FOTO by Instagram @mateokovacic8

Poznati

Miljenik hrvatske repke Mateo Kovačić slavi 30. rođendan!

Una Lora Banjac 07. svibnja 2024.

Luka Modrić je objavio sliku s Mateom i poručio „Volim te brate!“

Hrvatski majstor iz veznog reda Mateo Kovačić jučer je proslavio svoj okrugli 30. rođendan, a na Instagramu su osvanule rođendanske objave u kojima se našem Mateu poručuju najljepše rođendanske želje!

Tako je Luka Modrić tim povodom Mateu posvetio objavu na Instagram storyju i podijelio njihovu zajedničku fotografiju te poručio: “Sretan rođendan brate! Volim te” uz tri emojija crvenog srca.

Mateo Kovačić i Luka Modrić vrlo su bliski već godinama jer su, osim što su sportski kolege na terenu, vrlo dobri prijatelji!

Instagram @lukamodric10 / @josko_gvardiol

Kovačićeva supruga Izabel redovito se druži s Modrićevom suprugom Vanjom, stoga ni ne čudi da je Kovačićevom sinu Ivanu krsni kum upravo najpoznatiji nogometaš u Hrvatskoj – Luka Modrić.

Osim Luke Modrića, Mateu je rođendan čestitao i Joško Gvardiol koji je na svoj Instagram story stavio kolaž od dvije fotografije na kojima Mateo i on s osmjesima od uha do uha ponosno pokazuju svoje medalje i pehare!

U opisu storyja Joško je napisao: „Zajedno ćemo pobijediti još mnoge bitke i osvojiti puno trofeja. Sretan rođendan“, a mi ne sumnjamo da će tako zaista i biti.

Osim kolega nogometaša našem su reprezentativcu rođendan čestitali i članovi obitelji, prijatelji, ali i njegov trenutni nogometni klub Manchester City, Hrvatski nogometni savez i njegov prvotni klub Dinamo uz riječi:

„Dinamovom djetetu, četverostrukom osvajaču Lige Prvaka i pravom primjeru sportaša, našem Mateu, želimo sretan rođendan! Mateo, neka ti je puno sreće, zdravlja i trofeja, a nadamo se i još barem jednom zajedničkom u najdražem dresu!“

Mi se svakako pridružujemo čestitkama i našem Mateu od srca želimo sretan rođendan!