Astro

LAV – Kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima?

Engineer 22. srpnja 2022.

Saznaj kako se Lav slaže s ostalim horoskopskim znakovima

Lav – Ovan: Dva vatrena i strastvena znaka koje vežu zajednički poslovi i ambicije. Skladna i uzbudljiva veza sa međusobnom fizičkom privlačnošću koja ima šanse da uspije. Dok Ovan Lava nikada ne sasluša do kraja Lavu ipak odgovara obožavanje i podupiranje Ovna.

Lav – Bik: Ostaju ravnodušni jedno prema drugome, između ova dva znaka je ili ljubav ili mržnja nema sredine. Bik će Lavu prigovarati na njegovoj prepotenciji a Lav Biku na njegovom materijalizmu i sporosti.

Lav – Blizanci: Ovo je razigran, dinamičan odnos pun optimizma. Oba znaka imaju puno energije i entuzijazma. Lav mora paziti da previše ne naređuje i na taj način ugrozi Blizanca. Intelektualno i komunikacijski se mogu odlično slagati. Lav zna biti teatralan a pametni Blizanac će prihvatiti njegovo ponašanje, dok Lav odlično razumije nove ideje Blizanca.

Lav – Rak:. Rakovi će uz Lavove naučiti kako postići veče samopouzdanje. Rak Lava stalno mora obasipati komplimentima a Lav Rak nježnošću i dokazima svoje ljubavi. Posebno je dobra veza ako je žena Rak a muškarac Lav, jer ovo je prirodni odnos žena muškarac.

Lav – Lav: Kombinacija dvoje ljudi koji imaju naglašenu strast izuzetno eksplozivni pa će se često svađati ali i miriti jer imaju jaku međusobnu privlačnost. Kako oboje vole vladati oko toga će se morati dogovarati i da nauče da zajedno vladaju jer to im je preduvjet da ostvare kvalitetnu vezu.

Lav – Djevica: Kod Djevica im odgovara njihova pedantnost i dobra organiziranost

Lav – Vaga: Muško ženski princip koji je dobar za prijateljski odnos koji može stvoriti uvijete za dobar i dugotrajan brak, ali bi bilo bolje da je muškarac Lav a žena Vaga.

Lav – Škorpion: Izuzetno težak odnos , prepun energije i strasti, gdje prevladava borba tko će u odnosu biti glavni. Kako je Škorpion najljubomorniji znak Zodijaka to će Lava izuzetno nervirati jer on ne podnosi ljubomoru i netoleranciju. Zajednička crta im je da oboje strasno vole novac, moć, slavu i bogatstvo, dok će Škorpion voljeti da štedi dotle će Lav trošiti, pa je to najčešći razlog svađa. Kao seksualno ljubavna veza mogu dobro funkcionirati, dok je brak nešto drugo.

Lav – Strijelac: Odnos dva vatrena energična puna života znaka moglo bi stvoriti uvjete za dugotrajan i kvalitetan brak. Lava privlači strijelčeva otvorenost to što se jako voli smijati, a Strijelac će od Lava naučiti kako se ponašati sa novcem. Oni će se neprestano nadopunjavati.

Lav – Jarac: Nemirna i neskladna veza u kojoj se međusobno teško mogu dogovoriti, Jarac je hladnokrvan i proračunat, a Lav strastven i vatren. Jarac je emocionalno rezerviran a Lav ima potrebu za stalnim poticajima i divljenjem.Veza ima šansu da opstane ukoliko Jarcu ne padne napamet da prizemlji Lava.

Lav – Vodenjak: Iako su dijametralno suprotni strastveno se privlače , veza može trajati jedino je loši aspekti mogu pokvariti. Lav voli stabilnost a oprašta Vodenjaku njegovu ekscentričnost. Stalno su u ratu u kojem nema ni gubitnika ni dobitnika.

Lav – Ribe: Ribu može privući strastveni Lav , ali vrlo brzo ga njegova strast i dominantnost uguši, dok Lavu mirna Riba postaje dosadna, pa jedan za drugoga brzo gube interes.

Idealan partner: Vodenjak
Dobar brak sa: Blizancem i Vagom
Erotski privlače: Ovan i Strijelac
Oprez sa: Bikom i Škorpionom