu? Evo 5 horoskopskih znakova koji će najvjerojatnije lagati.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Čekaj, Škorpion je na vrhu popisa horoskopskih znakova koji najviše lažu? Što? Pa, iskreno, je li netko iznenađen? Sigurni smo da Škorpioni nisu ni izdaleka iznenađeni. Kao najmanipulativniji i lažljiviji znak, nije baš udarna vijest da se Škorpion, kad je u pitanju laganje, ističe na način na koji se nijedan drugi znak ne može mjeriti. No stvar sa Škorpionom je u tome što toliko dobro lažu da čak i nakon nekog vremena teško razlikuju laži od istine.

Riba (19. veljače – 20. ožujka)

Iako je možda lako odbaciti Ribe samo kao umjetničku, osjetljivu dušu, stvarnost je da se ispod toga nalazi mali vrag koji će lagati kako bi dobio ono što želi. Svojom sposobnošću da budu daleko intuitivniji od većine znakova, Ribe točno znaju koju laž trebaju reći i kako izvući iz gotovo svake situacije ono što žele.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaga, prema mnogima najšarmantniji znak, međutim, kako su šarmantne tako i manipulativne, što ih čini velikim lažljivcima. Lažu da bi se izvukli iz nevolje, lažu kako bi izgledali bolje nego što jesu, i lažu da bi dobili ono što žele. Uglavnom, uvijek lažu. No njihova neodlučnost otežava im praćenje laži!

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Da, Rak je apsolutni lažljivac, ali za razliku od drugih znakova na ovom popisu do sada, njihove laži nisu namijenjene povrjeđivanju niti dobivanju onoga što žele. Što se tiče Rakovih laži, više se radi o pretjerivanju i njihovoj nemogućnosti da sagledaju pravu verziju događaja. Dakle, iako su još uvijek jedan od najvećih lažova u zodijaku, barem su njihove laži uglavnom bezopasne.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Poput Raka, laži Vodenjaka ne izazivaju veliku štetu. Vodenjak uglavnom laže kako bi sačuvao mir i izbjegao povrjeđivanje nekoga. Iako je to doista ljubazno od njih, ove se laži često mogu obiti o glavu kad istina izađe na vidjelo. Dakle, sve te laži koje Vodenjak stalno izgovara samo su flasteri jer ima problema s time da bude brutalno iskren.

Nadamo se da smo vas malo zabavili, ali bitno je imati na umu da je horoskop samo malo dnevne zabave i da ne uzimate k srcu sve što čitate.