FOTO by Instagram @marija_kolb

Zabava

Rim Tim Tagi Dim: Marija Kolb oduševila i odnijela pobjedu kao Baby Lasagna

Una Lora Banjac 06. svibnja 2024.

Jedna pobjeda je osigurana, sada još čekamo nastup našeg Baby Lasagne...

Završila je deseta epizoda zabavnog televizijskog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Obilježili su je fantastični nastupi, glazbeni hitovi i užarena atmosfera, a slatki okus pobjede okusila je Marija Kolb kao Baby Lasagna.

Izazovne pripreme za ovu dinamičnu točku Mariji je olakšao upravo Baby Lasagna koji joj je, osim korisnim savjetima, pomogao ohrabrujućom videoporukom prije nastupa.

“Htio sam uzeti moment da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i ponekad čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati.”

Energičnom koreografijom i jedinstvenim vokalom Marija je žiriju s pjesmom Rim Tim Tagi Dim priuštila pravi nastup za pamćenje, a u njemu su svi pronašli mnoge sličnosti s originalom.

“Ista, znači ista”, komentirao je Mario Roth te dodao:

“Znaš što mi se kod tebe najviše sviđa? Ti kao glumica svakom svom zadatku pristupaš vrlo profesionalno i ozbiljno, a to su odlike velikih ljudi. Bila si fantastična – maska 1/1, nastup 1/1 i njegova energija te sve što si mogla upiti, apsolutno si upila kao spužva.”

Pohvalama se priključio i Goran zaključivši:

“Mislim da je ovo, bez pretjerivanja, jedna od najsličnijih imitacija onome što bi se trebalo imitirati. Čestitam u svakom pogledu.”

“Osjećaj je vruć” našalila se vidno oduševljena Marija koja je na sebi nosila silikonsko tijelo.

Gledatelji na društvenim mrežama su također naveliko hvalili Mariju za ovu fantastičnu transformaciju.

“Najjača sezona do sada, odlični kandidati, super vokali, talentirani i marljivi. Marija je bila odlična danas i u prošloj emisiji”

“Nismo trebali gledati, znalo se da će ona pobijediti”

“Znala sam da će pobijediti. Bila je izvrsna”

“Bravo! Znala sam odmah da će pobijediti, ovo je i podrška našem Marku koji na Eurosongu, a Mare je rasturila!”

Podsjetimo, u prvoj polufinalnoj emisiji Eurosonga nastupa Baby Lasagna, drugo polufinale na rasporedu je dva dana poslije, 9. svibnja, a veliko finale je 11. svibnja.

I dok je original već na pripremama za Euroviziju, Marija je donijela njegovu ludu energiju na pozornicu TLZP-a. Iako joj je već poželio sreću i dao nekoliko savjeta, čekamo što će Baby Lasagna reći na Marijin nastup i držimo fige da njegov original dođe na prvo mjesto!