FOTO by Instagram @davidbeckham

Poznati

David Beckham proslavio 49. rođendan te se pohvalio isklesanim tijelom

Una Lora Banjac 02. svibnja 2024.

Zgodni nogometaš još uvijek izgleda kao pravi zavodnik

Tek par tjedana nakon što je prekrasna Victoria Beckham proslavila svoj jubilarni 50. rođendan, njen dugogodišnji suprug David Beckham opasno se približio svojoj ‘polovici stoljeća’.

Njegova supruga, Victoria Beckham, mu je putem svog Instagram profila poželjela: “Sretan rođendan Davide. Volim kad starimo zajedno! Nisi daleko iza mene!!!! Ti si naše sve!!!! Najbolji tata i muž svi te toliko volimo”, napisala je uz dvije zajedničke fotografije sebe i supruga s kojim ima četvero prekrasne djece.

Naime, David se prošlog tjedna na svom Instagram profilu pohvalio fotkom u kojoj pozira bez majice nakon odrađenog treninga i zaista ne možemo prešutjeti činjenicu da David izgleda poput utreniranog momka.

Fotku je ‘okinula’ njegova prekrasna supruga Victoria koja je bila zadužena za odlično osvjetljenje ove fotografije, a objava je neminovno zapalila Instagram stoga ni komplimenti nisu izostali.

Dramatičnosti ove fotke doprinijelo je okomito svijetlo koje pada na Davidove mišiće te ih tako dodatno naglašava i ocrtava, a David je u opisu fotke naglasio kako za svoje isklesano tijelo može zahvaliti osobnom treneru Bobbyju Richu koji je zadužen za kvalitetne treninge i prehranu kako bi poznati nogometaš ostao u odličnoj formi!

Davidu želimo sretan rođendan te njemu i Victoriji želimo još puno zajedničkih trenutaka, radosti i veselih obiteljskih trenutaka!