Astro

Ovo su 4 najspontanija horoskopska znaka

Engineer 27. srpnja 2019.

Da li je "Carpe diem" i tvoj životni moto?

Postoje dvije vrste ljudi na ovom svijetu: oni koji planiraju stvari i oni impulzivni koji ne planiraju previše. Dok rutineri organiziraju popis obaveza koje marljivo slijede, drugi smatraju da su spontanost i nepredvidljivost daleko uzbudljiviji način života. Dok planeri vole točno znati što ih očekuje, drugi vjeruju da se najbolje stvari događaju kada se predate svemiru. Pa, ako ste jedan od najspontanijih horoskopskih znakova, kosmos je imao snažan utjecaj na vas.

Ako imate položaje u Ovnu, Blizancima, Vagi ili Raku, vjerojatno vam ne moramo reći koliko možete biti spontani. Kladimo se da ste tip osobe koja će rezervirati sljedeći dostupni let, bez obzira na destinaciju. Osoba ste koja voli upoznavati nova mjesta i nove ljude, a vaše idealno putovanje bio bi obilazak svijeta bez unaprijed postavljenog plana. Kada je riječ o poslu, vi ste osoba koja ne može slijediti pravila, ali to ne znači da nećete obaviti važne stvari. Nije bitno kako obavite posao, ali na kraju krajeva vi ga obavite.

U nastavku donosimo 3 najspontanija znaka zodijaka kojima je “carpe diem” životni moto!

1) OVNOVI – idu tamo gdje im srce kaže

U životu, Ovan ima tendenciju da postoji upravo ovdje, upravo sada. On ne razmišlja o prošlosti niti je opsjednut s budućnosti. Ono što je “uklesano u kamenu” Ovnu stvara prijetnju i pritisak i on je uvijek za nešto novo i drugačije. Čega god se primi Ovan obavlja sa srcem, ali isto to srce brzo mijenja interes i traži nove izazove. S ovim horoskopskim znakom je uvijek uzbudljivo, ali nikad ne znate na čemu ste.

2) BLIZANCI – otvoreni um je ono što ih pokreće

Ne bih se nimalo iznenadili da je Blizanac izumio izreku “go with the flow“. Riječ je o promjenjivom zračnom znaku i oni najradije idu sa smjerom vjetra, no znaju da se život može promijeniti u trenutku stoga prihvaćaju svaku priliku iz koje mogu izvući korist. Uvijek vide milijun različitih načina za rješavanje problema i dok su drugi previše fokusirani na “pravi put“, Blizanci znaju da uvijek postoji još jedan – uzbudljiviji.

3) VAGE – vole neočekivane prilike

Jeste li ikada primijetili kako se Vage zbune i lako se smetu kada im date listu zadataka koju moraju ispuniti? Nije da je Vagu lako omesti već njihovi umovi funkcioniraju tako da skeniraju propuštene šanse. Vagama je cilj pronaći životnu ravnotežu te se u pronalaženju iste fokusiraju na spontane stvari, a one koje su definirane odbacuje. Njihov život svodi se na pronalaženje i kapitaliziranje neočekivanih prilika.

4) RAKOVIVjeruju da je svaki dan novi izazov

Po definiciji, Rak je najspontaniji znak u cijelom zodijaku. Ovo je promjenjiv znak koji će započeti sto stvari, dovršiti samo jednu, a sutra će započeti sto novih. Ideja savršenog dana za ovaj zodijački znak je automobil sa spremnikom punim benzina i nepoznato odredište. Tko zna gdje će završiti? No, gdje god završio znajte da je Rak već idućeg dana u novoj pustolovini, dok stara ostaje samo blijedo sjećanje.