Astro

Tjedni Horoskop: 08.01. – 14.01.

admin 05. siječnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Snažan je dan za partnerstva ili bilo koji sastanak koji zahtijeva diplomaciju. Ovo je sjajan tjedan za pažljivu analizu, reorganizaciju i poboljšanje Vaše tehnologije. Sredinom tjedna stalni stres bi mogao dovesti do krize. Nema ništa loše reći nadređenom ako ne možete zanemariti određeno ponašanje. Učinite to u duhu traženja pomoći. Pozitivno je vrijeme za timske projekte i detaljno planiranje. Pažljivo pratite tijek novca. Ovog tjedna možete iskreno pogledati je li Vaša ljubavna životna priča bila odraz Vaših romantičnih potreba ili ste se smirili kako biste zadržali životni stil ili status za koji ste smatrali da je moguć samo kada ste u partnerstvu. Prošle romantične veze s utjecajnim ljudima mogle su Vam promijeniti život, na bolje ili na gore. Možda je snažna veza propala, ostavljajući Vas da sami pokupite komadiće i shvatite tko ste. Potrebno je vrijeme da se izliječi od bilo kakvih romantičnih sukoba, ali sada možete vjerovati u sebe, jednostavno. Horoskop signalizira početak nove ere. Možda ćete čak doživjeti zdravstveni problem koji Vas potiče da promijenite svoj način života i cjelokupni pristup životu. To bi se također moglo poklopiti s odlukom da okrenete novi list kada je Vaše zdravlje zabrinuto od ove točke nadalje. Bit će to puno zeleniji i korisniji list!

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Suradnici bi mogli biti posebno emotivni početkom tjedna. To može otvoriti potreban razgovor o tome što uzrokuje stres. U najmanju ruku, možete naučiti iz onoga što vidite. Sredina tjedna može donijeti dramatične sukobe ili barem visoku razinu frustracije zbog nečijeg ponašanja. Morat ćete biti jako diplomatični. Važno je reći što mislite. Vaše izvorno stajalište može pomoći svima da rade bolji posao. Misli postaju djela, a nigdje u Vašem životu ovih dana to nije jasnije nego u Vašem ljubavnom životu. Vjerojatno ste bili zauzeti izbacivanjem misli ili štetnih priča koje su Vam godinama ispunjavale um i zauzeti ste ih zamijeniti točnijim i korisnijim scenarijima. Posebno ovog tjedna možete napraviti velike korake u tome. Jedan od Vaših prijatelja ili možda životni trener – mogao bi Vam pomoći da shvatite da je najbolji način da poboljšate svoj ljubavni život da cijenite sebe, budete ljubazniji prema sebi i postavite svoje standarde tako visoko. Nevjerojatne su stvari moguće! Pokušajte nahraniti svoje živce sada i učiniti redovitim dijelom Vaše svakodnevne prehrane. Vaš živčani sustav apsorbira najveći teret životnih pritisaka, pogotovo ako ste pod većim stresom nego inače. Tjedan bi Vam sada mogao donijeti iznenadne događaje i izazove. Ako se osjećate snažno tijelom i duhom, kao i spremni i zdravi, moći ćete se lakše nositi sa svime što se dogodi.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ponedjeljak je sretan dan za Vas da tražite ono što želite i uživate u sretnim trenutcima sa suradnicima. Događaji sredinom tjedna mogli bi Vam skrenuti pozornost na romantiku na radnom mjestu. To se može raditi o Vama ili o nekome tko mora biti diskretniji. Obratite veliku pozornost na detalje. Ovo je sjajno vrijeme da pregledate što radite i da se bolje organizirate. Odlučite se više čuvati privatnih podataka. Vaš ljubavni život možda nije lak, ali imate snage i pameti da ga preživite. Vjerojatno ćete riješiti sve probleme koje ste imali s partnerom u vezi s vašim zajedničkim financijama ili seksualnim životom. Sami? Možda ćete konačno proći kroz neke duboke, unutarnje barijere oko ljubavi. Ako možete srušiti svoje unutarnje zidove, možete dopustiti ljubavi da dođe do Vas umjesto da jurite za njom. U kakvom god stanju bilo Vaše zdravlje u posljednje vrijeme, sada će se poboljšati. Nemojte se iznenaditi ako pravi tretman ili informacije postanu dostupni kako biste riješili frustrirajući fizički problem. Jedno upozorenje je da biste se mogli osjećati više nego ikada u iskušenju da uživate u zabranjenoj hrani. Budite oprezni.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Posao može biti stresan početkom tjedna. Vizualizirajte dobre odnose s ljudima s kojima možda nije lako raditi. Budite spremni na dodatne zahtjeve ovog tjedna. Možda ćete se morati odreći puno osobnog vremena i pustiti stvari da klize kod kuće nekoliko dana. Što budete suosjećajniji, vjerojatno ćete biti uspješniji. Kraj tjedna je dobro vrijeme za putovanje ili obnovu starih kontakata kako biste unaprijedili svoju karijeru. Ovo je ključan tjedan za Vas po pitanju ljubavi! Tjedan traži od Vas da izvršite vitalne korekcije u Vašem odnosu prema drugima. Nije bitno jeste li trenutno s nekim u vezi ili solo. U svakom slučaju, vjerojatno postoje jasni obrasci u Vašem stilu koji bi mogli stvoriti zidove Vašoj sreći. Srećom, ovog tjedna moguće je riješiti barem jedan veliki problem. Možda Vas Vaša vjera odvede u novom smjeru kada je ljubav u pitanju. Postati duhovno usklađen sa samim sobom može stvoriti izvanredan novi skup zdravih standarda za partnerstvo. Vaš glavni problem su živci. Događa se mnogo toga – više nego inače – a život bi mogao biti i zanimljiv i stresan. Iako ste više nego spremni nositi se s bilo kojim izazovom, morate povećati tjelesne resurse dobrom prehranom i iznad svega, dovoljno se odmarati. Trebate priliku da usporite kako biste bili dovoljno smireni da donosite važne odluke.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Događaji početkom ovog tjedna mogu Vas učiniti preosjetljivima. Nemojte prebrzo donositi zaključke o ponašanju druge osobe. Postavljajte pitanja radije nego pretpostavljajte. Nastojte izgledati najbolje usred tjedna. To će poboljšati Vaš stav i može pomoći drugima da se osjećaju profesionalnije. Ljudi će Vas privući i osjećati da ste netko kome mogu vjerovati. Budite pomalo konzervativni u pogledu velikih obećanja. Vaše ohrabrenje može otkriti talente nekoga manje samouvjerenog. Možda se u posljednje vrijeme niste osjećali kao Vi sami- a to bi moglo utjecati na Vaš ljubavni život. Vaše fizičko i mentalno zdravlje možda je malo pogođeno zbog pada samopouzdanja ili nedavnog slomljenog srca koji pokušavate prevladati. Neki aspekt Vašeg izgleda možda neće biti ono što želite da bude ili biste mogli imati problema s otpuštanjem loše navike. Što god Vam se dogodilo u prošlosti, čak i ako ste mislili da ste se već izliječili, vjerojatno se na neki način odražava na vaše trenutno cjelokupno zdravlje. Srećom, ovog tjedna možete se javiti i napraviti sve potrebne ispravke. Konačno, trebali biste se početi osjećati bolje! Moglo bi Vam biti teško natjerati se da svakodnevno vježbate ili se pridržavate svoje prehrane. Možda ste željni postizanja nekih velikih ciljeva, ali ako niste vrlo čvrsti prema sebi, mogli biste se pokolebati i prepustiti iskušenju. Tajna da ostanete na pravom putu je da upotrijebite snagu svoje mašte da Vam pomogne da postignete potrebnu razinu zdravlja. Zamislite se onakvim kakvim želite biti.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je pozitivan tjedan za podijeliti ono što možete učiniti. Bilo koji javni događaj će Vam pokazati najbolje. Emocionalno prijemčiva energija omekšat će Vašu narav obično jake volje. Blaži stav može pomoći u rješavanju dugotrajnog problema između Vas i suradnika ili klijenta. Ovo su neizvjesna vremena. Opustite se što je više moguće. Događaji pred kraj tjedna mogu potaknuti Vaše kritičnije i melodramatičnije reakcije. Usporite ako ste izazvani. Nemojte reći prvo što pomislite. Stari bi plamen mogao doprijeti do Vas vrlo brzo, nadajući se da ćete se ponovno povezati i pokušati pokrenuti stvari između vas dvoje. Možda ćete biti skloniji prihvatiti nego inače, obasjavajući drugu priliku u ljubavi. Ovo pomirenje bi moglo biti vrijedno toga! Pažljivo razmotrite svoje mogućnosti. Ako ste već u partnerstvu, Vi i Vaša ljubav možda pronalazite put jedno drugom na najnevjerojatniji način. Tjedan Vam donosi brojne promjene. Neke od njih mogu biti duboke, a druge suptilnije. Bez obzira na njihovu prirodu, neka Vaše zdravlje bude Vaš glavni prioritet. Što ste spremniji ući u formu i ostati takvi, lakše ćete se nositi s uzbudljivim razvojem događaja koji dolaze. Bacite se na posao. Nećete požaliti!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Mogli biste započeti tjedan neraspoloženo. Dajte sve od sebe da ostanete mirni, ali oprezni s ljudima u koje nemate povjerenja ili ih dobro poznajete. Želja da zadržite svoj posao može Vas spriječiti da ovog tjedna progovorite kada znate da biste trebali. Nemojte tolerirati maltretiranje ili uznemiravanje u bilo kojem obliku. Imate sposobnost sagledati svaku situaciju i učiniti je boljom. Budite oprezni na znakove da se drugi osjećaju pod stresom. Možda ste dopustili nekom od Vaših rođaka ili nekom drugom vama bliskom da predugo nagrize vaš osjećaj vlastite vrijednosti. To je kao posljedicu moglo dovesti do izrazito negativnih okolnosti u vašem ljubavnom životu. Jedan primjer može biti da ste odabrali pogrešnog partnera jer je Vaša obitelj odobrila i učinila da se osjećate da je to najbolja odluka. Druga mogućnost je da ste poslušali savjet rođaka o ljubavnoj situaciji – samo da biste otkrili da oni zapravo nisu imali na umu Vaše najbolje interese. Bez obzira na detalje, ovog tjedna možete izliječiti svaku nesretnu situaciju u svojoj obitelji povlačeći zdrave granice. Bit će bolje da Vaš ljubavni život ide naprijed. Sigurno ćete primijetiti je li Vaše zdravlje dobro ili ne. Tjedan bi mogao iznijeti unutarnje probleme na površinu na takav način da ste se prisiljeni nositi s njima. Čineći to, također ćete otkriti da se Vaše zdravlje poboljšava. Stalni zdravstveni problemi mogu se početi razjašnjavati kao čarolijom, osobito ako oslobodite bilo kakve toksične emocije.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Potražite što Vam je zajedničko s ljudima kojima služite ili vidite na poslu. Ovo je ekspanzivno vrijeme. Možda ćete morati uskladiti poslovne i obiteljske obaveze. Dajte sve od sebe da shvatite što se očekuje, a zatim radite sami što je više moguće. Dobra upotreba ove energije je u čišćenju i boljem organiziranju. Krajem tjedna ćete zablistati kao menadžer ili timski igrač. Možda se u ovom trenutku dvoumite u odlukama o ljubavi! Ipak, trenutno ste vođeni prema pravom pozivu. Bilo da se radi o tome da nekome date još jednu priliku da ispravi stvari ili da se jače posvetite nekome s kim izlazite, imate priliku dobro pogledati detalje. Bez obzira na to oko čega ste bili zbunjeni, čini se da sada imate mogućnost sagledati situaciju i kakva jest i kakva bi mogla biti u realnom svjetlu. Čak i ako izgleda strašno, još uvijek možete postojati nada. Postoji potencijal za zdravu ravnotežu u Vašem ljubavnom životu, sve dok vjerujete u svoju prosudbu. Iskoristite ovu priliku za temeljit liječnički pregled, posebno u onim područjima gdje ste osjetili bilo kakve trajne simptome. Ako ste skrenuli s puta što se tiče Vaše kondicije i rutine prehrane, vrijeme je da nastavite gdje ste stali. Nemojte odustati. Ustrajte na izvanrednim rezultatima.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Možda se na poslu osjećate prilično nesigurno ili razdražljivo. Ovo je sjajno vrijeme za rješavanje velikih projekata koje je potrebno podijeliti na manje zadatke. Razmislite što možete učiniti da poboljšate svoje zdravlje. Posebno je važno biti tjelesno aktivan ako radite za stolom. Krajem tjedna mogli biste se nepotrebno brinuti. Sjetite se izreke: “Ne brinite o malim stvarima. Sve su to male stvari!” Možda ćete morati na puno toga poraditi kada su u pitanju odnosi i način na koji vidite sebe. Možda ste posebno zapeli za romantične situacije u svojoj prošlosti ili sadašnjosti u kojima ste prihvatili manje nego što ste zaslužili jer ste, iz nekog razloga, u to vrijeme mislili da je to sve što zaslužujete. Možda će biti teško prevladati kronični osjećaj da morate naporno raditi da biste zaslužili ljubav, a zatim od nekoga prihvatiti mrvice umjesto cijelog obroka, ali to možete Prekoračena su kašnjenja koja ste doživjeli u dobivanju rezultata bolničkih pretraga ili ozdravljenju od bolesti. Sada će se sve poboljšati, uključujući i Vaš napredak. Možda ćete ipak morati olakšati svoj raspored. Aspekti u zoni Vaše karijere mogli bi se pokazati i stresnim i obećavajućim u isto vrijeme. Pronađite način da se opustite.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo može biti sretan tjedan za sve. Obavite što više nedovršenog posla. Da biste bili najučinkovitiji, morat ćete pronaći načine da pomiješate posao i zadovoljstvo. Ovo je snažan tjedan za razmišljanje o učinku stresa na Vaše radno mjesto. Što više ljudi osjeća da imaju kontrolu i da su sposobni uspješno učiniti ono što se očekuje, to će biti bolje za sve. Povežite se s ljudima koje poštujete. Neke velike karmičke situacije mogle bi biti upravo sada, stvarajući rijetku priliku da se izdignete iznad svih negativnih osjećaja ili štetnog govora o sebi koji su možda oštetili Vašu percepciju o sebi. Iskoristite ovo vrijeme da se pogledate u ogledalo i prepoznate koliko ste uistinu lijepi. Jednom kada to vidite i povjerujete sami, to će promijeniti stvari u srcu! Voljeti sebe duboko sve mijenja. Morate se kretati više nego što ste nedavno. Ako ste radili bezvoljno i osjećate se iscrpljeno, delegirajte neke od svojih zadataka i počnite istraživati sve zdravstvene probleme. Provjerite osjetljivost na hranu, obavite opći pregled i pronađite nekoga tko Vam može pomoći u planiranju osobnog fitnes programa. Vaše tijelo će Vam biti zahvalno!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Pazi što ćete reći na početku tjedna. Možda osjećate potrebu da branite svoje stajalište. Sredina tjedna može donijeti neočekivane izazove. Neki ljudi mogu biti prilično kratkotrajni. Ne biste ovo trebali shvaćati osobno. Neki problemi mogu doći do točke krize ili odluke. Ako se nosite sa stresnom osobom ili situacijom, potražite pomoć od onih iznad Vas ili počnite tražiti nešto bolje. Odmorite se od uobičajenih rutina. Vaša ljubavna priča možda neće biti laka u ovom trenutku. Možda ćete se osjećati kao da Vas progone duhovi prošlosti, bilo ljubavnici ili neizliječena bol koju biste radije držali zaključanu u mračnom ormaru. Ovog tjedna, međutim, mogli biste biti u proboju. Pokušajte pitati što Vas Vaša prošlost pokušava naučiti, umjesto da razmišljate o tome zašto su Vam se loše stvari možda dogodile. Fokusiranje na načine na koje možete rasti može Vam pomoći da sami vidite koliko život može biti lijep kada se oslobodite boli iz prošlosti i usredotočite se na lekciju koja stoji iza nje. Možda ćete se zauvijek promijeniti. Možda ćete osjetiti snažnu potrebu za detoksikacijom svog organizma. Također možete osvježiti svoje tijelo i probavni sustav u isto vrijeme. Ako nastavite s tim, pobrinite se da se dosta odmarate. Nemojte ni razmišljati o tome ako nemate vremena za opuštanje. Ako to ne možete učiniti sada, pričekajte sljedeći mirni tjedan kako biste se posvetili boljem zdravlju.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Završite sve što možete početkom ovog tjedna. Ovo je izvrsno vrijeme za odmor, ali budite što temeljitiji i pažljiviji ako morate raditi. Možete pomoći nekome da se osjeća bolje u vezi s poslom koji radi. Zapamtite da će ljudi bolje obaviti posao ako znaju što se od njih očekuje, imaju malo raznolikosti i osjećaju da imaju neka područja kontrole. Budite strpljivi sa svakim tko Vam pokuša upravljati ovaj tjedan. Moguće je da ćete se ovog tjedna pomiriti s prijateljem s kojim ste imali nesuglasice. Ovaj je prijatelj možda postao više neprijatelj u nedavnoj prošlosti zbog neslaganja oko Vašeg ljubavnog života. Mogli su Vam ponuditi dobronamjerne savjete koje jednostavno niste mogli primiti. Kao rezultat toga, možda ste se dodatno branili od ovog prijatelja i udaljili se. Sada, nakon zdrave doze samorefleksije, možda ste shvatili da je ovaj prijatelj ipak u nečemu bio u pravu. Čak i da nije, nesuglasica vjerojatno nije bila vrijedno gubitka prijateljstva. Pokušajte se iskupiti! Možda će Vas zanimati ezoteričniji načini da se oporavite i održite. Možda će Vas privući suptilnije terapije koje su energične prirode i koje Vam omogućuju da se oslobodite blokada. To su blokade koje se zadržavaju kao bolna sjećanja. Oni mogu ležati u središtu mnogih zdravstvenih problema. Ovo će Vam biti zanimljivo putovanje.