Astro

4 horoskopska znaka koja će se zaljubiti ove jeseni!

Engineer 02. rujna 2019.

Bez obzira vjerujete li u horoskop ili ste jednostavno znatiželjni predstavljamo znakove zodijaka koji će se vrlo vjerojatno zaljubiti ove jeseni.

Ljeto se bliži kraju, i mnogi od nas raduju se vremenu kada će izvaditi svoje tople džempere, tople dekice i sve ostale rekvizite uz koje će nadolazeća jesen i zima proći što ugodnije. Svima koji nisu u vezama na početku jeseni javlja se neka potreba za njom jer svi znamo da se hladne i kišne noći najbolje prebrode udvoje.

Ove će se jeseni planet ljubavi – Venera izuzetno potruditi oko 4 znaka zodijaka. Škorpion će zaboraviti na sve ljetne avanture i krenut će u potragu za ljubavi koja će trajati cijeli život. Vaga je znak koji voli ravnotežu, sklad i suradnju, a kad Venera uđe u znak Vage, ona ima veliki utjecaj da novi odnos u vašem životu da bude funkcionalan i dugotrajan, zahvaljujući uzajamnom poštivanju i brizi.

Bez obzira vjerujete li u horoskop ili ste jednostavno znatiželjni predstavljamo znakove zodijaka koji će se vrlo vjerojatno zaljubiti ove jeseni.

1) VAGA

Nema sumnje da će Vage osjetiti prijelaz s ljeta na jesen više od drugih. Budući da je Venera njihov vladajući planet, učinci ovog prijelaznog razdoblja bit će pojačani za sve Vage. To znači da ćete osjetiti jak poriv da nađete srodnu dušu i upustite se u sve čari jeseni udvoje. Tijekom ovih nekoliko tjedana Venere u Vagi, one će na ljubav gledati kao na idealistički način, nešto slično poput Riba. Bit će spremni za veliku količinu romantike i izljeve ljubavi, čak i prema ljudima za koje nikad nisu imali interesa. Odnosi započeti u ovom razdoblju mogu se nastaviti i kada Venera dođe u period Škorpiona, što će donijeti intenzivnu energiju koja će ojačati odnos ili ga u potpunosti uništiti.

2) BIK

Bik je drugi znak kojim vlada Venera, pa samim tim podrazumijevamo da će i ovaj zemaljski znak osjetiti ljubav. Bikovi su senzualni, brižni pojedinci koji uživaju u stabilnosti, tako da su se već navikli zaljubiti. Ovaj znak voli slobodu, ali kako dođe jesen, sigurno će tražiti partnera s kojim će se skrasiti. Svijetle i ljupke vibracije Venere u Vagi pomoći će im da olakšaju svoje tvrdoglave sklonosti i možda će ih natjerati da otvore srce nekome tko možda ne zadovoljava baš sve njihove kriterije. Ovaj prijelaz će također Bikovima omogućiti kompromis i suradnju s novim partnerom, što zbog njegovih nepokolebljivih uvjerenja ponekad nije moguće.

3) OVAN

Budući da je Ovan u direktnoj suprotnosti s Vagom (šest znakova udaljenim od Vage), ovaj prijelaz će također snažno utjecati na vatreni znak. Vrlo impulzivan Ovan će poput pčelice slijetati od jednog partnera do drugog sve dok ne uspije pronaći onog koji zadržava njihovu pažnju. Ali s Venerom u Vagi, Ovan možda osjeća potrebu za razvijanjem snažnog partnerstva temeljenog na međusobnom poštovanju i obožavanju. Možda je ovo vrijeme da Ovan pronađe nekoga tko je u stanju pratiti sve njegove avanturističke zabave i razuzdan život. Venera u Vagi donosi Ovnu priliku da stvori romansu koja nije toliko ekstremna, a oba će partnera imati priliku opustiti se i uživati ​​bez obzira koliko dugo trajalo.

4) ŠKORPION

Ovaj vodeni znak malo je poznat po svojim romantičnim gestama, ali poznatiji je po tome što se nakon spomenute romantične geste odmah zapućuje u spavaću sobu. No Škorpion će napokon imati priliku odbaciti sav taj seksualni intenzitet i prepustiti se romantici i zabavi. Škorpion može očekivati ​​da će jesen malo omekšati njihovu tvrdu vanjštinu, dopuštajući njihovoj romantičnoj i ranjivoj strani da izađe iznad površine. To znači da se vas i vašeg partnera sprema romantična večera u skupom restoranu ili višednevno romantično putovanje. Napokon, Venera je i planet luksuza te Škorpionima neće biti problem potrošiti i dugo čuvanu ušteđevinu. Jesen je stvorena da u Škorpionu izazove romantiku, ali s dolaskom proljeća u njemu se opet javlja onaj avanturistički duh koji će trajati i kroz ljeto.